nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Kalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Kalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Kalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Kalima Resort & Spa Phuket - Koupelna Kalima Resort & Spa Phuket - Koupelna Kalima Resort & Spa Phuket - Apartmá Kalima Resort & Spa Phuket - Apartmá Kalima Resort & Spa Phuket - Apartmá Kalima Resort & Spa Phuket - Apartmá Kalima Resort & Spa Phuket - Apartmá Kalima Resort & Spa Phuket - Bazén Kalima Resort & Spa Phuket - Bazén Kalima Resort & Spa Phuket - Bazén Kalima Resort & Spa Phuket - Bazén Kalima Resort & Spa Phuket - Vila
Kalima Resort & Spa Phuket - Vila Kalima Resort & Spa Phuket - Vila Kalima Resort & Spa Phuket - Vila Kalima Resort & Spa Phuket - Vila Kalima Resort & Spa Phuket - Vila Kalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Kalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Kalima Resort & Spa Phuket - Exteriér hotelu Kalima Resort & Spa Phuket - Vyhlídka Kalima Resort & Spa Phuket - Apartmá Kalima Resort & Spa Phuket - Apartmá Kalima Resort & Spa Phuket - Apartmá
Oblast: Patong Počet pokojů: 190
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 1776 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,5
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (1776)
Seřazeno podle:
Kishore A. Páry Singapore, 16. dubna 2015
Not what i quite expected

Seaview although not like how it is advertised. Food In The Hotel Was Good. SPA was also good but pricey.
6
At the beginning of the trip i requested an airport transfer twice via agoda but i did not receive any confirmation or acknowledgement. I had chosen the grand deluxe seaview hoping it will be a better view of the andaman sea but i was given a half view of the pool and another half of the sea view with an ugly balcony overlooking the roads. I was okay with that but a bit disappointed to learn that the cheaper rooms actually had better views. Definitely not 5 star as it's rated i would give it more of a 3*. Also housekeeping did not clean up the rooms for 3 days and i had to manually call them in the evening to do so. They also did not replenish the coffee/tea condiments and mentioned. Beach towels were misplaced by the housekeeping staff and when we went to request for a replacement at the pool, the rude staff at the pool bar insisted we did not check properly and shun us back to the hotel to check again. Upon checking, they realized that they had made the mistake and did not even offer an apology. Overall. Expectation 4/5. When i reached 3/5 and when i left it was 2/5.
Bee P. Páry Malaysia, 13. dubna 2015
I will be back.

Breakfast, bed & AC.
9,7
I like this place so much. It has comfortable bed & was so clean in the room. Breakfast was awesome.
Hendra H. Jednotlivci Australia, 11. dubna 2015
Nice resort

Gorgeous view. Love the swimming pool. Peaceful.
8
Love the resort, but unfortunately the neighborhood in Patong is not to my liking. The taxis and food vendor tend to price up for tourists.
Anne M. Rodiny se staršími dětmi Denmark, 11. dubna 2015
Very cold hotel

The food pl
4
DesAppointing and too expensive
Peter R. Páry New Zealand, 10. dubna 2015
Relaxed

Awesome pool. Great service fabulous view
9,3
Tunganematamaru T. Rodiny se staršími dětmi Australia, 7. dubna 2015
Million dollar view

View Price Location
10
We loved it. We got upgraded to the honeymoon suite. We had a beautiful 2 hour spa massage special at Busaba spa. This place is not for the faint hearted as there's a lot of stairs lol. Staff were attentive to my needs. Hotel provides free shuttle to Jungcelon Mall in Patong. Will definitely visit again.
Phanyaporn C. Obchodní cestující Thailand, 25. března 2015
everything is perfect, worth for money

good view, friendly staffs, nice swimming pool
8,3
we enjoy our stay there and plan to go back there again with the whole family
Ka M. Jednotlivci Portugal, 25. března 2015
Nice food, Spa & hotel

restaurant terrace, infinity edge pool & pool side drink
7,3
Very nice, worth to go and would like to go again
Mohamed F. Páry Singapore, 24. března 2015
ROOM IS AWESOME AND SPACIOUS

NICE ROOM, NICE POOL, NEAR PATONG BEACH
8,7
NICE ROOM, NICE POOL, NEAR PATONG BEACH. THE ONLY MINUS POINT WAS THE CHECK IN. WE HAVE TO WAIT FOR LONG HOURS BEFORE EVEN WE GET A ROOM.
Andrew N. Skupiny Australia, 23. března 2015
great place

pool, food, staff
7,7
Great

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kalima Resort & Spa PhuketKalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKalima Resort & Spa Phuket - KoupelnaKalima Resort & Spa Phuket - KoupelnaKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKalima Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKalima Resort & Spa Phuket - VyhlídkaKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKalima Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaKalima Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaKalima Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKalima Resort & Spa Phuket - KoupelnaKalima Resort & Spa Phuket - KoupelnaKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - ApartmáKalima Resort & Spa Phuket - KoupelnaKalima Resort & Spa Phuket - KoupelnaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - VilaKalima Resort & Spa Phuket - LázněKalima Resort & Spa Phuket - LázněKalima Resort & Spa Phuket - Fitness prostoryKalima Resort & Spa Phuket - Fitness prostoryKalima Resort & Spa Phuket - Prostory pro setkáváníKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - Interiér hoteluKalima Resort & Spa Phuket - BazénKalima Resort & Spa Phuket - PlážKalima Resort & Spa Phuket - PlážKalima Resort & Spa Phuket - PlážKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKalima Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKalima Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKalima Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKalima Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKalima Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKalima Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - ObchodyKalima Resort & Spa Phuket - RestauraceKalima Resort & Spa Phuket - Restaurace


AS-AGWEB-3B06