nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Jinhai Hotel Hong Kong - Vchod Jinhai Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Jinhai Hotel Hong Kong - Recepce Jinhai Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Jinhai Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Koupelna Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Jinhai Hotel Hong Kong - Koupelna Jinhai Hotel Hong Kong - Recepce Jinhai Hotel Hong Kong - Vchod Jinhai Hotel Hong Kong - Okolí Jinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 10
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 456 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,7
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (456)
Seřazeno podle:
Sien J. Skupiny Singapore, 4. března 2015
Good for value

Wifi, location, convenience
7,7
The rooms and shower rooms are small. No wardrobe and some parts in the shower require repair. But good for money.
Elaiza A. Skupiny Philippines, 23. února 2015
Not for group travelers
2,7
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Foong M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 13. ledna 2015
Good stay

Location, friendly staff & clean
9
This is my 2nd time stay in jinhai hotel , future if I ever come back to Hong Kong.. For sure will stay in Jin hai again .
Foong M. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 13. ledna 2015
Good Location

good location, good service and clean
9,7
happy with the hotel service, fast check in ..friendly boss and staff...good, will come back again even this is my second stay with this hotel .
Tom W. Páry Canada, 2. ledna 2015
clean and good service. location is excellent for

friendly service clean comfort
7,7
good value
Zhao C. Páry Malaysia, 2. ledna 2015
Not clean
4,7
Not clean and TV spoilt!
Jasmin A. Páry Philippines, 31. prosince 2014
Location

Location, friendly staff and location
6,3
The Good: - Location is great. Near shopping and dining area. - Walking distance to MTR. - Friendly staff though they don't understand english. The Bad: - Room is too small and don't have enough space for big luggage. - Don't have anything like a hook to hang your clothes. - It gets quite noisy specially when people is around. Doors are banging and you can hear people talking in the corridor area. - Bed is hard.
Judith C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 30. prosince 2014
Budget friendly hotel

Location,Location, Location
6,3
It was our fourth time to visit Hong Kong and we've decided to book on the same building but with different floor/vendor. We came earlier than check-in time and the room was understandably not yet ready. But the kind lady (that doesn't speak english) was kind enough to clean the room immediately just so we can use the room immediately. It was a 'shoebox' room. Just enough for a family of 3 to sleep. I needed to put my luggage atop my bed when I need to grab something because of the lack of space. Cannot complain though, you're getting what you pay for.
Loh R. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 24. prosince 2014
We managed to go places easily.

Good location. Good and friendly service. Neat and clean.
8,3
A special thanks to the lady boss who came searching for us as we were lost just down the road. Very helpful too to arrange reasonable transport to airport.
Lam H. Páry Malaysia, 10. prosince 2014
Nice service. polite

Nice service, location, politeness
7,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Jinhai Hotel Hong KongJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Interiér hoteluJinhai Hotel Hong Kong - VchodJinhai Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - RecepceJinhai Hotel Hong Kong - Interiér hoteluJinhai Hotel Hong Kong - Interiér hoteluJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - KoupelnaJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - KoupelnaJinhai Hotel Hong Kong - RecepceJinhai Hotel Hong Kong - VchodJinhai Hotel Hong Kong - OkolíJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - OkolíJinhai Hotel Hong Kong - KoupelnaJinhai Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyJinhai Hotel Hong Kong - Okolí


AS-AGWEB-3A08