Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60261 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive Lounge JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Bazén JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Okolí JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Taneční sál JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Lobby JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Vyhlídka JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápoje JW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 407
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 610 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,7
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (610)
Seřazeno podle:
Jayron Y. Skupiny Malaysia, 21. června 2015
Nice Hotel

Friendly staff, nice room and awesome food
8,7
We get upgraded to executive room to enjoy the executive lounge. Enjoyed alot and the room is nice. Staff is friendly as well. Will definitely go for the next time
Mohd Y. Jednotlivci Malaysia, 9. června 2015
Pleasant stay but room need upgrading

Pleasant staff, overall spacious ambience and atmosphere
6,7
I had a pleasant stay but tye room is just too old and need upgrading. The bathroom especially. The toilet bowl had not been properly cleaned in a long time abd smelled of urine. Disgusting!
Devi L. Jednotlivci Indonesia, 1. června 2015
holiday

Location, price and staff service
10
nice place...
Lee Y. Obchodní cestující Singapore, 31. května 2015
JW Marriott is a well managed 5 stars hotel

Clean room, nice decoration and well mannered staff
8
I enjoyed my star at JW because the hotel room is spacious and clean.
Lee Y. Obchodní cestující Singapore, 31. května 2015
Good class hotel at good location

Nicely decorated, good location and good food
8
I enjoyed my business stay at the hotel. Staff are friendly and the hotel is well maintained
Charles D. Páry United States of America, 23. května 2015
Surabaya

Price, Staff, Pool
8,3
In general good. However, food selection in Executive Lounge should be more like that in the Singapore Marriott.
Chiew W. Obchodní cestující Malaysia, 20. května 2015
Nice 5 star hotel

big room, comfortable room and clean
7,7
Juan F. Jednotlivci Spain, 20. května 2015
Fantastic hotel with fair pricing

Location, confort, value for money
9,7
JW Marriott Surabaya is a top class business hotel with very good value for money. All amenities of a 5 star in the heart of the city
Surya D. Obchodní cestující Indonesia, 14. května 2015
Wonderful stay, we will be back!

Location, Staff and Cleanliness
8
It's a great hotel! We all enjoyed our stay!
Surya D. Obchodní cestující Indonesia, 14. května 2015
Wonderful stay, we will be back!

Location, Staff and Cleanliness
8
It's a great hotel! We all enjoyed our stay!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - BazénJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkolíJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Taneční sálJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - LobbyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VyhlídkaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Jídlo a nápojeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03