nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60261 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive Lounge JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Okolí JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Bazén JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Lobby JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Taneční sál JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Lobby JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pub/lounge
JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Vyhlídka JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Vybavení JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápoje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Lobby JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Vybavení
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 407
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,6

na základě 471 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,8
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (471)
Seřazeno podle:
Bartholomeus D. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 10. září 2014
good hotel with good staff

good location. good restaurant. good staff.
8
Rahadi G. Obchodní cestující Indonesia, 10. září 2014
old renovated hotel

renovated hotel, big room, nice staff
7,7
I took a deluxe room non smoking room but it was not available, they upgrade my room to the suit one, so I got a very big room with separated guess room free of charge, thank you JW Marriott. TANG Palace restaurant on 2nd level prepares very delicious food. BRAVO
Eddy S. Páry Indonesia, 6. září 2014
Luxury City Resort Hotel

Location, Hospitility
8,3
5-star Hotel with an extra tight security. Location is very central in the city. The hospitality of the hotel staff and the check-in and check out was very quick to add value by themselves. Full facilities and luxurious enough. Although the interior of the room is a bit old but quite luxurious with victoria style
Goetz E. Obchodní cestující Switzerland, 19. srpna 2014
Great experience

Rooms, Service, Kitchen
9,7
Great!
I G. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 3. srpna 2014
Nice hotel for family

Shuttle servive to mall, nice pool, great breakfast
10
Have a wonderful stay
Fakrudin F. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 2. srpna 2014
Pleasant Holiday

Clean, Comfortable and Good Location
9,3
Our stay at Jw Marriot was very pleasant and nice.
Oscar I. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. srpna 2014
excellent

comfort, luxury, location
9,7
Everything were excellent, nothing to complain about.
Fira S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 31. července 2014
Nice

Food,service and shuttle
8,7
Everything is okay
Kusdy M. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 31. července 2014
Sebaiknya kamar merokok Ditiadakan

Letak strategis, Value for money,
5,7
Kurang menyenangkan ruangan smoking, sebaiknya hotel bebas asap rokok
Andre O. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 30. července 2014
Fun 2 days in Surabaya

Clean enough, children pool, breakfast is not too crowded
9,3
During our stay, the pool is relaxed. My daughter like to swim a lot so we are asking to get a pool view. No problem spotted except the breakfast was relocated from the Pavillion, which has a smaller location, to the ballroom on the 2nd floor. Unfortunately the air conditioner at the ballroom was not clean, so it got some spills to the table below it, but the captain took care of it before I see the problem, so kudos.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkolíJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazénJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - LobbyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Taneční sálJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - LobbyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pub/loungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VyhlídkaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápojeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - LobbyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Vybavení


AS-AGWEB-3C01