Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

L'Hotel Causeway Bay Harbour View

18 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 4392 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,8
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (4392)
Seřazeno podle:
Chin Y. Páry Singapore, 24. dubna 2016
Murky water
2,7
Lackluster service from frontline staff Pillow was very limpy Only saving grace, near mtr.
Nahlásit hodnocení
Pilar B. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 24. dubna 2016
Location
5,7
Very accessible
Nahlásit hodnocení
Christian V. Páry Philippines, 21. dubna 2016
nice
6,3
nice room, clean, value for money. location is nice
Nahlásit hodnocení
Boh L. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 19. dubna 2016
Overall is ok
4
Overall is ok
Nahlásit hodnocení
Benito T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 16. dubna 2016
Just another hotel to experience
4,3
The hotel is right across the Mtr station, the staff was not so accommodating upon our check-in in the afternoon. We were just standing in front of the counter and nobody bother to ask us what we want not until I ask the lady that we were checking in the hotel. There was a mac Donald and cafe the coral restaurant to eat and Starbucks near the hotel. The mattress was hard to sleep at and not comfortable. The room that we book was a triple room but the front desk gave us a twin bed.After complaining they just gave us an extra bed that was also very hard to sleep. It was just an experience to try a new hotel in Hong kong whenever we travel
Nahlásit hodnocení
Michael C. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 16. dubna 2016
Good location and value
6,3
Courteous and efficient staff. The hotel is located across the street from the Island MTR stop, and very near an Airport Express stop. As a Hong Kong Island hotel, the value for money is excellent.
Nahlásit hodnocení
Jonathan S. Rodiny s malými dětmi Australia, 16. dubna 2016
Excellent hotel
5
We stayed for 5 nights, the location was excellent opposite MTR station and a couple of minutes from Victoria Park and Times Square was 10-15 minutes away. We didn't eat the breakfast as we only received one voucher per room. There are a lot of breakfast option nearby. The room was not huge but comfortable for 2 adults and 2 children.
Nahlásit hodnocení
Muhamad S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 15. dubna 2016
Bad breakfast
3,7
Good location bad breakfast
Nahlásit hodnocení
Diana M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 15. dubna 2016
Not that great anymore
4,7
I used to love this hotel, but my recent stay the aircon is not cool enough for a hotel. The rooms are not that clean anymore. The bed is hard to sleep if u are used to a soft matress.
Nahlásit hodnocení
Kiah B. Obchodní cestující Malaysia, 14. dubna 2016
Location
5,3
Noce location, MTR is just a cross the road. Easy access to other places in Hong Kong. Room is bigger compare to other hotel standard in Hong Kong.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong KongL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Exteriér hoteluL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RecepceL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmáL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmáL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmáL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmáL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/loungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/loungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - VyhlídkaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/loungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BazénL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmáL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmáL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KoupelnaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - KoupelnaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Exteriér hoteluL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - LobbyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Exteriér hoteluL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - VyhlídkaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BufetL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BufetL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BufetL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Jídlo a nápojeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Jídlo a nápojeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BufetL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - VyhlídkaL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Jídlo a nápojeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmáL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ApartmáL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pub/loungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Rekreační zařízeníL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01