nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonésie 20111 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Vchod JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Fitness prostory JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge
JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Jídlo a nápoje JW Marriott Medan Medan - Fitness prostory JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Recepce JW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkávání JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Vchod JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Lobby
Oblast: Medan Perjuangan Počet pokojů: 280

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,8

na základě 1164 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,7
Poloha
8,5
Personál
9,1
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (1164)
Seřazeno podle:
Eng R. Obchodní cestující Indonesia, 19. března 2015
Big hotel and good location

clean, good value, and location
10
The best hotel in town, even the breakfast is the same as their dinner. really worth staying with the good price as well.
Olfriady L. Jednotlivci Indonesia, 16. března 2015
Nice and clean

Room, Lounge and Fitness Area
8
Room was great. The staffs are friendly and welcome. Only the car park isn't convenience. Overall Awesome...
Jagadish U. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 5. března 2015
It is time for refurbishment!

Location, accommodating staff members and good amenities.
8
Overall we enjoyed our stay.
Julietty D. Obchodní cestující Indonesia, 28. února 2015
My first stay in JW Marriott Medan

Friendly staff, very nice room
9,7
Staff service starting from entering the lobby, reception until arriving in my room is superb. Room size is very good with good view of Medan (room 2820), clean and nice.
Chong C. Rodiny s malými dětmi Brunei Darussalam, 23. února 2015
a wonderful stay.

good location, good services and cleanliness.
8,7
My kids enjoyed the pools. Clean room and great city views. Breakfast was good.
Ernawati E. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 22. února 2015
Amazing Stay

Room, Breakfast, Service
9
Nothing less than amazing.
Ernawati E. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 22. února 2015
Amazing stay

Room, Breakfast, Comfort
9
Pleasant stay as always. Will definitely come back to this hotel again for my next trip to Medan. Keep up the good work!
Susilawati S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 21. února 2015
Nice. Comfortable

The staffs are very kind.
9,7
Very comfortable. I would like to stay here again for my next trip to medan.
Nursyahirah A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. února 2015
The best hotel in medan

the room, privacy and the food
10
we had a great time!
Binsar H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 16. února 2015
An excellent place to stay

Comfort, location, service.
10
An excellent choice to stay for a family with kids.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - VchodJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Fitness prostoryJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Jídlo a nápojeJW Marriott Medan Medan - Fitness prostoryJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - RecepceJW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkáváníJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - VchodJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Lázně


AS-AGWEB-3B07