nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Islands Stay Hotels - Mactan

M.L. Quezon, Lapu Lapu, Mactan Island, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Recepce Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Lobby Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pub/lounge Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pokoj pro hosty Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Recepce
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 14
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,7

na základě 240 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
8,2
Personál
6,4
Stav hotelu / čistota
6,3
Pokojový komfort/standard
6,4
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (240)
Seřazeno podle:
Rosevelt D. Jednotlivci United States of America, 25. ledna 2015
No hot water.

Location
5
Ernesto J. Páry Philippines, 18. ledna 2015
pleasant stay

location, clean, and fresh
7,3
Loren M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 5. ledna 2015
Not my kind of hotel

None
2
Unpleasant and uncomfortable.
Yasuhiro T. Páry Japan, 3. ledna 2015
its ok

internet
5,7
Stephen B. Jednotlivci Australia, 24. prosince 2014
Cebu

Location, good sized room resonably quiet considering the location
7,7
It served my purpose
Nina C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. prosince 2014
Lots of insects in our room

near airport, value for money, new
8
Room was big enough but there were bugs and a cockroach in our room. Seems our room was not checked.
Rawisuda S. Jednotlivci Thailand, 13. prosince 2014
Good location but lack of cleanliness

GOod location, affordable price
5,7
Terrible with bugs in the bathroom and the first night got a room that water heater did not work...
Cris E. Páry Philippines, 17. listopadu 2014
Location is King

Location, location, location
6
It is a good hotel to stay in if you have an early morning flight because it's very near the airport. I also like that there are staff assigned to hail taxis for the guests. It's a busy street and it helps to have someone flag the cab for you.
Ma L. Skupiny Philippines, 9. listopadu 2014
Very affordable & reasonable hotel

Very affordable & reasonable hotel
7,7
Ma L. Skupiny Philippines, 9. listopadu 2014
Very affordable & reasonable hotel

Very affordable & reasonable hotel
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Islands Stay Hotels - Mactan CebuIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - RecepceIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - LobbyIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pub/loungeIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pokoj pro hostyIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Recepce


AS-AGWEB-3B01