Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

L’Elephant Bleu Cottages

Alona Beach, Tawala, Pláž Alona - Ostrov Panglao, Bohol, Filipíny 6340 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Interiér hotelu L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Pokoj pro hosty L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Balkón/terasa L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Zahrada L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Balkón/terasa L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Vybavení L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Zahrada L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Zahrada L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Zahrada L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Exteriér hotelu L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Vybavení L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Vybavení L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Pokoj pro hosty L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Vybavení L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Exteriér hotelu L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Vchod
L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Exteriér hotelu L’Elephant Bleu Cottages Bohol - Zahrada
Oblast: Pláž Alona - Ostrov Panglao Počet pokojů: 16
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 785 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,0
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (785)
Seřazeno podle:
Vaclav L. Páry Czech Republic, 16. února 2015
unor 2015

personal, jidlo, stin
8
Jana P. Páry Czech Republic, 20. května 2013
čistý,blízko pláže a restaurací,větrák nedostačují

cena,čistota,blízko pláže
8
Helena A. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 20. února 2013
Pěkný hotel, čisté pokoje

Výborné umístění, dobrý poměr kvalita - cena
8
V hotelu jsme bydleli 2 noci, personál vstřícný, pokoje čisté, bez výhrad.
Romain D. Páry Singapore, 1. května 2015
Nice and quiet

Clean, quiet, close to the beach
8
Emily T. Páry Canada, 7. dubna 2015
The staff does not care

Location
4,7
If you're looking for a place to stay for a night this place is fine. Although the "reception" area at the front was often left unattended - did not feel very safe at all. We booked for 5 nights and when we got there I told the receptionist the bathroom light was burnt out and needed to be replaced. She said she would do it and on the 3rd night I had to remind her and they apparently couldn't change te bulb. They put a lamp in the bathroom which basically did nothing. So the most frustrating part is that they did not clean our place until I complained on the 4th night and they finally emptied our trash and cleaned on the 5th night!! Honestly we are not picky and there are better places you can stay at with helpful and friendly staff for the same price or less. We stayed at a cheaper guesthouse and they cleaned everyday and were very helpful. Anyways - this place needs some sort of new management or something because the staff does not care about the place. Yes they will say hi to you in the morning and that's about it.
Renato Z. Páry Hungary, 27. ledna 2015
Romantic bungalow

Good location, nice staff, confortable room
8
The hotel was very romantic. The room was confortable and clean.
Mary A. Jednotlivci Philippines, 29. prosince 2014
Location. A minute walk to panglao beach

location
6,7
good value for money
Suzanne B. Skupiny France, 29. prosince 2014
Not roar from the bech and not far from the road

Location, Hut and price
5,3
Krisdian S. Páry Indonesia, 8. prosince 2014
Very Good Hotel

Cleanliness, Hospitality, Price
8
Wirginia N. Páry Poland, 17. listopadu 2014
Try the restaurant

Restaurant, nice bathroom, localization
10
It was very nice stay, everything was very good, except internet connection, it was not strong signal. Everywho in the neighbourhood should definately eat at the restaurant, impressive food :)

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

L’Elephant Bleu Cottages BoholL’Elephant Bleu Cottages Bohol - Interiér hoteluL’Elephant Bleu Cottages Bohol - Pokoj pro hostyL’Elephant Bleu Cottages Bohol - Balkón/terasaL’Elephant Bleu Cottages Bohol - ZahradaL’Elephant Bleu Cottages Bohol - Balkón/terasaL’Elephant Bleu Cottages Bohol - VybaveníL’Elephant Bleu Cottages Bohol - ZahradaL’Elephant Bleu Cottages Bohol - ZahradaL’Elephant Bleu Cottages Bohol - ZahradaL’Elephant Bleu Cottages Bohol - Exteriér hoteluL’Elephant Bleu Cottages Bohol - VybaveníL’Elephant Bleu Cottages Bohol - VybaveníL’Elephant Bleu Cottages Bohol - Pokoj pro hostyL’Elephant Bleu Cottages Bohol - VybaveníL’Elephant Bleu Cottages Bohol - Exteriér hoteluL’Elephant Bleu Cottages Bohol - VchodL’Elephant Bleu Cottages Bohol - Exteriér hoteluL’Elephant Bleu Cottages Bohol - Zahrada

Hodnocení zákazníků - L’Elephant Bleu Cottages, Bohol

AS-AGWEB-3B06