nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Bazén Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sál Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sál Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Lázně Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sál Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive Lounge
Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive Lounge Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Vyhlídka Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Fitness prostory Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Lobby Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sál Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 688
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,8

na základě 910 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,9
Personál
9,1
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (910)
Seřazeno podle:
Alexandr S. Páry Czech Republic, 24. dubna 2014
Velká spokojenost

Poloha, výhled, krásné pokoje
9,3
Skvělý
Seng Y. Páry Singapore, 17. února 2015
Excellent View in a Comfortable Haven

Luxury Comfort, Spectacular Harbour View, Magnificent Location with convenience at doorsteps
9,3
Guess my Comments on the best 3 things sums up the full review which I am lost for words for more. Definitely worth the price when you grab an early bird package. An Harbour View Room would be recommended which you would enjoy the spectacular Victoria Harbour view right at your bedside.
Mark K. Páry United Kingdom, 15. února 2015
Not the best hotel in Hong Kong

The food
5,7
This hotel is for me a little tied and lacking 5 star wow factor. hope one day soon will be restored to its former glory.
Jiashan M. Obchodní cestující China, 11. ledna 2015
great

location, service, food
10
it is good but there's smell which almost blow me away, some odor in the room.
Joonho J. Jednotlivci South Korea, 2. ledna 2015
excellante hotel

facilities location room
9,3
Best of best
Lim S. Páry Malaysia, 28. prosince 2014
Great hotel

Good location , clean , attentive staff , great shower
9,7
Marc T. Jednotlivci United States of America, 24. prosince 2014
Magnificent property

The staff, the location, the wonderful intangible feeling you get while there
9,7
Excellent. Can't say enough great things about the hotel. Recommend to any traveler for value convenience and comfort. This is our second shangri la property on this trip.
Shazana A. Páry Singapore, 24. prosince 2014
Impeccable

Location, Comfortable Room, Good Service
10
My parents stay here for a trip sponsored by my sister and I. They thoroughly enjoyed their stay. To quote my dad when I asked him about the hotel, he said it was "impeccable".
Kelvin T. Obchodní cestující Singapore, 23. prosince 2014
Wonderful stay

Nice sea view , good customer service, excellent dinning
10
An excellent stay in this hotel again, enjoy the sea view n its prime location.
Kelvin T. Obchodní cestující Singapore, 23. prosince 2014
Nice hotel

Good location, nice harbour view, spacious room
9,7
Excellent. Everything was good. Nice harbour view from my room. Nice buffet too

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazénKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LázněKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - VyhlídkaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Fitness prostoryKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive Lounge

Hodnocení zákazníků - Kowloon Shangri-la Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B07