nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Exteriér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Fitness prostory Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Prostory pro setkávání Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hosty Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkón/terasa
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartmá Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartmá Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Apartmá Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápoje
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 162
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 955 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,5
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (955)
Seřazeno podle:
Miroslav S. Páry Czech Republic, 25. května 2014
nebyli jsme spokojeni,nejmenší pokoj bez vany.

Rychlí check in a rychlí check out
6
Nebyli jsme spokojeni, pokoj příliš malý,zřejmě starý hotel, na obrazkách agoda byla vana v pokoji pak nebyla a take byly uvedene jiné metry čtvereční než ve zkustečnosti jsme dostali.Hotelova služba nám udajně dala jěště lepší pokoj než jsme si objednali ale to myslím že horší pokoj spíše už neměli. Spali jsme tam jednu noc a hned rano jsme se přestěhovali do SHERATONU kde jsme se citili podstatne lépe. Jinak cena v tomto hotelu podle mého neodpovídala jeho kvalitám.Snídaně byla celkem fajn.
Elena H. Páry Singapore, 12. října 2014
Great location

Location, Food and Staff
10
It was great! We love the location and the closeness of great food around.
Jonathan C. Jednotlivci Singapore, 28. září 2014
Total Convenience

1) Location 2) Price 3) Service
9
This hotel is so well located that I can walk from the Airport Express Station and any nearby drinking hole... The shopping district is just 2 subway stations away
Chan Y. Páry Hong Kong, 24. září 2014
Decent Place in HK

Special deco, Clean Room, Value for Money
7
It was good, I booked it very last minute in the midnight, the staff is helpful, room deco is quite special and interesting.
Mark L. Obchodní cestující United Kingdom, 14. září 2014
avoid the dining room at all costs

the view, the bed and the mobile phone that came free with the room
5,3
The food was terrible and the dining room staff just plan rude. Breakfast ceased being served at 1030, we arrived at 1015 and we were asked to leave the dining room and leave our food uneaten at 1030am. Breakfast was abysmal for $320HK - we emailed Winnie the Chief Exec but she never even bothered to reply. There are far better hotels locally - we spent over £1000 at this hotel and we will not be going back.
Reece H. Obchodní cestující Australia, 12. září 2014
One night business stay

Location, comfort, standard
6,7
Having one awards I did expect slightly better. The hotel was in a great location and was comfortable. Rooms are okay and overall the hotel was good. I did request 30 mins longer for checkout due to leaving at this time for my flight but was rejected and told it is not flexible. I would have liked to experience the restaurant but I the night I was there it was booked out
James O. Obchodní cestující United Kingdom, 11. září 2014
good location Hong Kong

location cleanliness value for money
6,7
Argiris E. Páry Australia, 11. září 2014
What a great location

Location. Staff. Views.
8,3
Very comfortable two night stay. Room was a touch small but we were fine. It's all about the location and wonderful staff that make this hotel worth a look-in. Cheers
Roger H. Obchodní cestující United Kingdom, 5. září 2014
Good place close to City but very small rooms

Location, Price and area for diner
7,7
Good value for money
Tianfu Z. Obchodní cestující Singapore, 2. září 2014
Budget hotel

price, price, price
6,7
Affordable hotel with basic facilities. Although the hotel name is Lan Kwai Fang hotel, it is not situated at LKF. 10-15min walk away. The TV in the room is very small by current standards.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong KongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Exteriér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Fitness prostoryLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Prostory pro setkáváníLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Interiér hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Pokoj pro hostyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Balkón/terasaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmáLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmáLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - ApartmáLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong Kong - Jídlo a nápoje


AS-AGWEB-3A03