Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Java Paragon Hotel & Residences

JL. Mayjend Sungkono 101-103, Jawa Timur, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60225 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restaurace Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Lázně Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restaurace Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hosty Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Prostory pro setkávání
Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Exteriér hotelu Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Koupelna
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 290
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1472 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,0
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1472)
Seřazeno podle:
Shahadini A. Rodiny s malými dětmi Brunei Darussalam, 25. července 2015
Very good hotel.

Cheap
6,7
Very good.
Nahlásit hodnocení
Krystie M. Páry Indonesia, 24. července 2015
Crap breakfast
5,7
Citilites was great, excellent food and service.. But the room is so small, bed is not comfy and only few breakfast menu .. Not tasty anyway..
Nahlásit hodnocení
Wira B. Páry Indonesia, 18. července 2015
Not a good staff but good food

Good location, Good Food, Value Price
8
I stayed at Java Paragon hotel after few years ago stayed there. I stayed at Deluxe room with breakfast. First checked-in I got room number 1821 which the location on hook..so room not really good and it's look very small. I went down to receptionist to ask another room. At first I was talk to a woman staff, and she said all other room are exactly the same, all on hook location.. then after few minutes a man staff (that handled my check'in) came to me and said there still another Deluxe room NOT on hook. Finally I moved to room number 1817. His name is Mr.Yoga, very good staff. Anyway, this was my bad impression why the woman staff NOT give me the room? Secondly, there seems some of decrease on Java Paragon service. There only one tooth paste and one tooth brush. Lucky the breakfast still good... there were plenty of choice of foods provided at the Cafe. Thank you.
Nahlásit hodnocení
Techang Y. Rodiny s malými dětmi Taiwan, 9. července 2015
Good in all

Efficient staff and convient location
9,7
Very comfortable
Nahlásit hodnocení
Mintarja S. Obchodní cestující Indonesia, 9. července 2015
best value in the area

price, location, quality
10
Very pleasant...., would definitely come back
Nahlásit hodnocení
John S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 3. července 2015
Great hotel

Breakfast menu .. Rooms.. Location
8,7
Nahlásit hodnocení
Peggy K. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 29. června 2015
Spacious Room, Good Location

Spacious Room, Good Location
9
We stayed in the 3-Bedrooms Apartment for 2 nights. Rooms are so spacious, big rooms but the floor in the entire rooms were so dirty. Breakfast was not vary. it was standard for this hotel class. Location is best. It is nearby Ciputra World Mall (one of big malls in Surabaya), only about 5mins by car. Pool is so big, kids enjoyed it very much. Recommended for family.
Nahlásit hodnocení
Aguslina A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 28. června 2015
Cozy hotel

Nice designed room. Comfort bed. Delicious food.
9,7
The apartment is spacious for my children who love running around playing with their cousins
Nahlásit hodnocení
Michael S. Obchodní cestující Indonesia, 21. června 2015
good apartment

clean comfort nice staff
6,3
its so good and i will stay here always
Nahlásit hodnocení
Cha L. Páry Indonesia, 15. června 2015
Not Bad, But Beyond Expectation

Rooftop Skybar With City View, Friendly Staff, Strategic Location very close to the shopping mall
8
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Java Paragon Hotel & Residences SurabayaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestauraceJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - LázněJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestauraceJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Pokoj pro hostyJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Prostory pro setkáváníJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Exteriér hoteluJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05