Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60261

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 724 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,8
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (724)
Seřazeno podle:
Muhammad I. Rodiny s malými dětmi Singapore, 31. ledna 2016
Great stay

Awesome service with helpful staffs
7,3
Service waa great with nice room but food could be improved
Nahlásit hodnocení
Agus I. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. ledna 2016
Awesome and excellent experience

Easy to deal with, excellent nuance and nice restaurants around
8,3
It was an excellent experience
Nahlásit hodnocení
Achyat T. Obchodní cestující Indonesia, 14. ledna 2016
Comfort place

Location, surrounded areas.
8
Love the room set up, cleanliness 5 star hotel. The only things when you travel and using own car, the parking space is limited. You need to walk quite far from where your parked your car to the lobby hotel.
Nahlásit hodnocení
Dorojatun H. Obchodní cestující Indonesia, 13. ledna 2016
Great Hotel

Room spacious, great location, and friendly staff
8
Nahlásit hodnocení
Milda I. Páry Indonesia, 12. ledna 2016
friendly staff nice hotel

room location and food
9,7
Room location food were excellent
Nahlásit hodnocení
Teguh S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 3. ledna 2016
hotel recomended

good location
10
Nahlásit hodnocení
Sesilia C. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 3. ledna 2016
Sophisticated

Location, environment, service
9
My stay was great. Despite its old decor, I found everything perfect enough. Room was spacious, the lobby was awesome! Very close to Jl. Tidar and Tunjungan, which are the shopping and food center.
Nahlásit hodnocení
Priaska P. Páry Indonesia, 1. ledna 2016
Great service

The food, the service, the room quality
10
Nahlásit hodnocení
Ayu C. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. prosince 2015
A Five Star Pleasure in the crowd city

Friendly staff, relaxing room ambience, great swimmingpool
8,7
My kids love to swim in the great swimming pool and the staff were friendly
Nahlásit hodnocení
Vivi S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 21. prosince 2015
The Stay was Perfect

Size of the guest room, cleanliness, comfortable
9,7
My stay at JW Marriott was great and perfect. location was good, size of the guest room was huge. eventhough the style of the hotel is a little old cos it's a 20 over years old hotel, but all things are still in very good condition and clean.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazénJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkolíJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Taneční sálJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - LobbyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VyhlídkaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápojeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08