nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Apartmá Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Koupelna Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Bufet Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/lounge Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Bufet
Kimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Kimberley Hotel Hong Kong - Bufet Kimberley Hotel Hong Kong - Koupelna Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Apartmá Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 546
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 5351 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,5
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (5351)
Seřazeno podle:
Peter N. Páry Czech Republic, 13. listopadu 2011
Super poloha v centre Kowloonu blízko Nathan road

dobrá poloha, dobrá kvalita
7,7
služby zodpovedajúce štvorhviezdičkovému hotelu, štandardné azijské raňajky,hotel v centre Kowloonu, blízko do prístavu, na metro, na autobus na letisko(A21).
Mehmet A. Páry Turkey, 25. listopadu 2014
Good location

Hotel very close to city center. What you pay what you get.thats All . Not bad for my short bussines trip was Good .
7
Suthida A. Obchodní cestující Thailand, 22. listopadu 2014
Good

In the middle town
6
Good
Vishal A. Obchodní cestující India, 22. listopadu 2014
Nomal 3 star experience

Location location location
4,7
Very basic stay. Room extremely small and hardly any amenities in the room . Not even a table lamp. No water also .
Eric K. Jednotlivci Malaysia, 19. listopadu 2014
satisfied client

location price comfort
7,7
I was pretty satisfied with this hotel. The price was okay. Location very good; right where I want to be.
Aung H. Páry Myanmar, 18. listopadu 2014
Great Hotel for Young Couples

Location, Food, and Convenience
8
Great Stay
Voravej A. Skupiny Thailand, 18. listopadu 2014
Good location, moderate service, small room

Good location
6,3
Good location, small room, moderate service, a little overprice
Mario R. Páry United States of America, 18. listopadu 2014
Best locatio

Location,cleanliness,helpful staff
8
Good!
Vince W. Obchodní cestující Singapore, 17. listopadu 2014
Bizman

I think the location is good, nearby got many things to eat and shop
3,3
Comfortable and happy
Raymund M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 17. listopadu 2014
my stay at The Kimberley Hotel

location, clean comfort room, clean room
8,7
I was a nice experience, although the rooms needs to have 2 extra pillows for travelers like me whole loves a lot of pillows although there is 1 provided at the cabinet but I sugges of they could place 2

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - ApartmáKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - BufetKimberley Hotel Hong Kong - Pub/loungeKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - BufetKimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaKimberley Hotel Hong Kong - BufetKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - ApartmáKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKimberley Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3A05