nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Recepce Kuta Central Park Hotel Bali - Recepce Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Bazén Kuta Central Park Hotel Bali - Lobby Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Apartmá Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Koupelna Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Apartmá Kuta Central Park Hotel Bali - Fitness prostory Kuta Central Park Hotel Bali - Vířivka Kuta Central Park Hotel Bali - Vířivka
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 225
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1443 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,0
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1443)
Seřazeno podle:
Michal Z. Páry Czech Republic, 3. září 2014
Pěkný hotel

Čistota, personal, dobra kuchyně
9,7
Neměl jsem okno na pokoji, bylo to dost deprimujici, jako v jeskyni, těžký vzduch
Chou C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 20. prosince 2014
Hotel not strategically located

The staff are friendly.
4,3
Located far off from the Legian & Kuta main streets. Free shuttle only available in every two hours and allows only 10 passengers max. Required to spend money on taxi to take us back to the Hotel at the night. Insufficient towels provided during swimming. Being told that they are out of towels when we went for the pool around 5pm+.
Jason E. Páry Australia, 17. prosince 2014
jason/ Deborah

staff were great , breakfast times also great and clean room
8,3
Enjoyable stay we done to all staff
Mohter A. Páry Singapore, 17. prosince 2014
Good location for shopping

Good location. Good food, Staff are very helpful and polite
8,7
Good
Denis O. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 16. prosince 2014
Looks better in the photos

Price, price , price
7
disappointing , looks better in photo, would have preffered to stay at 101 legian
Anthony G. Rodiny s malými dětmi Australia, 15. prosince 2014
fantastic value

price, room size, cleanliness
8,7
Fantastic stay. Exceeded expectations, will definitely return to stay again.
Khoo B. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 14. prosince 2014
Friendly staff and covenient location

Clean, spacious and convenient.
7,3
Overall pleasant stay. Guest are normally families, so its suitable for those that want to get away from Kuta's Clubbing areas. Negative is car that enters/exit must pay parking fees, even for guest staying at the hotel.
Andrew L. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 13. prosince 2014
Nice hotel

Cheap, good food, friendly staffs
8
We enjoyed our stay here. The food was excellent. Staff was friendly. But the location of the aircond unit was a bit hidden away which made the room a bit hot.
Alderline W. Rodiny s malými dětmi Singapore, 13. prosince 2014
kuta beach hotel

good breakfast for kids, near uob, great staff
7,7
Breakfast was suitable for my toddler (chicken porridge) w change of yummy soup everyday. Fried rice n steam rice kept the same but noodle/ kway tiao n bee hoon change daily. Cakes r delicious. Staff go the extra effort- as q was long, once he finished cooking, he got his colleague to serve us our eggs. Allow us late chk out (free though my hubby gave reason that I'm doing hotel massage. I emailed them 4airport pickup n they r prompt in reply. For sporean w uob bank a/c, there's an atm machine beside hotel. Also a convenient stall n laundry shop near by
Mazyati Z. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 9. prosince 2014
A short break in Bali

quiet and safe
9
I love to stay there but only we need the wifi into our room

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - BazénKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - KoupelnaKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Fitness prostoryKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - HřištěKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - Pub/loungeKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - BufetKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápoje

Hodnocení zákazníků - Kuta Central Park Hotel, Bali

AS-AGWEB-3A04