nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Koh Yao Yai Village

78 Moo 4, Koh Yao Yai Amphoe Koh Yao, Koh Yao Yai / Koh Yao Noi, Phuket, Thajsko 82160 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Koupelna Koh Yao Yai Village Phuket - Koupelna Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Balkón/terasa Koh Yao Yai Village Phuket - Zahrada Koh Yao Yai Village Phuket - Bazén Koh Yao Yai Village Phuket - Restaurace Koh Yao Yai Village Phuket - Rekreační zařízení Koh Yao Yai Village Phuket - Rekreační zařízení Koh Yao Yai Village Phuket - Rekreační zařízení
Koh Yao Yai Village Phuket - Rekreační zařízení Koh Yao Yai Village Phuket - Rekreační zařízení Koh Yao Yai Village Phuket - Obchody Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Lázně Koh Yao Yai Village Phuket - Lázně Koh Yao Yai Village Phuket - Restaurace Koh Yao Yai Village Phuket - Okolí Koh Yao Yai Village Phuket - Okolí Koh Yao Yai Village Phuket - Exteriér hotelu Koh Yao Yai Village Phuket - Pláž Koh Yao Yai Village Phuket - Bazén
Poloha: Koh Yao Yai / Koh Yao Noi Počet pokojů: 66
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 301 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,3
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (301)
Bibiana B. Páry Slovakia, 10. dubna 2010
skvělá volba

Obrovský bazén s dokonalým výhledem. Velmi hezký design bungalovů a celého resortu. Perfektní servis.
9
Nový a zatím turisty málo objevený resort je navržený v eco - stylu. V areálu narazíte na mnoho romantických zákoutí, mají tu i vlastní mini - farmu i rýžová políčka, kde vám předvedou pěstování této plodiny. Betonové bungalovy jsou prostorné, nadstartnatně vybavené a velmi pohodlné. Všude armáda personálu, která pečuje o čistotu i vaše pohodlí, jsou milí a mluví obstojně anglicky. Pláž mám náhherný výhled, ale moře je příliš mělké a při odlivu tu nelze plavat. Tento nedostatek vynahradí velkorysý bazén. V době našeho pobytu jsme jej často měli sami pro sebe, jelokož resort byl obsazen pouze z 15 procen. Resort a obecně i celý ostrov ocení hlavně ti, kdo hledají klid, autentické prostředí a panenskou přírodu, mimo dosah turismu. Na ostrově jsou pouze 4 resorty, tento je nejlepší. Lze podnikat výlety na sousední koh Yao Noi, kde je rozvinutejší infrastruktura, projížďky po krásném zálivu Phand Nga nebo prozkoumat ostrov a místní vesnice na kole. My tu strávili 4 noci, což bylo ideální, dovolenou s dětmi si tu umím představit i delší.
Edward J. Páry United Kingdom, 7. dubna 2014
Excellent value for money

Peaceful, great food and swimming pool
9,3
Jeff H. Páry United States of America, 26. března 2014
Great location & very quiet

Location, view, quiet
9
There were three of us and we all had a very relaxing and enjoyable time. The hotel or resort is very clean the rooms are very big and nice.
Rick O. Páry United States of America, 3. března 2014
bliss.

luxury, quiet, relaxation
9,3
Blissful stay. Having backpacked the world for the last 10 months we splurged here to celebrate my girlfriend's birthday. Quiet and relaxed luxury. Super friendly and accommodating staff. We didn't want to leave...!
Sue M. Jednotlivci United Kingdom, 26. února 2014
A relaxed change from Phuket

Travelling across by boat to the island, unspoilt island, gentle people
6,7
Pleasant room, relaxed atmosphere, lovely pool, peaceful stay.
Anne B. Páry Netherlands, 16. února 2014
Beautiful resort, lacks good atmosphere

Pool, sea, spaciousness
7
Impressed by the beauty and the spaciousness of the resort at first, but totally put off by the staff after a few days. Staff in the restaurant work like robots without any pleasure in doing their job. If you would ask for anything outside of their routine, they will fail. Also, as it happened our credit card didn't work at the resort, we had to find another way to pay. There are 2 atms in Yao Yai and they didn't accept international cards. Internet money transfer wasn't an option for them. The solution was that someone from the hotel traveled with us to the nearest atm in krabi on the day we were leaving. We were told very kindly that if this wouldn't work, we would be escorted to the police station. Very kind remark to guests who have spent 6 nights at your resort and who show to do everything possible to get the payment done, even though the island and the resort lack payment facilities.
Allan C. Páry Malaysia, 5. února 2014
Nice bungalow to stay, clean and a few nice staff.

Pool
7,3
James K. Jednotlivci United Kingdom, 19. ledna 2014
Truly Tropical

Deluxe bungalows, Infinity Swimming Pool a true escape from the commercial side of Phuket
9,3
This was the second time I had stayed and definitely not my last. The accommodation is of an extremely high standard, with secluded bungalows in the jungle a short walk to the pool, beach and restaurant. This is a place to truly relax, partly because the island as a whole is very undeveloped so other than explore there is not too much else to do! 3 days is about the right length of time, more than that and you might get restless.
Elisabeth R. Rodiny se staršími dětmi Sweden, 14. ledna 2014
Wonderful. A nice and relaxing place.

Location, staff, hotell and pool.
9,3
Our stay was very good. The restaurant ok but not gourmet style.
Stuart C. Páry Afghanistan, 28. prosince 2013
Quiet location, good for relaxing

Friendly staff, nicely designed resort
8
If you're looking for a white sand, palm-fringed beach with shopping and dining options outside the hotel this is definitely not the place. But the quiet location, nicely designed resort and friendly, attentive staff make it a good choice. It seems to be very popular with young families so it feels a bit like you're in a creche most of the time.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Koh Yao Yai Village PhuketKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - KoupelnaKoh Yao Yai Village Phuket - KoupelnaKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Balkón/terasaKoh Yao Yai Village Phuket - ZahradaKoh Yao Yai Village Phuket - BazénKoh Yao Yai Village Phuket - RestauraceKoh Yao Yai Village Phuket - Rekreační zařízeníKoh Yao Yai Village Phuket - Rekreační zařízeníKoh Yao Yai Village Phuket - Rekreační zařízeníKoh Yao Yai Village Phuket - Rekreační zařízeníKoh Yao Yai Village Phuket - Rekreační zařízeníKoh Yao Yai Village Phuket - ObchodyKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - LázněKoh Yao Yai Village Phuket - LázněKoh Yao Yai Village Phuket - RestauraceKoh Yao Yai Village Phuket - OkolíKoh Yao Yai Village Phuket - OkolíKoh Yao Yai Village Phuket - Exteriér hoteluKoh Yao Yai Village Phuket - PlážKoh Yao Yai Village Phuket - BazénKoh Yao Yai Village Phuket - BazénKoh Yao Yai Village Phuket - BazénKoh Yao Yai Village Phuket - RestauraceKoh Yao Yai Village Phuket - Sport a aktivityKoh Yao Yai Village Phuket - RestauraceKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - PlážKoh Yao Yai Village Phuket - VyhlídkaKoh Yao Yai Village Phuket - Exteriér hoteluKoh Yao Yai Village Phuket - Balkón/terasaKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - PlážKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A07