Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kempinski Nile Hotel

Comish El-Nile, 12 Ahmed Ragheb Street, Zahradní město, Káhira, Egypt (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kempinski Nile Hotel Káhira - Restaurace Kempinski Nile Hotel Káhira - Restaurace Kempinski Nile Hotel Káhira - Lobby Kempinski Nile Hotel Káhira - Bazén Kempinski Nile Hotel Káhira - Lobby Kempinski Nile Hotel Káhira - Restaurace Kempinski Nile Hotel Káhira - Restaurace Kempinski Nile Hotel Káhira - Fitness prostory Kempinski Nile Hotel Káhira - Lázně Kempinski Nile Hotel Káhira - Lázně Kempinski Nile Hotel Káhira - Pokoj pro hosty Kempinski Nile Hotel Káhira - Bazén Kempinski Nile Hotel Káhira - Interiér hotelu Kempinski Nile Hotel Káhira - Koupelna Kempinski Nile Hotel Káhira - Apartmá Kempinski Nile Hotel Káhira - Apartmá
Kempinski Nile Hotel Káhira - Apartmá Kempinski Nile Hotel Káhira - Apartmá Kempinski Nile Hotel Káhira - Lázně Kempinski Nile Hotel Káhira - Interiér hotelu Kempinski Nile Hotel Káhira - Bazén Kempinski Nile Hotel Káhira - Bazén Kempinski Nile Hotel Káhira - Prostory pro setkávání Kempinski Nile Hotel Káhira - Prostory pro setkávání Kempinski Nile Hotel Káhira - Prostory pro setkávání Kempinski Nile Hotel Káhira - Prostory pro setkávání Kempinski Nile Hotel Káhira - Taneční sál Kempinski Nile Hotel Káhira - Vyhlídka
Oblast: Zahradní město Počet pokojů: 191
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

9,0

na základě 30 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,9
Personál
8,9
Stav hotelu / čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
8,9
Všechna hodnocení (30)
Seřazeno podle:
Omar A. Skupiny United Arab Emirates, 25. května 2014
Great

Deluxe suite was nice, food, location
10
Very nice
Sahar A. Skupiny Kuwait, 9. května 2014
More than perfect

The river view most lovely thing The new furniture The most friendly staff
10
Quite and perfect stay with friendly staff and lovely food
Tan C. Skupiny Malaysia, 20. února 2014
Excellent service, good location, value for money.

Excellent services, good location, great breakfast
9,3
The service here is excellent, very comfortable room, great breakfast, just beside Nile River.
Humood A. Páry Saudi Arabia, 1. října 2013
it was great stay

food , stuff & service
9,3
it was great stay , the people whor work there was really helpful & frendly
Clinton S. Páry Australia, 25. září 2013
comfortable stay for one night

comfort , city location, friendly staff
8,7
we only staye for one night as we had to cancel because of the unrest but the hotel was very clean and comfortable. we had room service for dinner which was excelant
Jihad C. Páry Lebanon, 26. června 2013
Great price & location

Clean & comfortable room & bed & the location
9,7
David K. Páry New Zealand, 17. června 2013
Enjoyable stay

Great location ,Great river view ,Comfortable bed & pillows
8,7
Overall an enjoyable stay , Great Nile river view , polite staff , Very Comfortable bed & pillows , I have to mention we had a taxi from the hotel which the hotel organised to the pyramids and the driver was polite although when we arrived at the pyramids the driver handed us over to which we now realised was a local Tout .
Glenn M. Jednotlivci Australia, 6. května 2013
supurb great experience

elegance beautiful rooms superb staff
10
Absolutely superb extremely professional staff were dedicated friendly the hotel is quiet magnificent the bars and rooms just perfect a truly well run and magical stay..
Antoine A. Obchodní cestující France, 14. prosince 2012
Hotel charmant et ideal emplacement

Calme et agreable
6,7
Agreable calme charmant
Abdulla A. Páry Bahrain, 27. listopadu 2012
Great service and location

Comfortable room and decoration
9,7
I visited Kempinski nile hotel for special celebration and I request the special arrangement from agooda help team, when I arrived the hotel all the request arrangement already done. So lovely staff service and luxury dealing and excellent room decoration. Special thanks for agooda services team for continuely support.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kempinski Nile Hotel Káhira - Exteriér hoteluKempinski Nile Hotel Káhira - RestauraceKempinski Nile Hotel Káhira - RestauraceKempinski Nile Hotel Káhira - LobbyKempinski Nile Hotel Káhira - BazénKempinski Nile Hotel Káhira - LobbyKempinski Nile Hotel Káhira - RestauraceKempinski Nile Hotel Káhira - RestauraceKempinski Nile Hotel Káhira - Fitness prostoryKempinski Nile Hotel Káhira - LázněKempinski Nile Hotel Káhira - LázněKempinski Nile Hotel Káhira - Pokoj pro hostyKempinski Nile Hotel Káhira - BazénKempinski Nile Hotel Káhira - Interiér hoteluKempinski Nile Hotel Káhira - KoupelnaKempinski Nile Hotel Káhira - ApartmáKempinski Nile Hotel Káhira - ApartmáKempinski Nile Hotel Káhira - ApartmáKempinski Nile Hotel Káhira - ApartmáKempinski Nile Hotel Káhira - LázněKempinski Nile Hotel Káhira - Interiér hoteluKempinski Nile Hotel Káhira - BazénKempinski Nile Hotel Káhira - BazénKempinski Nile Hotel Káhira - Prostory pro setkáváníKempinski Nile Hotel Káhira - Prostory pro setkáváníKempinski Nile Hotel Káhira - Prostory pro setkáváníKempinski Nile Hotel Káhira - Prostory pro setkáváníKempinski Nile Hotel Káhira - Taneční sálKempinski Nile Hotel Káhira - VyhlídkaKempinski Nile Hotel Káhira - Vyhlídka


AS-AGWEB-3B03