Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lancaster Hotel

Matumbo Road, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Ostrov Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Recepce Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Recepce Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Recepce Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Okolí Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Recepce Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Bazén Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Bazén Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Vybavení Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Bazén Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Bazén Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Restaurace Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Bazén
Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Okolí Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Restaurace Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Lancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Mactan Počet pokojů: 42

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 368 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
6,8
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
6,0
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,5
Všechna hodnocení (368)
Seřazeno podle:
Niklas W. Skupiny Sweden, 30. prosince 2014
Like a horror movie
2,7
Disaster
Nahlásit hodnocení
Iago C. Rodiny s malými dětmi Spain, 13. listopadu 2014
not so good

close to the airport,
4,7
no wifi in the room we were given, no food available, airport transfer on arrival requested didn't come, no room service came at all
Nahlásit hodnocení
Hsiuchuan Y. Jednotlivci Taiwan, 5. listopadu 2014
near airport

location
6
Nahlásit hodnocení
Michael M. Jednotlivci United States of America, 15. října 2014
good staff

staff,room facilities,hot water
7
just a short stay 'cuz I had an early flight in the morning. very close to airport-great for that- but not an area I'd like to walk around at night. staff was great
Nahlásit hodnocení
Mark R. Jednotlivci New Zealand, 4. října 2014
really bad standard
2,7
The hotel is really run down on a dirty back street with no quick access to any shops. I saw no one else in the few hours I stayed there...wonder why....the standard of the room was poor, the a/c didn't cool the room at all even after 3 hours of being on. No linen for the bed and no cellphone reception inside the hotel plus very poor WiFi signal (1 bar if standing right next to the door). The hotel was so poor quality that I left and went to another hotel even though there was no refund. Really do not recommend it.
Nahlásit hodnocení
Cherry A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. srpna 2014
Not that good to stay

The pool was nice. The location is near the airport which is nice.
5,3
My stay was not that good bec the air condition is not functioning well. The shower also not functioning well. No door mats. We found louse in our extra bed.
Nahlásit hodnocení
Yuen H. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 27. června 2014
Looks like a time sharing old apartment .

Friendly staff, near the airport and spacious room.
4
No hot water
Nahlásit hodnocení
Sonja G. Páry United States of America, 7. února 2014
The hotel looked scary when we arrived!

Big room.
4,7
The room was big but could have been cleaner, there were cobwebs in the corners and the sheets did not seem clean!
Nahlásit hodnocení
Joel H. Jednotlivci United States of America, 20. ledna 2014
comfortable and cheap

comfortable, cheap, good staff
7
good stay. location is on Mactan island, so a little far from the city, but the price can't be beat.
Nahlásit hodnocení
Samuel K. Skupiny Switzerland, 18. ledna 2014
don t go there.

none
2
we got a room in the underbasement, that was in really bad shape.far away from the so called lobby. personal was unfriendly. we could bot even talk to the owner.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lancaster Hotel Ostrov MactanLancaster Hotel Ostrov Mactan - Exteriér hoteluLancaster Hotel Ostrov Mactan - RecepceLancaster Hotel Ostrov Mactan - RecepceLancaster Hotel Ostrov Mactan - RecepceLancaster Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluLancaster Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluLancaster Hotel Ostrov Mactan - OkolíLancaster Hotel Ostrov Mactan - RecepceLancaster Hotel Ostrov Mactan - BazénLancaster Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluLancaster Hotel Ostrov Mactan - BazénLancaster Hotel Ostrov Mactan - VybaveníLancaster Hotel Ostrov Mactan - BazénLancaster Hotel Ostrov Mactan - BazénLancaster Hotel Ostrov Mactan - RestauraceLancaster Hotel Ostrov Mactan - BazénLancaster Hotel Ostrov Mactan - OkolíLancaster Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluLancaster Hotel Ostrov Mactan - RestauraceLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyLancaster Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07