nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonésie 20111 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Exteriér hotelu JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Vchod JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Fitness prostory JW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hosty JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Restaurace JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge JW Marriott Medan Medan - Executive Lounge
JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Jídlo a nápoje JW Marriott Medan Medan - Fitness prostory JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Recepce JW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkávání JW Marriott Medan Medan - Taneční sál JW Marriott Medan Medan - Vchod JW Marriott Medan Medan - Lázně JW Marriott Medan Medan - Lobby
Oblast: Medan Perjuangan Počet pokojů: 280

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,8

na základě 1152 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,7
Poloha
8,5
Personál
9,1
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (1152)
Seřazeno podle:
Julietty D. Obchodní cestující Indonesia, 28. února 2015
My first stay in JW Marriott Medan

Friendly staff, very nice room
9,7
Staff service starting from entering the lobby, reception until arriving in my room is superb. Room size is very good with good view of Medan (room 2820), clean and nice.
Chong C. Rodiny s malými dětmi Brunei Darussalam, 23. února 2015
a wonderful stay.

good location, good services and cleanliness.
8,7
My kids enjoyed the pools. Clean room and great city views. Breakfast was good.
Susilawati S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 21. února 2015
Nice. Comfortable

The staffs are very kind.
9,7
Very comfortable. I would like to stay here again for my next trip to medan.
Nursyahirah A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. února 2015
The best hotel in medan

the room, privacy and the food
10
we had a great time!
Binsar H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 16. února 2015
An excellent place to stay

Comfort, location, service.
10
An excellent choice to stay for a family with kids.
William T. Páry Indonesia, 15. února 2015
Satisfied stay

Lux, friendly staff, fast check in and check out
8,7
It's very satisfied. The hotel is very lux and the staff is friendly too.. The room is clean and comfortable.
Kian T. Páry Malaysia, 15. února 2015
Valentine holiday

Early check in, helpful staffs, great location
9,3
Excellent.
Keith T. Obchodní cestující Indonesia, 9. února 2015
Realy nice hotel

Cleanliness, spacious, good location
8
I realy enjoyed my stay. The hotel is near most of the place i want to visit. It also near train station so it was very easy to reach. The room is quite spacious and neat. I also got a free member from the hotel so i can have a free wifi
Nugroho H. Obchodní cestující Indonesia, 6. února 2015
The best 5 star in Medan

Location, price and hospitality
9,7
A business trip that make me feel comfortable and relaxed because of the Marriott hospitality and services.
Mohamad J. Obchodní cestující Malaysia, 6. února 2015
Was awesome, was very good

The staff was very friendly & was good.
9,7
Was very good experience, Two of the staff Gali & other girls was so helpful. You guys are awesome. Thanks

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Exteriér hoteluJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - VchodJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Fitness prostoryJW Marriott Medan Medan - Pokoj pro hostyJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - RestauraceJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - Executive LoungeJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Jídlo a nápojeJW Marriott Medan Medan - Fitness prostoryJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - RecepceJW Marriott Medan Medan - Prostory pro setkáváníJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - VchodJW Marriott Medan Medan - LázněJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - LobbyJW Marriott Medan Medan - Taneční sálJW Marriott Medan Medan - Lázně


AS-AGWEB-3C01