Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Quest Hotel Kuta central Park
Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Recepce Kuta Central Park Hotel Bali - Recepce Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Vchod Kuta Central Park Hotel Bali - Bazén Kuta Central Park Hotel Bali - Lobby Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Apartmá Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hosty Kuta Central Park Hotel Bali - Koupelna Kuta Central Park Hotel Bali - Interiér hotelu Kuta Central Park Hotel Bali - Apartmá Kuta Central Park Hotel Bali - Fitness prostory Kuta Central Park Hotel Bali - Vířivka Kuta Central Park Hotel Bali - Vířivka
Oblast: Kuta Počet pokojů: 225
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1804 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,0
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1804)
Seřazeno podle:
Michal Z. Páry Czech Republic, 3. září 2014
Pěkný hotel

Čistota, personal, dobra kuchyně
9,7
Neměl jsem okno na pokoji, bylo to dost deprimujici, jako v jeskyni, těžký vzduch
Nahlásit hodnocení
Fay F. Jednotlivci Australia, 1. září 2015
happy

staff,clean. shuttle bus
8,7
the hotel was comfortable, clean and staff were the best.
Nahlásit hodnocení
Ali S. Skupiny Pakistan, 29. srpna 2015
Good hotel with nice pool but poor service

Pool area was good . breakfast was nice.
5,7
Housekeeping services are poor.most of the rooms dont have a View. Location is far from beach.
Nahlásit hodnocení
Hoi Y. Páry Singapore, 25. srpna 2015
4D3N stay

Spa, Friendliness of staff, Amenities of hotel
7
Average hotel with quite a couple of amenities, hotel was rated as 4 star and I had quite a high expectation but sadly it should be rated as 3 star as the appearance looks abit run down though.
Nahlásit hodnocení
Norman S. Jednotlivci Germany, 24. srpna 2015
Kuta Central

Very friendly Staff members there all the time.
8,7
I enjoyed my stay there so much I wish I was still there now in a way.
Nahlásit hodnocení
Patteya N. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 24. srpna 2015
For Family

value of money ,, staff very nice ,, Big
6
staff was very nice , the room value of money but inside the room can't use wifi we need to go outside and use it , Breakfast is good
Nahlásit hodnocení
Linda H. Rodiny se staršími dětmi New Zealand, 23. srpna 2015
kuta central park hotel

friendly staff at Bar and restraunt and spa attachment
8,3
Generally good but some language barriers
Nahlásit hodnocení
Syahidah M. Skupiny Malaysia, 23. srpna 2015
Not bad, but not great either

Cleanliness, staff, comfyness
8,7
Everything is great except the wifi coverage.not sure is it because of our room located on 3rd floor or what but the coverage really suck.we cant even open the google mainpage.if we want to surf the net,we have to go to the pool/lobby which is even suck.we are on 3rd floor for god sake.
Nahlásit hodnocení
Tim L. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 18. srpna 2015
Family Holiday

Friendly Staff, Pool, Breakfast
9,3
Very comfortable. Staff were constantly very friendly, especially to the kids and often went out of their way to be engaging with the kids
Nahlásit hodnocení
Hunter R. Jednotlivci Indonesia, 15. srpna 2015
easy, nice, and worth

easy... big room for budget hotel and also huge parking space
9
i really enjoy it with the money i paid i got more than i expected...
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - BazénKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - KoupelnaKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Fitness prostoryKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - HřištěKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - Pub/loungeKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - BufetKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápoje

Hodnocení zákazníků - Kuta Central Park Hotel, Bali

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02