Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,8

na základě 999 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,9
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (999)
Seřazeno podle:
Alexandr S. Páry Czech Republic, 24. dubna 2014
Velká spokojenost

Poloha, výhled, krásné pokoje
9,3
Skvělý
Nahlásit hodnocení
Caroline P. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 2. ledna 2016
The perfect location for a holiday

Location, staff, room size
9,7
We enjoyed our stay at the Kowloon Shangri-La over the New Year holiday. The location is ideal for watching the festivities and has great access to public transportation.
Nahlásit hodnocení
Siu L. Jednotlivci United Kingdom, 25. prosince 2015
Great experience for Christmas

Spacious room, friendly staff, amazing view
9,3
very friendly and helpful staff, I wanted some ice at the midnight and it was delivered within 5 minutes
Nahlásit hodnocení
Shlomo R. Páry Israel, 24. prosince 2015
relative good value for money

Good service
8,3
We had a problem with our check in . We arrived to the hotel at about 12.00 noon and got our room at about 14.30. They could do it better.
Nahlásit hodnocení
Jeremy S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 22. prosince 2015
Bona fide hotel

Location,room size and service
9
Will stay again!
Nahlásit hodnocení
Sandro L. Skupiny Liechtenstein, 21. prosince 2015
Perfect Hotel in Kowloon

Quality, style and brand
7,3
The hotel is very nice and it is the name sh angry-law worth. However, it was almost too busy for me.
Nahlásit hodnocení
Ratchapon B. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 13. prosince 2015
great

great
9,3
Nahlásit hodnocení
Soowang P. Jednotlivci South Korea, 6. prosince 2015
bed place

no
2
Bed
Nahlásit hodnocení
Seth F. Jednotlivci United States of America, 6. prosince 2015
extremely disappointing
5,3
There was no heat in the room. They eventually provided me with a small portable heater that was not effective in heating the entire room. In addition, the room was extremely noisy. There was lots of street noise and the walls were very thin. I stayed in the horizon section of the hotel; the top floor. There are other hotels in hong kong that give you an actual 5 star room.
Nahlásit hodnocení
Gina J. Páry Philippines, 1. prosince 2015
efficient service & pleasing staff

Cleanliness, comfort & staff
8,3
It was a relaxing stay after a whole day of shopping & touring Hk
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazénKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LázněKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - VyhlídkaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Fitness prostoryKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmáKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmáKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - ApartmáKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - VybaveníKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - KoupelnaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07