Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kata Lucky Villa & Pool Access

92/16 Koktanode Road, Kata, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Vchod Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Obchodní centrum Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Obchodní centrum Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hosty Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hosty
Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hosty Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hosty Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hosty Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkón/terasa Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Koupelna Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén
Oblast: Kata Počet pokojů: 95
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 1117 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,5
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (1117)
Seřazeno podle:
Andrej B. Rodiny se staršími dětmi Slovakia, 4. března 2014
príjemné tiché, romantické

internet free
9
príjemný areál, lokalita mimo ruchu centra 10min.centrum
Andrej B. Rodiny se staršími dětmi Slovakia, 4. března 2014
super lokalita

relax, komfort, poloha
9
všetko ok
Andrej B. Rodiny se staršími dětmi Slovakia, 4. března 2014
relax

relax, komfort, lokation
9
Andrej H. Skupiny Czech Republic, 14. května 2011
Velice příjemný hotel

Klidná část, velké pokoje, příjemný bazen, v blizkosti minimart a restaurace
9,3
Příjemné přivítani s welcome drinkem, milý ,ochotný a usměvavý personál, 10 minut pěšky pláž Kata, shuttle bus free of charge vždy v celou, čisté velke pokoje s hezkou koupelnou.Lahev vody na osobu a den zdarma.
Sightseeing/Attractions Tip: 250 THB na den skutr, cca 13 km od hotelu Big Budhha a ( chram ) Wat chalong, zoo, pearl shop, přístav, v okoli několik vyhlídek - nádherný výhled
Indriani B. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 5. července 2015
Average at best

Shuttle bus, good breakfast, ok rooms
5
Leeanne M. Rodiny s malými dětmi Australia, 26. června 2015
Disappointed!

Pool, position & ???
7
Pretty underwhelmed by this resort - very hard beds, very lumpy pillows, tired/worn out towelling. Breakfast was ordinary (including the ants in the cereals & jams). Air conditioning in one of our rooms not as good as in other rooms. Vent in bathroom filthy. Room service food was OK but trays left to sit outside of rooms for hours & overnight until mid morning! Must say that I would not recommend this resort to any of my friends.
Tsz M. Páry Hong Kong, 17. června 2015
Recommend it to your enemies
4
This is the worst service and environment i ve ever seen!! I read through the comment before booking but never expected it can be far worse than expected!! 1) established in 2010? No joke, more likely 2000, even motel have better utility than it, the tv is older than me, all clothes products look really unhygiene 2) the receptionists, not only one, got some attitude huh, cold face? Far more than that! They just dont look at u and pretend they dont know english! And they even instruct us, "put it in your room!" Gosh i never speak to any staff member like that! (Even the housekeeper speak better english than reception) 3) they open the locked door themselves, freak me out, even a child knows knock and wait 4) some comments mentioned if u dont tip, u got no new bedsheet, true! Another day finally i got a new bedaheet, there was blood on it, BLOOD. ***Recommend it to your enemy seriously!! Look at their face when they get out u ll get so high
Vasudevan S. Páry Singapore, 17. června 2015
best hotel

staff very helpful clean room nice atmosphere
9,3
It was very nice and relaxing staff very helpful very clean room overall perfect place for a stay
Blair H. Páry Australia, 14. června 2015
Potential to be a lot more accomodating

Pool so close to room, room and value
7
The value for money was exellent, that said, there's a lot of room for improvement
Martin F. Páry United Kingdom, 13. června 2015
Nice Hotel, good location, quick checkin/out

Room, location, quick checkin/out
8,7
Very Nice stay at this hotel Would stay here again

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hodnocení zákazníků - Kata Lucky Villa & Pool Access, Phuket

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6A05