nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kings De Nathan Hotel

473 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : New King's Hotel (New King's Hotel)
Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Lobby Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Lobby Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Koupelna Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Koupelna
Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Koupelna Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Koupelna Kings De Nathan Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Yau Ma Tei Počet pokojů: 72
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 3291 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,7
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3291)
Seřazeno podle:
Jiri M. Jednotlivci Czech Republic, 25. února 2012
Nevhodné umístění, malé pokoje

přímé spojení na letiště, zastávka busu nedaleko
3,7
Malý hotýlek umístěný nad nejrušnější hlavní hongkongskou třídou, velmi malé pokoje pro 3 osoby. Jediná výhoda zastávka local autobusu kousek od hotelu. Vybavení zašlá sláva, velký hluk z hlavní ulice, bez možnosti stravování. cena velmi vysoká, za jednu noc cca 1.300,- Kč za osobu, ale bylo to jedno z mála volných ubytovacích kapacit v HK.
Jiri M. Jednotlivci Czech Republic, 25. února 2012
malý hotel nad rušnou třídou

zastávka busu na letiště
3,3
Malý hotel s malými pokoji nad nejrušnější hongkongskou hlavní třídou (tzv. Zlatá míle), kam doléhá pouliční hluk do rána. Velmi vysoká cena za pokoj, slušné wifi připojení. Koupelna mírná zatuchlost, žádný luxus. poměr cena/výkon brutální, za noc na osobu blízkost metra, pěšky na ostrov cca 1,5km.
Jeff C. Páry Australia, 2. května 2015
A bit dissapointed

Customer service and location
7,3
A bit dissapointed with this hotel. Customer service and location were fantastic. However the room itself was a bit of a let down. They did not have have proper blankets and used two bed sheets folded together as a bed sheet. The sheets come off during the night leaving the inside exposed, which was very unpleasant. Another problem is that they only have one elevator and it is very slow having to cater all its guests. Expect to wait for a few minutes until it comes. Also, inside the lift theres a steralised piece of plastic cover over the buttons that stated (steralised every hour). I purposely put a finger print on the cover to see if it really gets replaced or gets "steralised", two days after I left the finger print and it was still there... dont like the dishonesty, if you don't do it then take off the statement
Soon C. Páry Singapore, 26. dubna 2015
Good location,poilet staff

Spacious room, good location, reasonably price
7
The comfort level of the room is great and the room is spacious comparing to other hotel rooms in hotel which is so small that you can hardly have the space to walk in the room. The staff was also polite which is hardly seem around in hong kong where everyone is rude. One more commendation that the staff actually send me a birthday greeting card during my stay which i find it heart warming. overall a great place to stay
Tan C. Páry Singapore, 19. dubna 2015
Good stay

location, location, location
7,7
Truly amazing
Chun M. Obchodní cestující Singapore, 13. dubna 2015
Value for money hotel at an excellent location

Location, Food and freezing aircon
7,7
Check in was very fast and we were able to get our rooms although we were early. Room was very small and the state of the room was a little worn but this is typical of hotels in Hong Kong. Wifi was also dismal and we ended up buying a sim card which was faster and more convenient. Other than that, it was a value for money hotel. Food is in abundance. Good wanton me just 30m away. Cha chan teng and porridge shop just after the MTR. Station is just down the street.
Cindy J. Páry Indonesia, 12. dubna 2015
A good one

Location, staff friendliness, hygiene
8,3
Kuan S. Jednotlivci Malaysia, 7. dubna 2015
Satisfy with the service provided.

Location, location & location
6
Satisfy
Suzanne H. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 3. dubna 2015
Awful staff, poorly equipped box!
5
The hotel is in a great location but with the poor attitude of the staff,, the inadequate room size and facilities, the cleanliness was very poor. The only positive were the handy lady and the handy man who helped us everytime the safety deposit box went faulty. We travel a lot and as this was our first time we were very disappointed. We would not recommend this hotel. Such a shame as the location is very convenient.
Boontawee P. Rodiny s malými dětmi Thailand, 29. března 2015
Ok

Good location and freindly staff.
6
Ok.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!


AS-AGWEB-3C07