nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

KG Garden Guest House

Flat A9, 3/F, Mirador Mansion, 62 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

KG Garden Guest House Hong Kong - Interiér hotelu KG Garden Guest House Hong Kong - Apartmá KG Garden Guest House Hong Kong - Apartmá KG Garden Guest House Hong Kong - Apartmá KG Garden Guest House Hong Kong - Apartmá KG Garden Guest House Hong Kong - Apartmá KG Garden Guest House Hong Kong - Apartmá KG Garden Guest House Hong Kong - Apartmá KG Garden Guest House Hong Kong - Apartmá KG Garden Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty KG Garden Guest House Hong Kong - Apartmá KG Garden Guest House Hong Kong - Interiér hotelu KG Garden Guest House Hong Kong - Interiér hotelu KG Garden Guest House Hong Kong - Interiér hotelu KG Garden Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty KG Garden Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty
KG Garden Guest House Hong Kong - Apartmá KG Garden Guest House Hong Kong - Koupelna KG Garden Guest House Hong Kong - Koupelna KG Garden Guest House Hong Kong - Koupelna KG Garden Guest House Hong Kong - Interiér hotelu KG Garden Guest House Hong Kong - Vyhlídka KG Garden Guest House Hong Kong - Okolí KG Garden Guest House Hong Kong - Exteriér hotelu KG Garden Guest House Hong Kong - Exteriér hotelu KG Garden Guest House Hong Kong - Okolí KG Garden Guest House Hong Kong - Okolí KG Garden Guest House Hong Kong - Exteriér hotelu
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 20
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 624 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
8,4
Personál
6,5
Stav hotelu / čistota
6,3
Pokojový komfort/standard
6,1
Jídlo/stolování
5,1
Všechna hodnocení (624)
Seřazeno podle:
Donna B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. září 2014
affortable

good location , clean , friendly staff
9
Good
Mahomed U. Páry Portugal, 26. září 2014
run away

1000 miles away from
2
Awfull
Marialyn T. Skupiny Philippines, 21. září 2014
Wasn't able to come

Located at the center of kowloon
7,3
Wasn't able to come due to unexpected situation.
Mira K. Páry South Korea, 19. září 2014
I don't wanna recommend

price
4,7
we arrived there around 11pm, so we just chose an acomodation for sleeping shortly and taking a shower. That was all we wanted there. But we couldn't do both of them. Just like "Julliver's travels". No window, no towels and soap and so on, no space, very noisy, massy and smelly area.... In the morning, we tried to get out of there ASAP. I can't recommend here to my people.
Zulhariszan A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 19. září 2014
GOOD

NEAR THE MTR STATION, RESTAURANT AND KOWLOON MOSQUE
7,3
The toilet quite small.
Kong M. Skupiny Malaysia, 17. září 2014
The rooms we stayed is clean but toilet is narrow

Good location.
7,3
Chie F. Jednotlivci Philippines, 13. září 2014
Came home with insect bites all over

Nothing
3
We really weren't expecting anything grand. The room was standard, even okay. But my friend and I got insect bites all over.
Kanin P. Skupiny Thailand, 3. září 2014
colse to mrt , shopping store

cheap clean close mrt
5,3
price is cheap for backpacker
Priscilla L. Jednotlivci Singapore, 3. září 2014
hostel

In the heart of tsim sha shui
6,3
average.
Kok L. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 28. srpna 2014
room size

nothing
4,7
The room was advertised at 16sqm but the actual size was less then 10sqm. Once you been cheated I don't know what good to say.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

KG Garden Guest House Hong KongKG Garden Guest House Hong Kong - Interiér hoteluKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmáKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmáKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmáKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmáKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmáKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmáKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmáKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmáKG Garden Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmáKG Garden Guest House Hong Kong - Interiér hoteluKG Garden Guest House Hong Kong - Interiér hoteluKG Garden Guest House Hong Kong - Interiér hoteluKG Garden Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyKG Garden Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyKG Garden Guest House Hong Kong - ApartmáKG Garden Guest House Hong Kong - KoupelnaKG Garden Guest House Hong Kong - KoupelnaKG Garden Guest House Hong Kong - KoupelnaKG Garden Guest House Hong Kong - Interiér hoteluKG Garden Guest House Hong Kong - VyhlídkaKG Garden Guest House Hong Kong - OkolíKG Garden Guest House Hong Kong - Exteriér hoteluKG Garden Guest House Hong Kong - Exteriér hoteluKG Garden Guest House Hong Kong - OkolíKG Garden Guest House Hong Kong - OkolíKG Garden Guest House Hong Kong - Exteriér hoteluKG Garden Guest House Hong Kong - VchodKG Garden Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyKG Garden Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyKG Garden Guest House Hong Kong - Pokoj pro hostyKG Garden Guest House Hong Kong - VybaveníKG Garden Guest House Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C03