Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Karona Resort & Spa

6 Soi Karon Soi 2, T.Karon A.Muang, Karon, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Karona Tropical Resort
Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Bazén Karona Resort & Spa Phuket - Bazén Karona Resort & Spa Phuket - Bazén Karona Resort & Spa Phuket - Restaurace Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Bazén Karona Resort & Spa Phuket - Exteriér hotelu Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty
Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Balkón/terasa Karona Resort & Spa Phuket - Koupelna Karona Resort & Spa Phuket - Koupelna Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Karona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Karon Počet pokojů: 95
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 199 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,6
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (199)
Seřazeno podle:
Michal H. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 13. července 2012
Dobře situovaný hotel na pláži Karon a Kata

Úniková zóna před Tsunami 100 metrů
7,3
Nachází se na krásné Karon Beach. Poskytuje 2-úroveň free-form bazén a tropické-themed pokoje se soukromými balkony a výhledem na oceán nebo zahradu. Celý areál je vyzdoben vtradičními keramickými díly místních umělců. Pokoje jsou prostorné a mají barevné stěny a teplé osvětlení, vlastní sociální zařízení, posezení a Minibar. V návaznosti na téma deštný prales, bazén s vodopádem se vlévá do nižšího patra bazénu s tropickými rostlinami. Karona Resort and Spa také poskytuje luxusní masáže a ošetření těla, jako je aromaterapie. Chilli Restaurace se specializuje na čerstvé pokrmy z darů moře, rovněž místní a mezinárodní kuchyni. Bohužel je poměrně drahá! Hosté mohou také využít gril, který se nachází hned vedle bazénu. Resort je 25-minut chůze od Patong Beach a 10-minut od centra Kata. Do města Phuket ro trvá 20 minut autem a na letiště je to 50 minut..
Restaurant Tip: "U báby", ofic. Kata villa, je velmi příjemná restaurace za velmi výhodné ceny ;)
Carl S. Páry Australia, 27. června 2015
Great spot

Location, Staff & Value
9
Great spot, near beach, nice pool. Close to shops & restaurants, but far enough not to hear noise. Staff friendly & helpful. Clean room.
Pakkawit A. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 24. května 2015
Worth for the money we paid

- Staffs' service mind - Awesome swimming pool - Hotel condition with location near Karon beach
8,7
My little son, wife, and I have stayed here for 3 nights so far so good. Pros. - Staffs are nice and very friendly. When I asks them how to get into Phuket landmark, they're willing to explain and also recommend another interesting places to visit. Last but not least, I forgot my wristwatch in the room. Fortunately, the staff found it and took it to me before I left. Super awesome service. - Swimming pool is awesome and clean so that my little boy has enjoyed playing the pool every morning and evening. - Breakfast food is average but it's included with booking. This can save us the money and time to find the restaurant in the morning. Cons. - Hotel doesn't have elevator, so it's pretty hard for family with little child like us to stay at 3rd floor. My wife and I had to walk up and down while we must carry our son. ** I would recommend family with little children to request reception to reserve the room at lower floor. Eg. 1st or 2nd - Toilet doesn't have a bidet sprayer at lavatory and also the shower is ceiled at the wall. it's not comfortable to clean up or take a bath for our child.
Satish D. Páry India, 4. dubna 2015
great budget stay...

room...cleanliness... and staff...says all about the hotel
9,3
Gud...only thing is no hot water available...
Pavel N. Jednotlivci Russia, 30. března 2015
all is fine

location, breakfast, service
10
everything went in the right way. so it was a happy stay.
Ingrid V. Rodiny se staršími dětmi Netherlands, 18. února 2015
Good hotel, Great location

location, 2 min walk to the beach and restaurants, nice rooms
7,7
We had booked 2 superior rooms, but got upgraded to 2 triple deluxe rooms. Rooms were very nice, spacious and we could see the see from the rooms. Some of the superior rooms do not have a good location, right opposite the breakfast buffet. The breakfast buffet is nice with both warm dishes and bread, cheese, cereals,fruits and salad. For most of the rooms you have to go up quite some stairs, so if this is a problem, be aware which room to book.
Yanbei L. Jednotlivci Hong Kong, 24. ledna 2015
Good value for money

Location. Price. Staff
8,7
They upgraded us to the suite room, which is very sweet. Location is great. Within 2 min's walk you can reach the beach, bars and restaurants. Only problem is most of the hotel rooms don't have a sea view. Otherwise this hotel is perfect with good value for money.
Gillian F. Páry United Kingdom, 4. ledna 2015
Handy for the beach

Close to beach, good size room, cleanliness.
7,7
The Karona is well situated for a beach holiday. The rooms are spacious and well maintained with good standards of cleanliness. The staff were very friendly and always available. We stayed over the new year and were forced into booking the gala dinner on new years eve. This was extremely over priced and poor value for money. A couple of negatives were the amount of steps to climb to get to our room (Over 80) so not recommended for older people. There were only around 30 sunbeds around the pool all of which were reserved by 7.00am and the hotel staff had no system for removing the towels from the sunbeds that were obviously not in use, good job the beach was near by.
Wayne X. Páry China, 30. prosince 2014
Good location

Location Breakfast Matching facilities
8,3
John L. Páry United Kingdom, 25. listopadu 2014
karon

pool gardens and location
5,7
just ok

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Karona Resort & Spa PhuketKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - BazénKarona Resort & Spa Phuket - BazénKarona Resort & Spa Phuket - BazénKarona Resort & Spa Phuket - RestauraceKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - BazénKarona Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaKarona Resort & Spa Phuket - KoupelnaKarona Resort & Spa Phuket - KoupelnaKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaKarona Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - KoupelnaKarona Resort & Spa Phuket - KoupelnaKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyKarona Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaKarona Resort & Spa Phuket - RestauraceKarona Resort & Spa Phuket - RestauraceKarona Resort & Spa Phuket - RestauraceKarona Resort & Spa Phuket - RestauraceKarona Resort & Spa Phuket - RestauraceKarona Resort & Spa Phuket - RestauraceKarona Resort & Spa Phuket - BufetKarona Resort & Spa Phuket - BufetKarona Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKarona Resort & Spa Phuket - Executive LoungeKarona Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKarona Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKarona Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKarona Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKarona Resort & Spa Phuket - Exteriér hoteluKarona Resort & Spa Phuket - OkolíKarona Resort & Spa Phuket - LázněKarona Resort & Spa Phuket - LázněKarona Resort & Spa Phuket - LázněKarona Resort & Spa Phuket - BazénKarona Resort & Spa Phuket - BazénKarona Resort & Spa Phuket - BazénKarona Resort & Spa Phuket - BazénKarona Resort & Spa Phuket - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

HK-AGWEB-2D07