Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

JW Marriott Surabaya Hotel

Jl. Embong Malang 85-89, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60261

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,6

na základě 754 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,8
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (754)
Seřazeno podle:
Yohanna H. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 22. dubna 2016
Old Hotel
4,3
Twin Bed with Queen Size Breakfast Great Old Ceiling Tap water hard to open
Nahlásit hodnocení
Ferdinand T. Jednotlivci Philippines, 17. dubna 2016
Clean and good location
4,7
The pool needs some renovation. Too old.
Nahlásit hodnocení
Kasman T. Obchodní cestující Indonesia, 7. dubna 2016
nice hotel but getting old
5,7
Swimming pool too small and first time the room that they offer me was not ready to stay because the room feel not fresh but they change to better one .. so far i satisfy stay in the hotel but think twice to back again..
Nahlásit hodnocení
Suwittawat K. Obchodní cestující Thailand, 5. dubna 2016
Very good
6
So far so good for lixurious hotel
Nahlásit hodnocení
Mei Y. Skupiny Singapore, 27. března 2016
Excellent staff, comfortable room, great location
6,7
Excellent staff - Special compliments to Sri, who helped us to check in. Taking her suggestion, we upgraded to executive which costs 600.000 rupiah. It included buffet breakfast, alcoholic cocktails, tea for certain timings. Do check it out. We thought it was value for money. Comfortable room - big and clean room, great view Great location -near Tunjungan Plaza shopping mall, free shuttle service to and fro, at 30 mins interval.
Nahlásit hodnocení
Mei Y. Skupiny Singapore, 27. března 2016
Excellent staff, comfortable room, great location
6,7
Excellent staff - Special compliments to Sri, who helped us to check in. Taking her suggestion, we upgraded to executive which costs 600.000 rupiah. It included buffet breakfast, alcoholic cocktails, tea for certain timings. Do check it out. We thought it was value for money. Comfortable room - big and clean room, great view Great location -near Tunjungan Plaza shopping mall, free shuttle service to and fro, at 30 mins interval.
Nahlásit hodnocení
Yuanita L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. března 2016
Not bad
5
Nothing bad! But house keeping keep my room messed even i put the sign "make up room please"
Nahlásit hodnocení
Melza G. Obchodní cestující Indonesia, 23. března 2016
staying for business
5,3
staying in this hotel for business. Great hotel, friendly staff and great room
Nahlásit hodnocení
Melza G. Obchodní cestující Indonesia, 22. března 2016
staying for business
5,3
staying in this hotel for business. Great hotel, friendly staff and great room
Nahlásit hodnocení
Sahik A. Obchodní cestující Singapore, 19. března 2016
JW Marriott
6
Friendly staff. Excellent place to stay
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
JW Marriott Surabaya Hotel SurabayaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - OkolíJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Executive LoungeJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - VyhlídkaJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyJW Marriott Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08