nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Recepce Kuta Central Park Hotel Bali - Recepce Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Bazén Kuta Central Park Hotel Bali - Lobby Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Apartmá Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Koupelna Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Apartmá Kuta Central Park Hotel Bali - Fitness prostory Kuta Central Park Hotel Bali - Vířivka Kuta Central Park Hotel Bali - Vířivka
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 225
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1390 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,0
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1390)
Seřazeno podle:
Michal Z. Páry Czech Republic, 3. září 2014
Pěkný hotel

Čistota, personal, dobra kuchyně
9,7
Neměl jsem okno na pokoji, bylo to dost deprimujici, jako v jeskyni, těžký vzduch
Sagar C. Páry India, 21. listopadu 2014
Value for money but no view from hotel

staff helpful,good food,pool
6,7
It was not great as we were honeymooners no view from our suite only one small window in a big room
Anna M. Páry United Kingdom, 21. listopadu 2014
Lovely stay at Kuta Central Park hotel

Lovely staff, clean and well maintained resort, free wifi throughout resort inc in rooms
9
We had such an amazing time staying at this hotel, the staff are so friendly and welcoming, nothing is too much trouble for them and they greet you every time they see you in the hotel and ask how things are going. They have a free shuttle bus (minivan) that goes to many areas in kuta and drops you off wherever you'd like to go. This runs several times per day. The resort itself is beautiful, lovely gardens and landscaping, the pool has a swim up bar and is very clean, the room itself we stayed in was lovely too- massive bed, large sized room far enough away from pool to not be disturbed but not too far from amenities and restaurant. We enjoyed having wifi in our rooms to be able to upload our photos etc to Facebook from the comfort of our rooms, toiletries and water were replaced daily as required by housekeeping, really can't fault anyone or anything at this hotel. We had breakfast included in our package, and this varied every day, great selection of foods especially for a fussy vegetarian like myself, I never left the buffet room hungry! Thank you to all the staff who made our stay so wonderful for our first trip to Bali. We were travelling home to UK from Australia so may not get the chance to come back to Bali so we definitely feel they gave us the perfect stay to experience all the niceness Bali has to offer. Great hotel, fantastic staff and highly recommended - take me back!!!
Rose A. Skupiny Philippines, 19. listopadu 2014
good food and ambience

food, internet, service
9,3
Mohammed A. Jednotlivci Saudi Arabia, 17. listopadu 2014
convertible stylish affordable

price staff and staff
7,7
Value for Money 10/10 staff 10/10 breakfast 7/10 location 6/10 4 stars hotel
Rita S. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 17. listopadu 2014
Kuta central park hotel

clean, big and good breakfast spread
9,3
i enjoyed. value for money
Adeline S. Páry Malaysia, 17. listopadu 2014
Great service with comfortable room

Room condition, cleanliness and staff very friendly
8,7
Stephanie W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 14. listopadu 2014
not too bad

price
6,3
It was ok. Average hotel. Very noisy tho.
Lucas P. Páry Australia, 14. listopadu 2014
last minute booking

proximity to the airport, space, quietness
8,7
Really good as we miscalculated our length of stay and had to find d accommodation quite late on arriving in Bali through Agoda. No problem!
Abode A. Jednotlivci Saudi Arabia, 14. listopadu 2014
Clean hotel

sowing poll
4,3
Celan hotel friendly staff

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - BazénKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - KoupelnaKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Fitness prostoryKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - HřištěKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - Pub/loungeKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - BufetKuta Central Park Hotel Bali - BufetKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápoje

Hodnocení zákazníků - Kuta Central Park Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C01