Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60261

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 771 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,8
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (771)
Seřazeno podle:
Wong K. Obchodní cestující Hong Kong, 27. května 2016
Very nice breakfast, friendly staff and comfortabl
4,7
Will come again soon !
Nahlásit hodnocení
Gregory H. Rodiny s malými dětmi Australia, 22. května 2016
Marriott
6,7
Very good
Nahlásit hodnocení
Arina I. Obchodní cestující Indonesia, 22. května 2016
Pleasant stay
5,3
Need more attention on the drainage. Bath tub had a small leakage, but the shower room was floody as the drainage was clogged. Flat TV screen was very small compare to the room size, and it would be better if using a large couch in the room instead of a small one. But over all it was a pleasant stay as usual.
Nahlásit hodnocení
Ujang S. Obchodní cestující Indonesia, 19. května 2016
Review
6,7
All are good ! I satisfy
Nahlásit hodnocení
Geert H. Obchodní cestující Netherlands, 17. května 2016
Fantastic
6,3
Room, personel and location on high quality level. Food is also very good.
Nahlásit hodnocení
Setiawan L. Páry Indonesia, 17. května 2016
nice stay
6,7
nice stay
Nahlásit hodnocení
Nani S. Páry Indonesia, 15. května 2016
nice short stay
5,7
I have been to this hotel several times in 2011 - 2013 during my involvement in a project. I have been satisfied with the room facilities especially the bed and support for working. This time I have the luxury to spend a night with my husband for attending a wedding reception nearby. We like it so much and the superb breakfast is still there .... thank you Marriott PS. thank you for keeping the good quality ironing facility
Nahlásit hodnocení
Alawiyah A. Obchodní cestující Indonesia, 14. května 2016
Good location, it's nice hotel but a little bit ol
5
Breakfast menu a little bit boring if you long stay there......but so far nice hotel to stay
Nahlásit hodnocení
William B. Páry United Kingdom, 9. května 2016
Relaxing break
6,3
Very good value for cost
Nahlásit hodnocení
William B. Obchodní cestující United Kingdom, 8. května 2016
Real quality
6
Very good
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkolíJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VyhlídkaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02