Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Islands Stay Hotels - Mactan

M.L. Quezon, Lapu Lapu, Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Islands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Islands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Recepce Islands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Islands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Islands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Lobby Islands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Pub/lounge Islands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Islands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Recepce
Oblast: Mactan Počet pokojů: 14

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,6

na základě 286 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
8,2
Personál
6,4
Stav hotelu/čistota
6,3
Pokojový komfort/standard
6,4
Jídlo/stolování
5,5
Všechna hodnocení (286)
Seřazeno podle:
Joanna P. Skupiny United States of America, 14. ledna 2016
This hotel charges for everything extra

Location
6,3
It is very close to Mactan airport, which was the only reason why we booked it. A lot of restaurants across the street (including Zubuchon) we had to ask for extra pillows they charge $100 each, my sister who was feeling feverish asked for an extra blanket, which they also charged another $100! Ridiculous!
Nahlásit hodnocení
Zelynia D. Obchodní cestující Philippines, 19. prosince 2015
One of the worst ive stayed
4,3
Nightmare
Nahlásit hodnocení
Cecile G. Skupiny Philippines, 17. listopadu 2015
Short stay with my friend

Near the airport
4,7
My stay in hotel was okay because it is near the airport. We arrived at 12:30am so we feel sleepy already. As i enter in the hotel i had having hard time to carry my luggage and one of the staff saw me but he is just looking at me and he didn't offer any help to carry my bag going to our room. As we enter the room me and my friend notice the towel because it is dirty white in color. The bed is okay and good thing the blanket is white. The following day, as we check out, i asked the guard to get the taxi for us and when the taxi arrived i asked him to carry my luggage at the trunk of the taxi. I think the guard doesn't have the initiative to do what suppose to do. He needs to be commanded first before he help me and my friend 😔
Nahlásit hodnocení
Stephen C. Jednotlivci Canada, 4. listopadu 2015
stay-

location, location, location.
4,7
It was very near the airport which I liked but the room was bland and small.
Nahlásit hodnocení
Juliet P. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 1. listopadu 2015
room is clean, but the shower is awful. its broken

cleanliness
6,7
Nahlásit hodnocení
Cynthia D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 1. listopadu 2015
anti climatic moment

location
3
the front desk staff was not accommodating we were hoping to add another room but decided against it because of the attitude of the front desk staff the lobby was almost empty the sofa was defective
Nahlásit hodnocení
Thin W. Jednotlivci Singapore, 25. září 2015
Good Location

Location, location, location
5,3
Nahlásit hodnocení
Eliezer T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 20. září 2015
Transit hotel

Near airport, not expensive, simple hotel
6,3
It is only good if your on the budget and you need a hotel near the airport.
Nahlásit hodnocení
Sarah C. Skupiny Australia, 17. srpna 2015
convenient location to airport

easy stay
7,3
Nahlásit hodnocení
Tim C. Páry Australia, 15. července 2015
Location close to Cebu Airport

Location,Location,Location
7,3
Good basic hotel close to Cebu Airport . Great for early flights
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Islands Stay Hotels - Mactan Ostrov MactanIslands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyIslands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - RecepceIslands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyIslands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyIslands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - LobbyIslands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Pub/loungeIslands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyIslands Stay Hotels - Mactan Ostrov Mactan - Recepce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05