Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,8

na základě 1021 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,9
Personál
9,1
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (1021)
Seřazeno podle:
Alexandr S. Páry Czech Republic, 24. dubna 2014
Velká spokojenost

Poloha, výhled, krásné pokoje
9,3
Skvělý
Nahlásit hodnocení
Riko W. Jednotlivci Japan, 19. dubna 2016
Great!!!!
6,7
Survive was great and the room was clean and big. Enjoyed my stay here.
Nahlásit hodnocení
Kumar H. Obchodní cestující India, 16. dubna 2016
One of the best hotels
6,3
Excellent hotel and one the best i have stayed in Hong Kong, Will look forward to come back, Very warm and friendly staff, very nice location, and great food.
Nahlásit hodnocení
Elaine M. Jednotlivci Philippines, 10. dubna 2016
Misleading booking and no in-house medical team
4,3
I know that I booked for a Deluxe harbour view room but was given a side harbour view room.. i didnt know that a side harbour view will still be an all view of another building and you need to peer through your window to see the harbour view. I had a bad leg cramps attack in the late evening and there was no medicine available in the hotel.. no doctor or nurse... they told me that they can call an ambulance to attend to my medical condition.. A Shangri-la Hotel without any medical equipment or staff is so odd.
Nahlásit hodnocení
Ronald S. Jednotlivci Australia, 10. dubna 2016
Doctor
6,3
....
Nahlásit hodnocení
Stefan G. Páry Switzerland, 8. dubna 2016
Great place and great location
6,3
+++
Nahlásit hodnocení
Lynne W. Páry United Kingdom, 1. dubna 2016
Excellent hotel
6,7
Great hotel, easy location to walk to places. Club lounge had wonderful staff.
Nahlásit hodnocení
Nguyen K. Páry Vietnam, 28. března 2016
Very great
6,7
I like it, really great
Nahlásit hodnocení
James B. Jednotlivci United States of America, 28. března 2016
Fantastic Visit to Hong Kong
6,7
The hotel experience was everything I hoped for and more. Great location with easy access to the subway and the the Harbor. The facilities were first class. Really enjoyed the fitness center, business center and the breakfast buffet. Loved my room also even though I did not have a view of the Harbor.
Nahlásit hodnocení
Oren S. Páry Israel, 28. února 2016
Excellent hotel
6,3
Liked it very much on all aspects
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - VybaveníKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - VyhlídkaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmáKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmáKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmáKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - KoupelnaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - KoupelnaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazénKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Fitness prostoryKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LázněKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmáKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BufetKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazénKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BufetKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07