Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Jinhold Service Apartment

Lot 15958, Block 11, M.T.L.D, Jalan Song, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93350 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Jinhold Service Apartment Kuching - Pokoj pro hosty Jinhold Service Apartment Kuching - Pokoj pro hosty Jinhold Service Apartment Kuching - Kuchyně Jinhold Service Apartment Kuching - Exteriér hotelu Jinhold Service Apartment Kuching - Lobby Jinhold Service Apartment Kuching - Obchod s kávou / kavárna Jinhold Service Apartment Kuching - Obchod s kávou / kavárna Jinhold Service Apartment Kuching - Obchod s kávou / kavárna Jinhold Service Apartment Kuching - Obchod s kávou / kavárna Jinhold Service Apartment Kuching - Exteriér hotelu Jinhold Service Apartment Kuching - Vchod Jinhold Service Apartment Kuching - Exteriér hotelu Jinhold Service Apartment Kuching - Apartmá Jinhold Service Apartment Kuching - Apartmá Jinhold Service Apartment Kuching - Apartmá Jinhold Service Apartment Kuching - Apartmá
Jinhold Service Apartment Kuching - Apartmá Jinhold Service Apartment Kuching - Apartmá Jinhold Service Apartment Kuching - Apartmá Jinhold Service Apartment Kuching - Interiér hotelu Jinhold Service Apartment Kuching - Interiér hotelu Jinhold Service Apartment Kuching - Interiér hotelu Jinhold Service Apartment Kuching - Interiér hotelu
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 447 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,5
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (447)
Seřazeno podle:
Abdul R. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 28. června 2015
Excellent..just excellent

Price, Location, Cleanliness
10
We arrived quite late around 12 am..but the receptionists welcomed us and upgraded our room from studio to 1 room apartment for free!! We are amazed with the excellent service and the apartment is well-kept and very clean. It is easily accessible to shops and a shopping mall so it is very convenient and well located. Overall, we really enjoyed our stay with Jinhold and definitely will come back!!
Sandra C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 27. června 2015
My 1st choice for home stay

Hygiene, Spacious, Comfortable
7,7
Claudia C. Skupiny Malaysia, 26. června 2015
great place to stay

understanding staff, good location and near the airport
6
Marilyn O. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. června 2015
Great for family gathering

spacious, nice garden and amenities
7,3
Booked a duplex and a one-bedroom apartment but was upgraded to two-bedroom apartments due to non-functioning aircond in the duplex unit. Servicing was prompt and the receptionists were delightful to speak to. The only setback is that the hotel does not have an elevator. Could have provided more water dispensers in each apartment blocks. I like their how they used pandan (screwpine) leaves to ward off bugs and insects in the room but the lower ground apartment that we stayed in had a strong cigarette smell which was unpleasant, so make sure to indicate non-smoking whenever possible. They have a very nicely groomed garden within the hotel compound which was beautiful to look at from the apartment window. I would definitely stay in this hotel again.
Lee M. Rodiny s malými dětmi Singapore, 14. června 2015
unhappy with the apartment
4,7
no toothbrush,air con dripping,need to find a place for boiling water.when flush the toliet,the water sound so loud till wake up my family.will not choose to go back this place.
Ngua C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 13. června 2015
Room was too old got weird smell.

Location,staff
5,3
Siti N. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 11. června 2015
Good For Money

staf yang cekap
7
Wam K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 5. června 2015
Great for the family, secure and peaceful.

Excellent room (apartment), secure and peaceful.
8,7
Excellent stay and recomended for travellers.
Evelyn T. Obchodní cestující Malaysia, 24. května 2015
nice

cleanliness ,comfortable, near to town
8
Ing L. Páry Malaysia, 23. května 2015
a nice stay

Secure, comfortable and convinient
8
a good and safe place to stay with big or small families

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Jinhold Service Apartment KuchingJinhold Service Apartment Kuching - Pokoj pro hostyJinhold Service Apartment Kuching - Pokoj pro hostyJinhold Service Apartment Kuching - KuchyněJinhold Service Apartment Kuching - Exteriér hoteluJinhold Service Apartment Kuching - LobbyJinhold Service Apartment Kuching - Obchod s kávou / kavárnaJinhold Service Apartment Kuching - Obchod s kávou / kavárnaJinhold Service Apartment Kuching - Obchod s kávou / kavárnaJinhold Service Apartment Kuching - Obchod s kávou / kavárnaJinhold Service Apartment Kuching - Exteriér hoteluJinhold Service Apartment Kuching - VchodJinhold Service Apartment Kuching - Exteriér hoteluJinhold Service Apartment Kuching - ApartmáJinhold Service Apartment Kuching - ApartmáJinhold Service Apartment Kuching - ApartmáJinhold Service Apartment Kuching - ApartmáJinhold Service Apartment Kuching - ApartmáJinhold Service Apartment Kuching - ApartmáJinhold Service Apartment Kuching - ApartmáJinhold Service Apartment Kuching - Interiér hoteluJinhold Service Apartment Kuching - Interiér hoteluJinhold Service Apartment Kuching - Interiér hoteluJinhold Service Apartment Kuching - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05