Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Recepce Jinhai Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Koupelna Jinhai Hotel Hong Kong - Recepce Jinhai Hotel Hong Kong - Vchod Jinhai Hotel Hong Kong - Okolí Jinhai Hotel Hong Kong - Okolí Jinhai Hotel Hong Kong - Koupelna Jinhai Hotel Hong Kong - Okolí Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Koupelna
Jinhai Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Koupelna Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Jinhai Hotel Hong Kong - Recepce Jinhai Hotel Hong Kong - Koupelna Jinhai Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 10
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 506 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,8
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (506)
Seřazeno podle:
Wanrapee N. Skupiny Thailand, 3. května 2015
Hotel near subway Mongkok

near subway, near shopping area, near restaurant
6
i would be better if their staff can speak English
Funkel N. Skupiny Canada, 29. dubna 2015
good

clean
8
very good
Sze K. Jednotlivci United States of America, 27. dubna 2015
Great value

Location is good. hotel owners are very nice. room size is great for the value.
8,7
Sze K. Jednotlivci United States of America, 27. dubna 2015
great for the value

staff is nice
7,7
Sureerat S. Skupiny Thailand, 24. dubna 2015
Like this

good located good staffs
6,7
i was really love this hotel. I spent 4 nights here w/t my family. Even the rooms are too small but they're all clean. The owner can't speak much english but they try to speak with us. They are so nice.
Dorothy H. Páry Singapore, 24. dubna 2015
okay except the choked toilet

good location, cheap, clean room
7
The room is super small so once you enter the door there is just about a 1.5x 0.5 metre strip of floor area before you reach the bed, which is a super single size for two people. Okay for my mum and I cos we are quite skinny but still squeezey. Room is clean, towels are changed and trash emptied daily, wifi and aircon work. The shower is nice but imagine showering in a wardrobe, that's about as much space you have. I'd be real happy with the place given the price though, if it weren't for the fact that the toilet totally choked. We stayed for 5 days and on the second day it seemed like it was getting a lil jammed so we pre-emptively contacted the guy about it. He replied on the third day saying he would send someone to fix it. So we said please do it soon. By the fourth day it was 100% choked and stuff was backing up, but nothing done, no reply. I will leave the contents of the toilet to your imagination, and my mum and I were glad to leave on the last day. This ruined what could otherwise have been a pretty good experience. Buyer beware.
Chong C. Skupiny Malaysia, 23. dubna 2015
Nice place to stay

Affordable rate, near food and shopping area
9,3
Very nice, it was near to shopping areas, many restaurants around and night market are just next to the hotel
How S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. dubna 2015
Nice

Location
6
Good
Chun Y. Obchodní cestující Taiwan, 20. dubna 2015
nice

location bathroom bed room
10
great....!!!
Dekai L. Obchodní cestující Singapore, 7. dubna 2015
-

-
8
-

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Jinhai Hotel Hong KongJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - RecepceJinhai Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - KoupelnaJinhai Hotel Hong Kong - RecepceJinhai Hotel Hong Kong - VchodJinhai Hotel Hong Kong - OkolíJinhai Hotel Hong Kong - OkolíJinhai Hotel Hong Kong - KoupelnaJinhai Hotel Hong Kong - OkolíJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - KoupelnaJinhai Hotel Hong Kong - Interiér hoteluJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - KoupelnaJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Interiér hoteluJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Interiér hoteluJinhai Hotel Hong Kong - RecepceJinhai Hotel Hong Kong - KoupelnaJinhai Hotel Hong Kong - KoupelnaJinhai Hotel Hong Kong - Interiér hoteluJinhai Hotel Hong Kong - KoupelnaJinhai Hotel Hong Kong - VchodJinhai Hotel Hong Kong - Interiér hoteluJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6C08