nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

JPark Island Resort and Waterpark

M.L Quezon Highway, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 556
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 584 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,5
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
8,0
Všechna hodnocení (584)
Seřazeno podle:
Jason A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. dubna 2015
Perfect

Nice food, friendly staff and excellent amenities.
9,7
Hassle free check-in. Upgraded our room to suite for free. My kids were very happy during our stay. How i wish we can extend our stay. We would definitely come back.
Rafael G. Rodiny s malými dětmi United States of America, 26. dubna 2015
best meal in town

joseph Singson is the best dining facility manager
10
Good stay. I sign in late and got 3rd floor. Not good.
Edwin P. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 26. dubna 2015
Good for leisure but food is way too high

The pool, beach view and friendliness of hotel staff
6,7
Overall it was very relaxing but the food & beverage prices were very expensive.
Noemi T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. dubna 2015
👍👍

1. facilities (swimming pool) 2. rooms 3. staffs
8,7
👍👍.....
Rogel R. Páry Philippines, 12. dubna 2015
Expensive but not worth it

Hotel Aminities, private beach front and breakfast
6
Mark J. Rodiny s malými dětmi Australia, 7. dubna 2015
4 star hotel, 5 star priced

The pool and water park are great for Kids. The staff are very helpful. The location is good.
5,7
Our son loved the pool. For me the hotel charged Shangri La prices for food. The problem is that the buffet is truly awful. Also the owners have nasty messages for guests everywhere - don't do this, don't do that. The hotel has 4 star facilities but has the feel of a 3 star hotel/ hostel. The water park is great. The underpaid staff are great. But I would not stay here again.
Narra F. Páry Philippines, 5. dubna 2015
4

4
8
8
Chestermon D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 4. dubna 2015
jpark

slide; sherbet; go cart
7,7
ok
Lynnart W. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. března 2015
A great hotel & resort

location, staff and facilities
8,7
We enjoyed our stay and will definitely return to JPark in the near future
Floriza T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 22. března 2015
Excellent for summer escapade

the water park, food and the suite room
9,7
our stay was just perfect..thanks to the lady in the counter she upgraded our accommodation. I would say it was the most memorable experience for our family.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

JPark Island Resort and Waterpark CebuJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hostyJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A07