Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonésie 20111 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Vchod JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Fitness prostory JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Restaurace
JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Jídlo a nápoje JW Marriott Medan Medan - Fitness prostory JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Recepce
Oblast: Medan Perjuangan Počet pokojů: 280

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,8

na základě 1298 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,7
Poloha
8,5
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (1298)
Seřazeno podle:
Timothy H. Páry Indonesia, 30. ledna 2016
Fabulous view

Love the pool, the view from the executive room, the breakfast and the bar.
8,7
Perfecto
Nahlásit hodnocení
Nik A. Páry Malaysia, 27. ledna 2016
excellent

Room, Staff and fast internet
9,3
Nahlásit hodnocení
Irene T. Páry Indonesia, 10. ledna 2016
Great stay

Room standards, location, value
9,3
The stay was great and up to the 5-star standard.
Nahlásit hodnocení
Mario L. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 10. ledna 2016
Good hotel but bad maintenance

Good location, nice staff, good price
8
The hotel was great, the location is perfect, right in the middle of the city, you can get any food around this hotel. Unfortunately, during our visit there in last day, the flush in the toilet wasnt work, they said there some problem in their pipe or something. For 5 stars hotel, this was a fatal mistake.
Nahlásit hodnocení
Hendra H. Páry Indonesia, 9. ledna 2016
Nice hotel

Amazing..clean and the big hotel
10
so happy
Nahlásit hodnocení
Anton .. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 3. ledna 2016
the place is so strategic, the room is clean

comfortable, clean, strategic place
9
vacation on JW Marriott
Nahlásit hodnocení
Ucci M. Páry Indonesia, 3. ledna 2016
Good Staycation

room, luxury, good food
7,3
it was great! me and my husband had a staycation and this was the second time we had it in JW Medan. I love the room and the breakfast, although I must say their tea and coffee were overpriced for the quality (especially the coffee!). It was a crowded when we stayed there (2nd of January). The management should have been more prepared, I queued like half an hour to check out, there were only two staffs in the receptionist handling all the crowded. We also had to waited almost an hour when we requested for robes and extra slipper. Overall, it was a nice stay and we sure will go back next time.
Nahlásit hodnocení
Sherly S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 2. ledna 2016
Delightful new year stay with my little one

Location, Cleanliness, Breakfast
7,7
It was a delightful stay with my husband and one year old daughter. But the swimming pool was too cold so instead I took her to play in the bathtub. Luckily she was satisfied. The service was not I expect from a 5 star hotel.. There was no welcoming drinks, we got our room only after waiting for 2 hours at 4pm. There was no smile from any of the staffs and it was chaotic when we queued for breakfast.
Nahlásit hodnocení
Khasiah R. Obchodní cestující Indonesia, 1. ledna 2016
good room

easy , clean , good
8
we enjoy in the room and pool
Nahlásit hodnocení
Khasiah R. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. ledna 2016
Easy get shopping area

COmfort , Easy , Best room
8,3
enjoy in pool side
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - VchodJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Fitness prostoryJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Jídlo a nápojeJW Marriott Medan Medan - Fitness prostoryJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - RecepceJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkáváníJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - VchodJW Marriott Medan Medan - Interiér hoteluJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Lázně


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07