nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Apartmá Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Koupelna Kimberley Hotel Hong Kong - Koupelna Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace
Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Bufet Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/lounge Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Obchodní centrum
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 546

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 5218 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,5
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (5218)
Seřazeno podle:
Peter N. Páry Czech Republic, 13. listopadu 2011
Super poloha v centre Kowloonu blízko Nathan road

dobrá poloha, dobrá kvalita
7,7
služby zodpovedajúce štvorhviezdičkovému hotelu, štandardné azijské raňajky,hotel v centre Kowloonu, blízko do prístavu, na metro, na autobus na letisko(A21).
Fajar R. Obchodní cestující Indonesia, 27. září 2014
good

location
6,3
With call agoda
Rajesh B. Obchodní cestující India, 24. září 2014
Wast hotal
2,3
West
Sia P. Skupiny Malaysia, 23. září 2014
Good but quiet far from MTR

clean, convenient & value for money
6
No free wifi in room & lobby
Chooi K. Páry Malaysia, 22. září 2014
Marvelous stay

Location , cleanliness and food
7,3
Very comfortable stay , in actual Fact , I used to stay in Kimberly Hotel whenever I visit HK
Maria A. Jednotlivci United Kingdom, 22. září 2014
most helpful and courteous staff i have come acros

staff polite , helpful courteous service with a smile
7,3
My first visit to Hk kimerley hotel looked after me & my mum very well
Maneerat S. Jednotlivci Thailand, 21. září 2014
The standard room is a bit too small.

Clean!! Location!! And services!
8,7
Wj W. Jednotlivci United States of America, 19. září 2014
1111111111

11111111111111
9
I have stayed here many times over the years and look forward to my next visit.
John C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 18. září 2014
GREATLY DISAPPOINTED!

Location, location, location
4,7
1. Housekeeping staff not friendly; 2. Did not provide the appropriate consumables, towels, bathrobes for the number of persons in the room; 3. Cleaning of room was poor; 4. When asked for extra pillows, it was reluctantly given and with suspicion (for what reason we did not know); 4. Wall paper bad, looked like a one star hotel; 5. Toilet not flushing very well; 6. However, front desk was nice to give us late check out at 2 p.m.
Randall L. Obchodní cestující Australia, 18. září 2014
my Stay

location, location and location
8
comfortable

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - ApartmáKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - BufetKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Pub/loungeKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Obchodní centrum


AS-AGWEB-3A01