Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonésie 20111 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkávání JW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkávání JW Marriott Medan Medan - Recepce JW Marriott Medan Medan - Recepce JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Recepce JW Marriott Medan Medan - Recepce JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu
JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge JW Marriott Medan Medan - Vchod JW Marriott Medan Medan - Lázně
Poloha: Medan Perjuangan Počet pokojů: 280
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,8

na základě 976 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,8
Poloha
8,5
Personál
9,2
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,6
Všechna hodnocení (976)
Ronny L. Obchodní cestující Indonesia, 6. dubna 2014
Best hotel in MEDAN.

location, breakfast, pool
9
Checkin was fast. Breakfast was above average. The outdoor pool overlooking the city is breathtaking.
Inna S. Obchodní cestující Indonesia, 31. března 2014
good

clean
6
good
Inna S. Obchodní cestující Indonesia, 30. března 2014
nice

excellent
6
good
Yose S. Páry Indonesia, 30. března 2014
Best Hotel, good servive and clean hotel

big room, very clean in rooms, good service in reception
9,3
I online buy voucher hotel in website agoda.com, by email date 12 February 2014 to agoda.com I want change my voucher for 2 adult in room, not response to change my voucher hotel from agoda.com, I direct call to reception hotel JW Marriott confirmation change my booking it's okay and then I direct call to customer service agoda.com to change my voucher hotel, response customer service hotel JW Marriott very good and fast then agoda.com
Andriany S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 30. března 2014
Great, Nice, Big Room

Big Room, CLean, Value For Money
9
the room is quite BIG and clean, Variety B'fat Menu, Good Food. Goof Location & also value for money.
Bipul D. Obchodní cestující India, 29. března 2014
Excellent Hotel with great friendly staff.

Great Service,Value for money,Great Food.
9,7
It was my second stay at JW Marriott Medan and I absolutely love this hotel. The staff are extremely friendly and pay attention to small details.
Inna S. Obchodní cestující Indonesia, 29. března 2014
nice staff

room, dining and hotel condition
6
Neal B. Jednotlivci United States of America, 9. března 2014
The best hotel in Medan.

The best buffet breakfast, the most friendly, attentive, helpful staff, extremely comfortable room
9,7
My stay was perfect. I was very comfortable at the Marriott after traveling throughout the country. The staff is the best of any hotel that I've stayed and the buffet breakfast and dinner was superb.
Effendi E. Páry Indonesia, 15. února 2014
very good hotel

great breakfast and super large rooms
9,7
very good hotel with best breakfast and a good service
Khar C. Obchodní cestující Malaysia, 8. února 2014
good hotel

new, nice design, safe
7,7
Overall ok. The food in Jade restaurant is suspected not clean. We got food poisoning after having dinner. Perhaps, we are not used to the food in Medan.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkáváníJW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkáváníJW Marriott Medan Medan - RecepceJW Marriott Medan Medan - RecepceJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - RecepceJW Marriott Medan Medan - RecepceJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - VchodJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Fitness prostoryJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - BazénJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkáváníJW Marriott Medan Medan - RecepceJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - Restaurace


AS-AGWEB-3C07