Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Kings De Nathan Hotel

473 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 3747 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,7
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3747)
Seřazeno podle:
Jiri M. Jednotlivci Czech Republic, 25. února 2012
Nevhodné umístění, malé pokoje

přímé spojení na letiště, zastávka busu nedaleko
3,7
Malý hotýlek umístěný nad nejrušnější hlavní hongkongskou třídou, velmi malé pokoje pro 3 osoby. Jediná výhoda zastávka local autobusu kousek od hotelu. Vybavení zašlá sláva, velký hluk z hlavní ulice, bez možnosti stravování. cena velmi vysoká, za jednu noc cca 1.300,- Kč za osobu, ale bylo to jedno z mála volných ubytovacích kapacit v HK.
Nahlásit hodnocení
Jiri M. Jednotlivci Czech Republic, 25. února 2012
malý hotel nad rušnou třídou

zastávka busu na letiště
3,3
Malý hotel s malými pokoji nad nejrušnější hongkongskou hlavní třídou (tzv. Zlatá míle), kam doléhá pouliční hluk do rána. Velmi vysoká cena za pokoj, slušné wifi připojení. Koupelna mírná zatuchlost, žádný luxus. poměr cena/výkon brutální, za noc na osobu blízkost metra, pěšky na ostrov cca 1,5km.
Nahlásit hodnocení
Chin S. Jednotlivci Hong Kong, 26. dubna 2016
Good
3,3
Good
Nahlásit hodnocení
Ho H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 20. dubna 2016
Good
5
Recommend
Nahlásit hodnocení
Hoe Z. Páry Singapore, 19. dubna 2016
Overall an OK stay
4,7
Booked this hotel because it's the "most value for money" 3.5 stars hotel but it seems like it's only a 2 star hotel and if I'd known its this bad, I'd pay a bit more for a real 3 star hotel. That aside, the locations IS the only good point about this hotel, near to YMT MTR, great walking distance to ladies market. But I had trouble finding the hotel when I first arrived because it is technically not facing a main road. The overall cleanliness is alright, I come back to neat rooms every night. Beds aren't that comfortable, shower and bath tub are alright (have to ask for the stopper though). Shower curtains are... Gross. Aircon is working fine but the exterior casing is damaged. I guess I'm one of the lucky ones that got a very quiet room facing the back alley (no view but peaceful). The staffs are generally helpful. There's no facilities in the hotel itself, but there's a money changer right beside and some HK eateries around the hotel. Temple St. is just right behind for some late night "shopping". However, my 5 nights here are OK. Peaceful and comfortable despite the weak wifi. Though, I may not come back ever.
Nahlásit hodnocení
Tawiwat S. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 17. dubna 2016
Amazing Just only Location [WIFI slower than 28.8K
4
We stayed on eight floor The staff is very nice. The Location is great. They provide free WIFI [slower than 28.8K] Toilet has warm water. They have only one elevator. They provide free fungal at the curtain in the bathroom in case you want free fungal culture [ I thought it was a painted curtain at first because fungal has been colonied there about one-third of the side] They provide free dust Very amazing place for biology
Nahlásit hodnocení
Sittipat R. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 17. dubna 2016
This is Nightmare!!
2,3
We stay here for 2nights. In two room, family and single. Room atmosphere was haunted, unpleasant smell and dirty bathroom, broken shower curtain with mole, bedsheet had a traces of (maybe) blood. on the first night I had a bad dream for the first time. This hotel put me a lot of room for imagination!, next time I'll go to another hotel. p.s they are about to move to the next block soon. So I understood why they left this place such an awful place.
Nahlásit hodnocení
Titisak S. Rodiny s malými dětmi Thailand, 15. dubna 2016
Good location
4,3
Good location
Nahlásit hodnocení
Chaw K. Jednotlivci Malaysia, 13. dubna 2016
Good Location
6
Location good. Near mrt. Many restaurant and shopping near by.
Nahlásit hodnocení
Jovin L. Skupiny Singapore, 10. dubna 2016
Great location and clean facilities
6
Airport bus is right outside hotel and near YMT mtr station. Helpful staff and clean facilities.
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
Kings De Nathan Hotel Hong KongKings De Nathan Hotel Hong Kong - LobbyKings De Nathan Hotel Hong Kong - LobbyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - KoupelnaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KoupelnaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KoupelnaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KoupelnaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KoupelnaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - KoupelnaKings De Nathan Hotel Hong Kong - VchodKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - KoupelnaKings De Nathan Hotel Hong Kong - KoupelnaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - KoupelnaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKings De Nathan Hotel Hong Kong - KoupelnaKings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02