Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Apartmá Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Koupelna Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Bufet Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/lounge Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace
Kimberley Hotel Hong Kong - Apartmá Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 546

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 6151 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,5
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (6151)
Seřazeno podle:
Peter N. Páry Czech Republic, 13. listopadu 2011
Super poloha v centre Kowloonu blízko Nathan road

dobrá poloha, dobrá kvalita
7,7
služby zodpovedajúce štvorhviezdičkovému hotelu, štandardné azijské raňajky,hotel v centre Kowloonu, blízko do prístavu, na metro, na autobus na letisko(A21).
Nahlásit hodnocení
David L. Rodiny se staršími dětmi Australia, 5. února 2016
The double bed was too small for two to sleep

Location
7,7
Staff friendly but the double bed was too small for two persons to sleep and there was no adjacent door to us for attending to our 13 years old
Nahlásit hodnocení
Ermie C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 31. ledna 2016
Nice Hotel

Service
8
Love this Hotel
Nahlásit hodnocení
Jay M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. ledna 2016
We're here every year!

Location, cleanliness, fast lifts, value for money
9,3
We always stay in this hotel, value for money, located near MTR, groceries, and shopping areas.
Nahlásit hodnocení
Lim K. Jednotlivci Singapore, 26. ledna 2016
Not too bad

Location & clean
7,3
Was here more of a stop by for 2 nights and spent most of the time outside so nothing much to comment about. An average and fuss free hotel maybe?
Nahlásit hodnocení
Wincei L. Skupiny Singapore, 24. ledna 2016
Recommended

Convenient, Good location, Clean
6,7
Nahlásit hodnocení
Michael P. Skupiny Germany, 24. ledna 2016
Great location in the center of Kowloon

Centrally located, ideal for sightseeing, rooms are fine!
8,3
Nahlásit hodnocení
Weiling C. Páry United States of America, 24. ledna 2016
Typical 2* hotel

Convenient - close to everywhere
6
The bed is hard, room is small. Terrible bathroom experience: Toliet takes 3 try to complete the flush with min 30 second pressing the button, shower head could be upgraded if hotel claim that they are a 4-star hotel. I agree with others, warm water run out fast. The sink is crappy- makes a loud weird noise; very bothersome. Overall, this should be a 2-star motel rating.
Nahlásit hodnocení
Aditya L. Obchodní cestující India, 23. ledna 2016
Nice Hotel

Location
8
Nice Hotel. Suited my purpose
Nahlásit hodnocení
Andrew M. Jednotlivci Australia, 22. ledna 2016
great location for a Hong Kong HOtel

the hotel itself, it's features and the location in TST
8,3
I enjoyed my stay for 3 nights. the 1st night was a bit noisy as there was a karaoke bar close by and until 02.00 you could clearly tell who could sing, and the louder ones were the ones that could not. A situation arose where my flight was delayed, and the quoted price for 4 hours more, was way greater than the total daily rate that I had paid via Agoda. There was no movement on this, however I was given two breakfast vouchers for each day. Thanks, but a solo traveller dines alone. Otherwise, the hotel is well placed, and was clean, and I will stay again, should the need arise.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - ApartmáKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - BufetKimberley Hotel Hong Kong - Pub/loungeKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - ApartmáKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - LázněKimberley Hotel Hong Kong - Fitness prostoryKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - ApartmáKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Blízká atrakce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08