nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Apartmá Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Koupelna Kimberley Hotel Hong Kong - Koupelna Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace
Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Bufet Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/lounge Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Kimberley Hotel Hong Kong - Lázně Kimberley Hotel Hong Kong - Lázně Kimberley Hotel Hong Kong - Lázně Kimberley Hotel Hong Kong - Lázně Kimberley Hotel Hong Kong - Lázně
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 546

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 5069 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,5
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (5069)
Seřazeno podle:
Peter N. Páry Czech Republic, 13. listopadu 2011
Super poloha v centre Kowloonu blízko Nathan road

dobrá poloha, dobrá kvalita
7,7
služby zodpovedajúce štvorhviezdičkovému hotelu, štandardné azijské raňajky,hotel v centre Kowloonu, blízko do prístavu, na metro, na autobus na letisko(A21).
Cho H. Obchodní cestující South Korea, 24. července 2014
Good value for money

Good price, location, friendly staff
9
First time staying, but truely a great place to be at. Upgraded me to suite room which was fantastic. Location was good nearby many resturants and near to the MRT station too. I will come back again in couple of weeks time.
Rodiny se staršími dětmi 23. července 2014
nice location, cheap price, unprofessional staff

location, price, room
8,7
Maria M. Skupiny Philippines, 21. července 2014
Fantastic

clean convenient courteous staff
7
fantastic more staff who knows how to communicate in English very flexible
Catherine P. Jednotlivci China, 20. července 2014
good lacation

location,location,location
9
very convenient, near the shopping area
Kolawole A. Obchodní cestující United Kingdom, 18. července 2014
Brilliant location

The location is great, good for the business traveller and the staff are helpful
7,7
Pleasant, although I did turn down the first room I was offered as it had no view but was offered a much nicer room
Alex C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 18. července 2014
Its a purely family bonding

accessible, clean and comfortable
8
Nice, only one problem we had, during th reservation for the shuttle bus going to airport, I had talked to the counter at the basement and reserve for the shuttle around 5pm before proceeding to our room, july 17, our flight was july 18 at 8:25am, he told me to be in the basement as early as 6am, so we did, but the new duty personnel checked that we dont have reservation and that we did not call them 2 hrs before. Its a miss communication, We are still lucky we arrived in the airport around 7pm by taxi.
Sherine C. Obchodní cestující Malaysia, 13. července 2014
Great & Nice

Clean, friendly staffs & convenience
8
Pleasant
Erwin E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. července 2014
Good

near in the downtown area
9,3
Good
Christopher N. Jednotlivci United Kingdom, 7. července 2014
Convenient location, excellent value

location, economy, location
8,3
It's my 2nd stay and I would be happy to use it again

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - ApartmáKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - BufetKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Pub/loungeKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKimberley Hotel Hong Kong - LázněKimberley Hotel Hong Kong - LázněKimberley Hotel Hong Kong - LázněKimberley Hotel Hong Kong - LázněKimberley Hotel Hong Kong - LázněKimberley Hotel Hong Kong - LázněKimberley Hotel Hong Kong - Lázně


AS-AGWEB-3C02