nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Jula Place

16/3, 16/6 Moo 8, Chaofa East Road, Chalong, Phuket, Thajsko 83130 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Pokoj pro hosty Jula Place Phuket - Koupelna Jula Place Phuket - Balkón/terasa Jula Place Phuket - Lobby Jula Place Phuket - Lobby Jula Place Phuket - Lobby
Jula Place Phuket - Lobby Jula Place Phuket - Lobby Jula Place Phuket - Bazén Jula Place Phuket - Zahrada Jula Place Phuket - Exteriér hotelu Jula Place Phuket - Vchod Jula Place Phuket - Vyhlídka Jula Place Phuket - Vyhlídka Jula Place Phuket - Vyhlídka Jula Place Phuket - Apartmá Jula Place Phuket - Koupelna Jula Place Phuket - Lobby
Oblast: Chalong Počet pokojů: 28
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 132 hodnocení

Poměr cena/kvalita
9,0
Poloha
8,0
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (132)
Seřazeno podle:
Peter G. Páry Slovakia, 9. února 2012
Čisty nový hotel

lacny v tichej oblasti
8,7
hotel sa nachadza v miestnej časti chalongu, mimo rušnej turistickej oblasti.koli tomu je jeho cena v zhladom nato ze je uplne novy velmi prijatelná.izby su velke, ciste, denne upratovane.v kuchynskom kútiku je chladnicka, dres a ohrievac vody.denne sa dodáva káva, cukor a 2x0,5 litra pitnej vody. sucastou izby je lcd tv,trezor a wifi pripojenie na internet zadarmo.v kupelni je sprcha,wc a umyvadlo so zásobnikom na mydlo,sampon a kondicioner.uteráky sa vymienaju denne.chýbal mi tam akurat susic na vlasy.pri hotely je čistý bazen so slanou vodou.personál je mily a ustretový.
Cestovní tip: Vzhladom nato, ze sa hotel nachádza cca 6km od znamych pláži Karon, Kata, doporučujem prenajat motorku, co vam ušetri vela casu a penazi!
Daniel L. Skupiny Singapore, 8. září 2014
Ok place for just staying near a beach

Cheap
3,7
Martin B. Jednotlivci United Kingdom, 20. května 2014
Good standard room and friendly helpful staff.

pool,staff,clean hotel
9
Good value for money.
Joachim T. Jednotlivci Finland, 17. května 2014
The staff is super nice and the hotel new and clea

Price, cleanliness, staff
8,7
Just awesome place with a good vibe and polite staff.
Kim T. Páry Singapore, 5. května 2014
Very clean and look pleasant

quiet clean and nice staffs
8,7
It's not scary at night. Only when the wind blow the door shakes a bit. I put a chair to block it and it stopped. Very pleasant and relax.
Candace A. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 27. dubna 2014
Great!

Clean, Close to pier and friendly staff..
8,7
Very convenient..Located close to the pier and shops. The rooms were very clean and the staff was very friendly.
Gerd M. Jednotlivci Germany, 24. dubna 2014
clean, beautiful rooms , reasonable

beautiful room, fridge, internet.
7
I have been staying there for 7 days and I enjoyed it very much. quite new hotel with friendly staff, clean rooms, a swimming pool, and short way to Chalong Pier. would come back !
Lisa M. Páry Canada, 14. dubna 2014
Nice place convenient to Chalong Pier

Close to pier, comfortable room, helpful staff
9,3
Hotel is very conveniently located to Chalong Pier (walking distance). Lots of dining options in the area. There is a great Italian place Agli Amici down the side street just across from the hotel. Room was very comfortable, with small kitchenette, including microwave, sink and fridge. The staff was very helpful arranging taxis for us and storing our dive equipment for the week after our first of two stays. Great value for money.
Yee K. Páry Hong Kong, 30. ledna 2014
it is so far way from the center of the island!

cleaniness
4,3
The hotel is clean enough. However it is so far away from the center of the city. It cost me 1500b to take the taxi from the airport to he hotel. It is so not reasonable. And around the hotel, there is no entertainment. I think the ones in Karon and Patong are much better than than this one in changlong bay.
Michael L. Rodiny s malými dětmi China, 28. ledna 2014
JULA HOTEL S CLEAN,STAFF R POLITE,BUT FAR FR BEACH

CLEAN, QUIET, POLITE
6,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Jula Place Phuket - Exteriér hoteluJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - Pokoj pro hostyJula Place Phuket - KoupelnaJula Place Phuket - Balkón/terasaJula Place Phuket - LobbyJula Place Phuket - LobbyJula Place Phuket - LobbyJula Place Phuket - LobbyJula Place Phuket - LobbyJula Place Phuket - BazénJula Place Phuket - ZahradaJula Place Phuket - Exteriér hoteluJula Place Phuket - VchodJula Place Phuket - VyhlídkaJula Place Phuket - VyhlídkaJula Place Phuket - VyhlídkaJula Place Phuket - ApartmáJula Place Phuket - KoupelnaJula Place Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3B04