Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

La Gloria Residence Inn

Corner Borromeo and Climaco Streets, Colon, Cebu City, Filipíny 6010 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

La Gloria Residence Inn Cebu City - Koupelna La Gloria Residence Inn Cebu City - Koupelna La Gloria Residence Inn Cebu City - Exteriér hotelu La Gloria Residence Inn Cebu City - Interiér hotelu La Gloria Residence Inn Cebu City - Interiér hotelu La Gloria Residence Inn Cebu City - Interiér hotelu La Gloria Residence Inn Cebu City - Exteriér hotelu La Gloria Residence Inn Cebu City - Rekreační zařízení La Gloria Residence Inn Cebu City - Rekreační zařízení La Gloria Residence Inn Cebu City - Rekreační zařízení La Gloria Residence Inn Cebu City - Rekreační zařízení La Gloria Residence Inn Cebu City - Lobby La Gloria Residence Inn Cebu City - Recepce La Gloria Residence Inn Cebu City - Lobby La Gloria Residence Inn Cebu City - Recepce La Gloria Residence Inn Cebu City - Obchod s kávou / kavárna
La Gloria Residence Inn Cebu City - Obchod s kávou / kavárna La Gloria Residence Inn Cebu City - Obchod s kávou / kavárna La Gloria Residence Inn Cebu City - Obchod s kávou / kavárna La Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hosty La Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hosty La Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hosty La Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hosty La Gloria Residence Inn Cebu City - Interiér hotelu La Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hosty La Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hosty La Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hosty La Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Colon Počet pokojů: 28
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 62 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,0
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (62)
Seřazeno podle:
Bjorn R. Rodiny s malými dětmi Norway, 26. srpna 2015
Renovated hotel, noisy, terrible breakfast

The best about our stay was that the room was renovated.
4,3
The breakfast was so bad that we returned it. We got two dry toast with one scrambled egg. They put an extra bed in the room for a high price and then we had no space at all to move on or to put our things. The location is so bad that we where scared just to run from the Taxi and in to the hotel. We will never return.
Nahlásit hodnocení
Jonelie D. Obchodní cestující Philippines, 1. srpna 2015
No elevator. Poor location.

room
4
my mom kept complaining about the absence of elevators. She has a problem with her lower back so this posed as a huge issue. I hope they rectify this soon.
Nahlásit hodnocení
Gary N. Obchodní cestující United States of America, 11. června 2015
Business Travel

Close to my business, affordable, comfortable
8,7
Very nice, I would stay again
Nahlásit hodnocení
Gary N. Obchodní cestující United States of America, 10. června 2015
Business stay for my fiancee

Close to business, friendly, helpful
9,3
The stay was nice and the staff was helpful. Only issue was no elevator, had to walk up to 4th floor each time she went out
Nahlásit hodnocení
Paul R. Jednotlivci United Kingdom, 2. března 2015
Pleasant stay for Bus Station.(south ) Stopover

Handy for Bus terminal and shopping mall (no more cinema) and nice rooms (but extra wet bathroom...). Acceptable breakfast - but only available til 9am...
7,3
Pleasant.
Nahlásit hodnocení
Annabelle B. Páry Philippines, 19. února 2015
Good value for money

Conveniently located, helpful staff, good value for money.
7
We only stayed for a night so everything was fine. Staff were friendly. The location is accessible to almost anywhere. Good value for money too.
Nahlásit hodnocení
Leong K. Jednotlivci Malaysia, 27. ledna 2015
Best

Staff friendly, best location
8,7
Best
Nahlásit hodnocení
Leong K. Páry Malaysia, 22. ledna 2015
Best of the best

Best location, friendly staff and reasonable price
8,3
The staff very friendly, they are helpful. The hotel location is very close to the most famous attractions. Just 2-5 min to famous street Colon Street and Osmena Blvd, 5 min to South Bus Terminal. I will come back to this hotel for my next visit to Cebu.
Nahlásit hodnocení
Paul S. Páry United States of America, 21. září 2014
Quick stay

nothing
5,3
Nahlásit hodnocení
Sivaranjani S. Skupiny Singapore, 30. června 2014
Quite good

Value for money Location Staff
6,3
Good value for money and generally near most tourist attractions, but we were three of us and the room was a bit of a squeeze for us. The bathroom had some funky smell too, though it was clean. The breakfast is a bit meager , just a sausage, egg, rice and 3,in,1 coffee. The staff are a huge plus though. Super friendly and warm :) Would recommend this for budget travelers, who just need a comfortable place to stay in while they are in Cebu.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

La Gloria Residence Inn Cebu CityLa Gloria Residence Inn Cebu City - KoupelnaLa Gloria Residence Inn Cebu City - KoupelnaLa Gloria Residence Inn Cebu City - Exteriér hoteluLa Gloria Residence Inn Cebu City - Interiér hoteluLa Gloria Residence Inn Cebu City - Interiér hoteluLa Gloria Residence Inn Cebu City - Interiér hoteluLa Gloria Residence Inn Cebu City - Exteriér hoteluLa Gloria Residence Inn Cebu City - Rekreační zařízeníLa Gloria Residence Inn Cebu City - Rekreační zařízeníLa Gloria Residence Inn Cebu City - Rekreační zařízeníLa Gloria Residence Inn Cebu City - Rekreační zařízeníLa Gloria Residence Inn Cebu City - LobbyLa Gloria Residence Inn Cebu City - RecepceLa Gloria Residence Inn Cebu City - LobbyLa Gloria Residence Inn Cebu City - RecepceLa Gloria Residence Inn Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaLa Gloria Residence Inn Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaLa Gloria Residence Inn Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaLa Gloria Residence Inn Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaLa Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hostyLa Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hostyLa Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hostyLa Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hostyLa Gloria Residence Inn Cebu City - Interiér hoteluLa Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hostyLa Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hostyLa Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hostyLa Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hostyLa Gloria Residence Inn Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03