nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Recepce Kuta Central Park Hotel Bali - Recepce Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Bazén Kuta Central Park Hotel Bali - Lobby Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Apartmá Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Koupelna Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Apartmá Kuta Central Park Hotel Bali - Fitness prostory Kuta Central Park Hotel Bali - Vířivka Kuta Central Park Hotel Bali - Vířivka
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 225
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1572 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,0
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1572)
Seřazeno podle:
Michal Z. Páry Czech Republic, 3. září 2014
Pěkný hotel

Čistota, personal, dobra kuchyně
9,7
Neměl jsem okno na pokoji, bylo to dost deprimujici, jako v jeskyni, těžký vzduch
Mah S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 26. února 2015
This hotel a bit old

Room or bed is comfortable
5,7
Diane B. Páry Australia, 26. února 2015
bathroom needs tlc

price, location, bar
6
Needs new towels and more variety of towel eg hand towel. Breakfast very average but for the price it is ok. Only 3 star. Our room did not have a window. My soto ayam was cold. And it is a bit of a rabbit warren to navigate.
Yap S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 24. února 2015
Nice and clean room. Baldi for money

Near AirPort .. Nice room and breakfast . Friendly and helpfull stuff . Valid for money ..
7,7
Perfect stay ... Only what i can said ... Perfect
Mei L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. února 2015
Good choice

Good value for money, nice breakfast buffet n friendly staff
8
We are satisfied with the triple bed room.
Mei L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. února 2015
Smoke smell

Helpful staff, good breakfast buffet n good location
7,7
We got a room that smell cigarette smoke n we asked for a change of room n within half n hour we good a call reception that we r able to change room. Overall we r satisfied
Ari S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 23. února 2015
Best value for money

If you spent most of your time visiting tourist attractions, you will need a basic hotel room for sleeping. This hotel however, gives you more than basic needs.
8,3
Excellent!, because I got my room upgraded to suites room for a discount rate of studio room.
Sahana Q. Jednotlivci India, 22. února 2015
Stay in Kuta

Spa,
6,7
It was alright
Rothlee O. Jednotlivci Australia, 21. února 2015
good value for money

value g or money, staff go out of their way for you and the pool area is great for socializing with other guests.
9
It's my second time staying there. I love it and look forward to going back and seeing the staff who remember me.
Goh Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 21. února 2015
overall worth your money.go book now.!

friendly staff ,clean room ,good environment
9,3
Good !

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - BazénKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - KoupelnaKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Fitness prostoryKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - HřištěKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - Pub/loungeKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - BufetKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápoje

Hodnocení zákazníků - Kuta Central Park Hotel, Bali

AS-AGWEB-3B04