Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonésie 20111

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,8

na základě 1370 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,7
Poloha
8,5
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (1370)
Seřazeno podle:
Azemi C. Skupiny Malaysia, 22. května 2016
Good stay
5,3
Good customer service
Nahlásit hodnocení
Yasser F. Páry Indonesia, 21. května 2016
Great hotel
5,3
Nice
Nahlásit hodnocení
Wei J. Páry Malaysia, 15. května 2016
Only 5 star hotel in Medan
5,3
THis is the best 5 star hotel in Medan. Hotel was clean and location was central. Security was very tight which is good in places like Indonesia. All taxis were being scanned and bags/goods have to be put through belt detector. Breakfast spread was good with lots of variety. Staff were friendly and helpful.
Nahlásit hodnocení
Tjhang O. Páry Australia, 14. května 2016
Lift and room key daily problem, aircond not cool,
3,7
Lift and room key keep having problem on daily basis. They keep claiming we put the key close to the phone. On the contrary, we always put it in our wallet. Air conditioner is not cool even after we reported and claimed it has been fixed. Bed sheet was not changed daily. Request of room amenities taken half hour and has to call them at least twice before being delivered. Overall a very disappointed stay. I have stayed in all 5 star hotel in Medan. The best, I still think is The Grand Aston.
Nahlásit hodnocení
Handoyo L. Obchodní cestující Indonesia, 12. května 2016
marriott standard never fail
5,7
as expected, clean room, comfortable bed, great breakfast. excellent location, good attentive staffs. real 5star std
Nahlásit hodnocení
Marina S. Obchodní cestující Indonesia, 9. května 2016
stay at JW Marriott
5,3
great
Nahlásit hodnocení
Natalia P. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 8. května 2016
Excellent service
6,7
We are satisfied to stay in JW Marriott Medan.
Nahlásit hodnocení
Azemi C. Jednotlivci Malaysia, 6. května 2016
Leisure
5,3
Holiday
Nahlásit hodnocení
T S. Páry India, 5. května 2016
Good hotel stay & very clean
5
Worth money paid for 3 night stay with BF"
Nahlásit hodnocení
Winda C. Jednotlivci Indonesia, 3. května 2016
Great Choice to stay in Medan!
6,3
Will definitely come back to stay for my next visit. i can say from hoping from one hotel to the other for my every visit in medan, im just finally find the one. I also recommend for trying their massage.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Jídlo a nápojeJW Marriott Medan Medan - Fitness prostoryJW Marriott Medan Medan - RecepceJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkáváníJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - VchodJW Marriott Medan Medan - Interiér hoteluJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkáváníJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Fitness prostoryJW Marriott Medan Medan - Interiér hoteluJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkáváníJW Marriott Medan Medan - Vybavení


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08