nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Koh Yao Yai Village

78 Moo 4, Koh Yao Yai Amphoe Koh Yao, Koh Yao Yai, Phuket, Thajsko 82160 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Balkón/terasa Koh Yao Yai Village Phuket - Exteriér hotelu Koh Yao Yai Village Phuket - Pláž Koh Yao Yai Village Phuket - Bazén Koh Yao Yai Village Phuket - Bazén Koh Yao Yai Village Phuket - Bazén Koh Yao Yai Village Phuket - Restaurace Koh Yao Yai Village Phuket - Sport a aktivity Koh Yao Yai Village Phuket - Restaurace Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pláž
Koh Yao Yai Village Phuket - Vyhlídka Koh Yao Yai Village Phuket - Exteriér hotelu Koh Yao Yai Village Phuket - Balkón/terasa Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty Koh Yao Yai Village Phuket - Pláž Koh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Koh Yao Yai Počet pokojů: 66
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 346 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,4
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (346)
Seřazeno podle:
Bibiana B. Páry Slovakia, 10. dubna 2010
skvělá volba

Obrovský bazén s dokonalým výhledem. Velmi hezký design bungalovů a celého resortu. Perfektní servis.
9
Nový a zatím turisty málo objevený resort je navržený v eco - stylu. V areálu narazíte na mnoho romantických zákoutí, mají tu i vlastní mini - farmu i rýžová políčka, kde vám předvedou pěstování této plodiny. Betonové bungalovy jsou prostorné, nadstartnatně vybavené a velmi pohodlné. Všude armáda personálu, která pečuje o čistotu i vaše pohodlí, jsou milí a mluví obstojně anglicky. Pláž mám náhherný výhled, ale moře je příliš mělké a při odlivu tu nelze plavat. Tento nedostatek vynahradí velkorysý bazén. V době našeho pobytu jsme jej často měli sami pro sebe, jelokož resort byl obsazen pouze z 15 procen. Resort a obecně i celý ostrov ocení hlavně ti, kdo hledají klid, autentické prostředí a panenskou přírodu, mimo dosah turismu. Na ostrově jsou pouze 4 resorty, tento je nejlepší. Lze podnikat výlety na sousední koh Yao Noi, kde je rozvinutejší infrastruktura, projížďky po krásném zálivu Phand Nga nebo prozkoumat ostrov a místní vesnice na kole. My tu strávili 4 noci, což bylo ideální, dovolenou s dětmi si tu umím představit i delší.
Andre P. Páry Canada, 29. dubna 2015
most amazing hotel experience of my life

outdoor showers, staff, quality of establishment
9,3
No complaints. This place is amazing. First hotel in Thailand where I have been impressed and felt like staff really cared about your stay. You must try night time showers outside during a thunderstorm, preferably with your partner. Once in a lifetime experiences are had here.
Bei W. Páry China, 18. dubna 2015
Super nice place to relax and seaview

Nice room deco and the infinite pool also the stuffs
9,3
I will definitely go back if any chance. The room is spacy and well decorated. And it offers beautiful towels and cloth for you to take to the beach and pool. The restraunt is ok, a little bit expensive compared with Patong. Breakfast is nice, just enough choice. The kitties there were so cute. We met a kitty family out of our banglow. Only thing not that good is the mosquitos while having launch. Bring some sprays with you. Nice place to spend your vacation.
Nathan A. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 15. dubna 2015
v. good all round

friendliness of the staff. The pool. The natural atmosphere
9,3
Pleased all round.
Shirley B. Páry United Kingdom, 7. dubna 2015
Excellent hotel

The pool. The views, the rooms
10
Fantastic hotel especially the poll and the rooms
Carla S. Jednotlivci Portugal, 6. dubna 2015
Very pleasant stay

The bungalows are fantastic, the way the resort integrates with the surrounding nature is impressive. For such remote place the resort transfers end up being easy and a good decision.
9
I really enjoyed my time spend here and I consider this a place to recommend to friends. However for me it's a shame the beach is not taken care of as the rest of the resort. So much potencial. And I actually missed going to the beach... Even if it's not blue crystal clear, at least during this season, for sure there's a creative way to use all that beautiful space. The menu could be more Asian and the massages are too expensive.
Lance V. Páry South Africa, 16. března 2015
Perfect place to unwind

Location, Rooms and Pool
7,7
Great place to decompress after a busy couple of days in Phuket. The Bungalows in the forest are great and there are a variety of activities available through the activity centre (including mangrove swamp kayaking). Rent a scooter and explore the rural island or just lie by the pool and drink cocktails
Per H. Páry Norway, 15. března 2015
x

x
8
Anne S. Rodiny se staršími dětmi Denmark, 12. února 2015
Great hotel and pool - but with many mosquitoes

Quiet, pool, standard overall
7,3
The hotel is overall great but we were eaten by mosquitoes. Our kids had plus 80 bites after our 4 days stay. Why they do not provide mosquito net in the bedroom is a big mistake as the hotel otherwise is recommendable.
Sara D. Rodiny s malými dětmi Belgium, 16. ledna 2015
good service, nice hotel, bad beach

sevice hotel clean
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Koh Yao Yai Village PhuketKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - Balkón/terasaKoh Yao Yai Village Phuket - Exteriér hoteluKoh Yao Yai Village Phuket - PlážKoh Yao Yai Village Phuket - BazénKoh Yao Yai Village Phuket - BazénKoh Yao Yai Village Phuket - BazénKoh Yao Yai Village Phuket - RestauraceKoh Yao Yai Village Phuket - Sport a aktivityKoh Yao Yai Village Phuket - RestauraceKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - PlážKoh Yao Yai Village Phuket - VyhlídkaKoh Yao Yai Village Phuket - Exteriér hoteluKoh Yao Yai Village Phuket - Balkón/terasaKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hostyKoh Yao Yai Village Phuket - PlážKoh Yao Yai Village Phuket - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C02