Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

La Mirada Hotel

Angasil Road, Mactan Lapu-lapu City, Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Lobby La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Bazén La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Restaurace La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Lobby La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Lobby La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pláž La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Exteriér hotelu La Mirada Hotel Ostrov Mactan - Exteriér hotelu
Oblast: Mactan Počet pokojů: 40

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 199 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
5,5
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (199)
Seřazeno podle:
Donald U. Páry Canada, 1. února 2016
Great rate from Agoda

Gym. Pool. View
10
Our second stay at this location. We really loved it! Hope to spend some time there again.
Nahlásit hodnocení
Yoohan S. Obchodní cestující Philippines, 10. prosince 2015
Satisfied

Room, Nice swimming pool, Staff
9,7
It was great stay nice view of swimming pool and beach at the balcony,clean and comfortable room,and accommodating staff.
Nahlásit hodnocení
Kook N. Obchodní cestující South Korea, 21. srpna 2015
There is no taxi, very far from main road

99% korean
3
its not like a hotel, more on condo. no room service even massage or food. very small pool and limited area for breakfast. you can not go out with taxi or even jeepney. you can ask taxi from staff, but sometimes there is no taxi more than an hour. if there is taxi, you need to pay additional 100 pesos for a ride. if you stay for business? never ever stay this hotel. and 99% are Korean.
Nahlásit hodnocení
Riccardo G. Páry Italy, 18. srpna 2015
Good location, services a little limited yet

Location, seashore, staff performance
7,7
The staff was very friendly and helpful, and the location is nice, even if the beach still need some work to be defined as "white" and rock-free. Services are still a little bit limited, and only one restaurant is not really enough for the three buildings around. Anyway, the rooms are spacious and clean.
Nahlásit hodnocení
Allexis D. Skupiny Philippines, 3. srpna 2015
Good Place To Chill

Accommodating Staff. Good choices of food for breakfast. Peaceful.
8,3
Nahlásit hodnocení
Neil A. Obchodní cestující Philippines, 2. srpna 2015
La Mirada Hotel
2,7
I originally booked a room in La Mirada, but when I arrived at the hotel, the front desk informed me that they moved my room into one of their other hotels in the area (2 buildings away) which is considerably much much older! Their reason was because all their rooms at La Mirada were already fully-booked even though I have already paid my room in full thru Agoda. Definitely not coming back.
Nahlásit hodnocení
John C. Rodiny se staršími dětmi Ireland, 7. června 2015
great stay

beach,pools, security
10
very friendly and helpful staff. we enjoyed our stay,and going back again in a few weeks time.
Nahlásit hodnocení
Mohammad Z. Jednotlivci Bangladesh, 31. května 2015
location

location
8,3
Nahlásit hodnocení
Ryan M. Jednotlivci Canada, 4. května 2015
Decent for the money

Clean, friendly service, gym
7,3
Nahlásit hodnocení
Hiroyuki N. Páry Japan, 4. května 2015
Seclusion Hotel

clean and good 3 pools and environment
7,7
Taxi extra cost issue
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

La Mirada Hotel Ostrov MactanLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - LobbyLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - BazénLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - RestauraceLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - LobbyLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - LobbyLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - PlážLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - Exteriér hoteluLa Mirada Hotel Ostrov Mactan - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02