nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kimberley Hotel

28 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Apartmá Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Kimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kimberley Hotel Hong Kong - Koupelna Kimberley Hotel Hong Kong - Koupelna Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Lobby Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace
Kimberley Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Kimberley Hotel Hong Kong - Bufet Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Pub/lounge Kimberley Hotel Hong Kong - Restaurace Kimberley Hotel Hong Kong - Obchodní centrum
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 546

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 5154 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,5
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (5154)
Seřazeno podle:
Peter N. Páry Czech Republic, 13. listopadu 2011
Super poloha v centre Kowloonu blízko Nathan road

dobrá poloha, dobrá kvalita
7,7
služby zodpovedajúce štvorhviezdičkovému hotelu, štandardné azijské raňajky,hotel v centre Kowloonu, blízko do prístavu, na metro, na autobus na letisko(A21).
Cheung T. Jednotlivci Hong Kong, 31. srpna 2014
hotel location is good

convenient, accessible, multi-function
7,3
Kai X. Jednotlivci China, 29. srpna 2014
A very comfortable quiet room

Quiet comfortable and clean
10
I will recommend it to other friends
Irene C. Páry Philippines, 28. srpna 2014
Kimberley stay

Location near MTR, shopping centers, food
7
Great location, although the hotel facade is already old, food for breakfast is ok. Value for money overall is ok.
Hamin H. Jednotlivci Indonesia, 28. srpna 2014
Unpleasant staff and unbelievable paid Wifi

Location
6
Overall is fine but I don't understand that I have to pay for Wifi. The price list of chip was crossed. I thought it is a compliment stuff as well as drinking water.
Ke C. Páry Singapore, 27. srpna 2014
My third stay at Kimberley Hotel

Location, Staff, Room Comfort
8,3
It's my third stay at Kimberley Hotel and they never fail to live up to my expectations each time i'm there. Staff were very prompt in answering my queries when we exchanged email correspondences, and they tried their best in accommodating requests. Kudos, nice work!
Romel P. Páry Philippines, 26. srpna 2014
Kimberley Hotel

location, price per value
9
Very nice.
Kin F. Páry Malaysia, 24. srpna 2014
Nice and Convenient

Convenient location,
7,7
Min C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 23. srpna 2014
Family Vacation in HK

Location, staff courtesy, ambience
6,3
It was ok. The bathroom lock of the room that I stay is broken
Ming Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 17. srpna 2014
Good location!

Location, location and location
8
Comfortable and clean. Very good location!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kimberley Hotel Hong KongKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - ApartmáKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaKimberley Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - KoupelnaKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - LobbyKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Interiér hoteluKimberley Hotel Hong Kong - BufetKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Pub/loungeKimberley Hotel Hong Kong - RestauraceKimberley Hotel Hong Kong - Obchodní centrum


AS-AGWEB-3B08