nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Exteriér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Fitness prostory Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Prostory pro setkávání Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkón/terasa
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartmá Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartmá Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartmá Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápoje
Oblast: Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 162
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1013 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,5
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (1013)
Seřazeno podle:
Miroslav S. Páry Czech Republic, 25. května 2014
nebyli jsme spokojeni,nejmenší pokoj bez vany.

Rychlí check in a rychlí check out
6
Nebyli jsme spokojeni, pokoj příliš malý,zřejmě starý hotel, na obrazkách agoda byla vana v pokoji pak nebyla a take byly uvedene jiné metry čtvereční než ve zkustečnosti jsme dostali.Hotelova služba nám udajně dala jěště lepší pokoj než jsme si objednali ale to myslím že horší pokoj spíše už neměli. Spali jsme tam jednu noc a hned rano jsme se přestěhovali do SHERATONU kde jsme se citili podstatne lépe. Jinak cena v tomto hotelu podle mého neodpovídala jeho kvalitám.Snídaně byla celkem fajn.
Robert S. Jednotlivci Philippines, 13. března 2015
fast check in & out, upgraded room

upgraded room, walking distance to HK Airport Express, near nightspots
7,3
quite good. Upgraded to harbor view room with balcony. Nice.
Julia P. Páry United Kingdom, 21. února 2015
New Year stay

Location, Polite staff, comfortable room.
7,3
Good stay in central location. Close to ferries and many restaurants.
Bradley S. Jednotlivci Australia, 15. února 2015
Handy free Phone is a ripper.

This hotel provides a free mobile phone for calls and internet
8,7
Overall I was very satisfied with the Lan Kwai Fong Hotel. Best part this hotel provides a free mobile phone for calls and internet. Whilst travelling I just needed some local data and google maps perfect!
Eric M. Jednotlivci Australia, 8. února 2015
An excellent experience!

I loved the location of the hotel, really easy to walk everywhere and close to galleries and all the major shopping areas in Central.
10
Degan S. Obchodní cestující United States of America, 7. února 2015
hip hotel

great location across the street from the most famous dim sum restaurant in UK. great friendly staff. you get the feeling that you're staying at the hotel where the rock stars stay.
7
I stayed in a small harbor view room. It was the most tiny room I have ever seen. A little too expensive for the lack of space. But it had a magnificent view with a balcony and was strangely glamorous. I had to switch hotels the second night so I could get a little bigger room to do my yoga stretches in.
Lai W. Obchodní cestující Hong Kong, 3. února 2015
Good location but steep slope

good location, smiling face and clean room
6,7
very friendly staff and good location. However, the slope is a bit steep for old people.
Michael P. Obchodní cestující Canada, 31. ledna 2015
Good stay as usual

Location, staff, cleanliness
8
I stay here reasonably often, and it rarely disappoints. The staff is great, the rooms are good size and layout for Hong Kong, and the location can't be beat.
Marco L. Páry Canada, 17. ledna 2015
Staff attitude is bad

Nothing good
4,7
My recent stay at this hotel experience is bad , one of the staff member is not pleasant regarding his attitude toward the hotel guest and we were treat poorly by the hotel manager , I suggest not to stay there
Lucy B. Obchodní cestující United Kingdom, 15. ledna 2015
LKF @ KUF

compfort, design, staff
9,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Exteriér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Fitness prostoryLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Prostory pro setkáváníLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkón/terasaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmáLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmáLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmáLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápoje


AS-AGWEB-3B06