Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonésie 80361

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 2108 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,0
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2108)
Seřazeno podle:
Michal Z. Páry Czech Republic, 3. září 2014
Pěkný hotel

Čistota, personal, dobra kuchyně
9,7
Neměl jsem okno na pokoji, bylo to dost deprimujici, jako v jeskyni, těžký vzduch
Nahlásit hodnocení
Surianto B. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 1. května 2016
Nice hotel, good location
4
Overall hotel is good, not bad, but not excellent, there are some noisy sound in the room, i dont know excatly where's the sound come from.
Nahlásit hodnocení
Robert T. Páry Indonesia, 28. dubna 2016
Spacious, central location.
5,7
I was staying in a suite 2 bedroom
Nahlásit hodnocení
Khang W. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. dubna 2016
room
6
Towel need to be replace new one.. room air cond need to be check often... most leaking or not cold during check in... after need the technician to check it again either have to move or change room...
Nahlásit hodnocení
Kim K. Páry Malaysia, 22. dubna 2016
Superb hotel
6,3
The staff was friendly and helpful. English works really fine here, no communication issues. One thing would be the air conditioner may require services and the internet may be a bit slow. But other than that, it's totally worth it.
Nahlásit hodnocení
Karren R. Páry Australia, 22. dubna 2016
Always come back
6,7
This is our 4th stay at the Hotel. Central location and facilities meet our needs. We did ask for a room swap this time as we were on the first level near the pool and it was too noisy for our liking. Will continue to come back.
Nahlásit hodnocení
Kraven N. Páry Singapore, 21. dubna 2016
Paper thin walls
4,3
The walls are so thin, you here it when someone is walking pass your room. Very irritating. All else is ok
Nahlásit hodnocení
Craig I. Páry Australia, 15. dubna 2016
Thought it was closer to kuta.
5,3
It was very noisy as there wer a lot of uni students staying and they wer runining around the hotel untill 2pm
Nahlásit hodnocení
Lew T. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. dubna 2016
air-con underpower
5,3
the aircon is under power in the room, took a long time to make the room cool.
Nahlásit hodnocení
Ho K. Skupiny Malaysia, 12. dubna 2016
Air conditioner
5,7
Air conditioner in the room is not so good but managed to change to other room
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - VchodKuta Central Park Hotel Bali - BazénKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - Pokoj pro hostyKuta Central Park Hotel Bali - KoupelnaKuta Central Park Hotel Bali - Interiér hoteluKuta Central Park Hotel Bali - ApartmáKuta Central Park Hotel Bali - Fitness prostoryKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - VířivkaKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - RestauraceKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - Prostory pro setkáváníKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - HřištěKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - Dětský klubKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - LázněKuta Central Park Hotel Bali - Pub/loungeKuta Central Park Hotel Bali - RecepceKuta Central Park Hotel Bali - BufetKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápojeKuta Central Park Hotel Bali - Jídlo a nápoje


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08