Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ladebua Hotel

1 Rat-U-Thid 200 Pee Soi 1, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Koupelna Ladebua Hotel Phuket - Koupelna Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Ladebua Hotel Phuket - Koupelna Ladebua Hotel Phuket - Lobby Ladebua Hotel Phuket - Vchod Ladebua Hotel Phuket - Exteriér hotelu Ladebua Hotel Phuket - Recepce Ladebua Hotel Phuket - Lobby Ladebua Hotel Phuket - Vybavení Ladebua Hotel Phuket - Interiér hotelu Ladebua Hotel Phuket - Interiér hotelu
Oblast: Patong Počet pokojů: 22
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 446 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,8
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (446)
Seřazeno podle:
David S. Jednotlivci Australia, 13. srpna 2015
Good value

Location, staff, bathroom
8
Very good location for nightlife areas, staff very helpful, huge bathroom, very comfortable bed.
Nahlásit hodnocení
Thani S. Páry Qatar, 2. srpna 2015
super good hotel

all is good
8,7
Nahlásit hodnocení
Caroline E. Jednotlivci Philippines, 1. srpna 2015
Good location

Location near Bangla road, staff
7,3
Nahlásit hodnocení
Benjamin S. Jednotlivci Singapore, 30. července 2015
One of the Best stays in Patong

Staff performace, location, clealiness
9
If you're staying in patong for a long time, this is the place for you. The staffs are friendly, the place is clean and comfortable, slots for you to park your motorbike. Just a few steps outside and you have 7-11. Worth the price i've paid for. Definitely staying here again.
Nahlásit hodnocení
Irfan A. Skupiny United Arab Emirates, 21. července 2015
Pethetic service

Location
3
First of all no answer to telephone calls. We were expecting airport pickup, however we hired a cab to the next worst thing... Precise location. It took us an hour to locate the hotel to find a front desk who also happened to be the room service. He took us to our rooms only to call us back within minutes with a rude info to relcated since there are some other guest occuping the given rooms. That was too much to handle and we promplty shifted other very comfy hotel nearby. Strongly recommend agaist this hotel as any requirements will be answered by a rude " check with agoda.com "
Nahlásit hodnocení
Ester S. Skupiny Indonesia, 12. června 2015
nice hotel...near to the beach

price ok...safety ...clean
6
nice room and big bed
Nahlásit hodnocení
Liew K. Jednotlivci Malaysia, 5. května 2015
👍🏻👍🏻

Clean, near to everywhere I wanna to go, wifi is good,
8
Good
Nahlásit hodnocení
Dyron H. Jednotlivci Philippines, 4. května 2015
Recommended if you stay in Center of Patong

Clean Room, Friendly Staff, Location
10
Lovely stay! I would stay again when I am back. Price if ok, clean is always clean, big room, big bed, location is superb.
Nahlásit hodnocení
Mandy L. Páry Malaysia, 16. dubna 2015
Good stay

Location, big room, cleanliness
7
Our stay for 4 nights was ok. The hotel is near to Bangla Road & Jungceylon.
Nahlásit hodnocení
Joanne P. Páry United Kingdom, 17. března 2015
Good experience

Location, room, staff
8,3
We stayed here three nights, the location was brilliant, staff were so friendly and would help you with anything you needed. It's great value for money, the rooms were spacious and modern, very clean, fresh towels everyday, and Wifi was really good. Would definitely stay here again!
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ladebua Hotel PhuketLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - KoupelnaLadebua Hotel Phuket - KoupelnaLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - Pokoj pro hostyLadebua Hotel Phuket - KoupelnaLadebua Hotel Phuket - LobbyLadebua Hotel Phuket - VchodLadebua Hotel Phuket - Exteriér hoteluLadebua Hotel Phuket - RecepceLadebua Hotel Phuket - LobbyLadebua Hotel Phuket - VybaveníLadebua Hotel Phuket - Interiér hoteluLadebua Hotel Phuket - Interiér hoteluLadebua Hotel Phuket - Interiér hoteluLadebua Hotel Phuket - Interiér hoteluLadebua Hotel Phuket - Interiér hoteluLadebua Hotel Phuket - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07