nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kata Lucky Villa & Pool Access

92/16 Koktanode Road, Kata, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Vchod Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Lobby Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Obchodní centrum Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Obchodní centrum Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Zahrada Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hosty Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hosty
Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hosty Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hosty Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hosty Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkón/terasa Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Koupelna Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén Kata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Bazén
Oblast: Kata Počet pokojů: 95
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 960 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,5
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (960)
Seřazeno podle:
Andrej B. Rodiny se staršími dětmi Slovakia, 4. března 2014
príjemné tiché, romantické

internet free
9
príjemný areál, lokalita mimo ruchu centra 10min.centrum
Andrej B. Rodiny se staršími dětmi Slovakia, 4. března 2014
super lokalita

relax, komfort, poloha
9
všetko ok
Andrej B. Rodiny se staršími dětmi Slovakia, 4. března 2014
relax

relax, komfort, lokation
9
Andrej H. Skupiny Czech Republic, 14. května 2011
Velice příjemný hotel

Klidná část, velké pokoje, příjemný bazen, v blizkosti minimart a restaurace
9,3
Příjemné přivítani s welcome drinkem, milý ,ochotný a usměvavý personál, 10 minut pěšky pláž Kata, shuttle bus free of charge vždy v celou, čisté velke pokoje s hezkou koupelnou.Lahev vody na osobu a den zdarma.
Sightseeing/Attractions Tip: 250 THB na den skutr, cca 13 km od hotelu Big Budhha a ( chram ) Wat chalong, zoo, pearl shop, přístav, v okoli několik vyhlídek - nádherný výhled
Salsabil A. Rodiny se staršími dětmi Bangladesh, 2. listopadu 2014
large rooms

spacious rooms with pool
6,7
Stay was good but hotel location is bad
Wei L. Rodiny se staršími dětmi China, 2. listopadu 2014
medium
4
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Prentice P. Páry New Zealand, 27. října 2014
Wonderful hotel

Location, price, cleanliness
9,3
I thought this was a fantastic hotel. A set of villa's set along side a pool. Great privacy, fantastic price and wonderful, helpful staff.
Chi W. Páry Hong Kong, 14. října 2014
So far so good

Friendly price, big swimming pool
7
Breakfast - No desire to have it after the first day. Need more varieties. Pick up - Complete mess, I have sent several confirmation for pick up and other questions because it's my first time to Phuket but there's never a response... Room / Amenities - Spacious, clean, pool access is remarkable, but suggest to clean frequently Location - very close to Kata beach, great location, convenient as store and restaurant also with car rental right outside the hotel. Major drawback - I left some foods and fruits in the fridge and checked out the room, I got back to hotel at the night and the staff lied to me that they found some deteriorated fruits and throw it away, but obviously the things I left were more than they mentioned, probably they were in their stomach instead of dustin when they lied in front of me. I want to remind the hotel guests leaving your hotel doesn't mean they are leaving the island. Please keep or return properties to your guests that never belongs to you.
Suzanne E. Jednotlivci Australia, 8. října 2014
Another stay at Kata Lucky

The rooms, the pool and the staff.
8
I have stayed at KL many times and prefer the older part of the hotel. From my room I have a lovely view of the gardens and pool. My room initially had problems with the air conditioner. The staff moved me into a different room until the issue was rectified, then back into the room of my choice. All good. no fuss, they are great. Mrs Nui (owner) is a lovely lady and will accommodate most requests. Great food nearby at Mama Pats (Mr Chai) and at the Red Door, down the road. Both are very cheap and have great quality food. Would definitely recommend this place and I've already booked again.
Lynda P. Rodiny se staršími dětmi Australia, 3. října 2014
Wonderful holiay at a great property

Staff,rooms location
9,3
We were a family of 4 and another couple and our stay was wonderful.The rooms were great and clean. The pool out the front of your room was just what we needed to cool down.Staff were only to happy to help with anything.Only complaint we had was the breakfast.It needs to have more variety each day.I would definately recommend this hotel to anyone.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kata Lucky Villa & Pool Access PhuketKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - VchodKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LobbyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Obchodní centrumKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Obchodní centrumKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZahradaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZahradaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZahradaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZahradaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZahradaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZahradaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - ZahradaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkón/terasaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - KoupelnaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Obchod s kávou / kavárnaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LázněKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LázněKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - LázněKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Exteriér hoteluKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Exteriér hoteluKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - KoupelnaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - KoupelnaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkón/terasaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Balkón/terasaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Exteriér hoteluKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Exteriér hoteluKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - BazénKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Pokoj pro hostyKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - KoupelnaKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - RestauraceKata Lucky Villa & Pool Access Phuket - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Kata Lucky Villa & Pool Access, Phuket

AS-AGWEB-3A06