Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonésie 80361

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1999 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,0
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1999)
Seřazeno podle:
Michal Z. Páry Czech Republic, 3. září 2014
Pěkný hotel

Čistota, personal, dobra kuchyně
9,7
Neměl jsem okno na pokoji, bylo to dost deprimujici, jako v jeskyni, těžký vzduch
Nahlásit hodnocení
Dion P. Páry Australia, 8. února 2016
Cheap and comfy for short stays

low price, staff and bed
8,7
We arrived to lovely staff, slept well in the comfy bed and enjoyed our very brief stay. We wouldn't stay here for more than a night or two, but it was perfect for a short stop before flying out.
Nahlásit hodnocení
Sharon M. Jednotlivci Ireland, 4. února 2016
Great location

Great location, friendly staff, very clean
8,3
Really good stay in a great location.
Nahlásit hodnocení
Manpreet H. Páry Thailand, 3. února 2016
Goog

All good
9,7
Nahlásit hodnocení
Khairunnisa H. Páry Malaysia, 31. ledna 2016
My stay in Kuta Central Park Hotel

Service, staff, room.
8,7
The aircond is quite slow and sometimes i feel hot while sleeping at night. But overall, everything was okay, nice and great service. The breakfast was cheap and lots of various kind of food.
Nahlásit hodnocení
Arie K. Obchodní cestující Indonesia, 30. ledna 2016
Nice Hotel, but need some improvement

good facilities, have a car park, nice service
7
via agoda.com
Nahlásit hodnocení
Atul D. Rodiny s malými dětmi Australia, 30. ledna 2016
Staff can't speak or understand English

Pool breakfast
5,3
Staff has problem in speaking and understanding English Hotel needs refurbishment specially bathroom. Over rated to be 4 star may it's a 2 star
Nahlásit hodnocení
Shahnur A. Skupiny Malaysia, 28. ledna 2016
Perfect Vacation

Environment, the people & the facilities.
9
It was amazing & the people in it that made my stay such an unforgettable memory.
Nahlásit hodnocení
Jeremy C. Skupiny Australia, 28. ledna 2016
-

-
6,3
-
Nahlásit hodnocení
Caecilia L. Páry Indonesia, 19. ledna 2016
The room is really cool! I love the suite room!

The bedroom, bathroom, and the breakfast
10
Its really cozy and comfortable. I really satisfied with the service from the staff too :) i think the suite room is the best ! Because it has a door directly to the pool.. Love this hotel!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - BazénKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - KoupelnaKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Fitness prostoryKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - HřištěKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - Pub/loungeKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - BufetKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápoje


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07