nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lander Hotel Prince Edward

156-158 Tai Nan Street, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Exteriér hotelu Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Exteriér hotelu Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Lobby Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Koupelna Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Koupelna Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Obchodní centrum
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 64
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,6

na základě 968 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
6,5
Personál
6,7
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (968)
Seřazeno podle:
Michal F. Jednotlivci Czech Republic, 1. října 2014
Hotel je fajn v poměru cena/kvalita/lokalita

lokalita, cena, čisto
8,3
Hezký hotel, velice malé pokoje, ale to je zde normální v této ceně. Byl jsem spokojen, doporučuji
Fongni N. Páry Malaysia, 17. listopadu 2014
Price good for location & hotel condition

Friendly price & friendly staff
8
The nearest MTR is price edward but u have to walk 3 or 4 street only u reach. but once u know the short-cut is more easy. At night time u hard ro find food near this location only u can see is 7 eleven and 2 /3 restaurant. The hotel room with just comfort with the price due to HK very pricey each inch of their land. Staff was kind and the cleaner is so helpful to doing the daily room cleaning.
Yew M. Páry Singapore, 16. listopadu 2014
Toilet facility

Cost , location,
6,3
Toilet and bathing area too cramp
Ian L. Obchodní cestující Malaysia, 15. listopadu 2014
Good location

Location, easy access, good rate
7,3
Steven O. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 13. listopadu 2014
Excellent customer service

Staff friendliness, cleanliness and value for money
9,7
Good customer service and friendly. They upgraded our room without hesitation after knowing we travelled with young children. Thank you.
Tongzhou Z. Rodiny se staršími dětmi China, 11. listopadu 2014
Good place for family

Service, Price, location
9,7
I would recommend this place for those travelling in family. One shinny point is that it has triple room. The price is very OK compared to the location.
Yan K. Jednotlivci Hong Kong, 8. listopadu 2014
ok

ok
4
ok
Kenneth F. Páry New Zealand, 27. října 2014
Stayed another night

Close to buses, metro and restaurants,
7,7
It was quite pleasant there, and although no HBO or Cinemax, Pearl and ATV world (in English) had a good reception. Not too far from Prince Edward Metro station exit 2, although we did get a little lost at first. Close to Macdonalds, on the bus route. I think although compact, a little roomier than its sister, Oriental Lander Hotel, as the shower did not seem quite as cramped and more room between the bed and bathroom.
Ivy M. Skupiny Philippines, 23. října 2014
Above average

Near to the authentic and cheap dim sum restaurants, clean, attentive staffs
8
I had a nice experience
Mustaffa A. Obchodní cestující Malaysia, 22. října 2014
Not bad stay

Access to major road
4
Not a bad stay after all.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lander Hotel Prince Edward Hong KongLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Exteriér hoteluLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Exteriér hoteluLander Hotel Prince Edward Hong Kong - LobbyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - KoupelnaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - KoupelnaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Obchodní centrum


AS-AGWEB-3C08