nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah

Crescent West, Palm Jumeirah, Dubaj, Spojené arabské emiráty (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Exteriér hotelu Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Vyhlídka Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Vyhlídka Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Vyhlídka Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Lobby Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Exteriér hotelu Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Exteriér hotelu Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Vyhlídka Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Pláž Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Pláž Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Bazén Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Bazén Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Bazén Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Dětský klub Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Hřiště Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Vyhlídka
Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Restaurace Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Restaurace Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Restaurace Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Restaurace Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Restaurace Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Restaurace Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Pub/lounge Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Lázně Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Lázně Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Fitness prostory Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Interiér hotelu Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Exteriér hotelu
Oblast: Palm Jumeirah Počet pokojů: 244

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 48 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,1
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (48)
Seřazeno podle:
Tamara B. Skupiny Canada, 20. září 2014
My new favourite place for a weekend holiday!

View, staff, free upgrades
9
Amazing weekend holiday! I didn't want to leave! Thank you!
Said M. Rodiny s malými dětmi Singapore, 15. června 2014
Relaxing Shopping journey

Rooms, spa and kids center
9
Excellent, the staff were friendly ans helpful. The kids club was the favourite of my children.
Helal A. Rodiny se staršími dětmi United Arab Emirates, 31. května 2014
The apartments is not worth the money we paid

Location Beach Swimming pool
4,7
Khalid A. Rodiny se staršími dětmi United Arab Emirates, 24. května 2014
very nice

pool, restaurant, room.
9,7
Very nice
Anwar A. Skupiny Kuwait, 18. ledna 2014
i will never stay there again

outdoor view , products in bathroom
4,3
i didn't like the hotel , very annoying staff , very slow service in everything
Anwar A. Skupiny Kuwait, 18. ledna 2014
i will never stay there again

nice outdoor , nice products in bathroom
4,7
i didnt like it very expensive not worth it very annoying staff kept on calling me for 3 days and they gave me a room that is very far from the elevator and the service was very very very slow the bathrooms were awful
Abdulrasoul A. Rodiny s malými dětmi United Arab Emirates, 1. září 2013
vary good

viwe large beuteful
8
vary goog stay with may family we us see pool garde restorant and moor itertrmat
Demos N. Rodiny s malými dětmi Cyphrus, 22. srpna 2013
Excellent choice for relaxing holidays

large room, great breakfast, kids fun
10
Excellent overall stay. Great and supportive staff, always with a big smile on their faces. Excellent breakfast with very helpful staff, always assisting to the infants needs. Very good kids club. The rooms and hotel are immensly large and you avoid being packed at any place.
Mohammed A. Skupiny Saudi Arabia, 17. srpna 2013
It was wonderful

the beds, living room , and the kitchen
8,7
good staff, nice treatment, good restaurant, amazing swimming pool
Mohamed A. Páry United Arab Emirates, 7. července 2013
the hotel is good for big familiy

good service
7
the wifi is not free they dont have spa facilities that we can use it should be hotel apartments

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah DubajKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Exteriér hoteluKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - VyhlídkaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - VyhlídkaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - VyhlídkaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - LobbyKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Exteriér hoteluKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Exteriér hoteluKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - VyhlídkaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - PlážKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - PlážKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - BazénKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - BazénKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - BazénKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Dětský klubKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - HřištěKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - VyhlídkaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - RestauraceKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - RestauraceKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - RestauraceKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - RestauraceKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - RestauraceKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - RestauraceKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Pub/loungeKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - LázněKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - LázněKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Fitness prostoryKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Interiér hoteluKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Exteriér hoteluKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - VyhlídkaKempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah Dubaj - Zahrada


AS-AGWEB-3B08