nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kowloon Shangri-la Hotel

64 Mody Road, Tsimshatsui East, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Bazén Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sál Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sál Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Lázně Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sál Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive Lounge
Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive Lounge Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Vyhlídka Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Fitness prostory Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Lobby Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sál Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Restaurace Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Kowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 688
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,8

na základě 812 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,9
Personál
9,1
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (812)
Seřazeno podle:
Alexandr S. Páry Czech Republic, 24. dubna 2014
Velká spokojenost

Poloha, výhled, krásné pokoje
9,3
Skvělý
Yuan R. Jednotlivci China, 17. července 2014
great service & location

service/location/foods
9,7
good service and nice location, just walking distance to shopping center/MTR and fantastic ocean view. worth to stay here
Neil M. Páry Australia, 10. července 2014
excellent

1 staff 2 luxury 3 food
9,7
great
Vernette L. Páry Philippines, 29. června 2014
Marvelous

,location, clenliness st f
8
Ahmed A. Skupiny Saudi Arabia, 18. června 2014
I enjoyed it a lot. . Special thanks Way I.

Service manager Way Ip.
10
Excellent and I enjoyed it a lot.. special thanks to service manager Way Ip
Ahmed A. Skupiny Saudi Arabia, 17. června 2014
It was fun

Food Disney land Shopping malls
9,3
It was good.. I enjoyed it a lot. The food and attractions were really great
Eng Y. Obchodní cestující Australia, 28. května 2014
Good

room, services and location
7,7
Good
Mark S. Obchodní cestující United States of America, 28. května 2014
Refreshing and comfortable

air quality, cleanliness, atmosphere
9,3
Too short. I stayed at another hotel close by for 3 days. When i moved to the Shangri-la i wish i had stayed the entire time. Next time i will.
Enrico R. Obchodní cestující Philippines, 15. května 2014
Great Location

Location was right at the center of Hong Kong so i had easy access to anywhere. I was there on business and it made my stay a lot more comfortable being in close proximity to everywhere i wanted to go
8
Hock K. Obchodní cestující Malaysia, 8. května 2014
Relax and comfort

Good staff service, quality and location
9,3
It was a comfort stay where I had few good business meetings in the noon and followed by drinks . Good bar with beautiful scenery.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kowloon Shangri-la Hotel Hong KongKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - BazénKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LázněKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive LoungeKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - VyhlídkaKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Fitness prostoryKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - LobbyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Taneční sálKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - RestauraceKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Obchodní centrumKowloon Shangri-la Hotel Hong Kong - Executive Lounge

Hodnocení zákazníků - Kowloon Shangri-la Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C03