nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lander Hotel Prince Edward

156-158 Tai Nan Street, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Exteriér hotelu Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Exteriér hotelu Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Lobby Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Koupelna Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Koupelna Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hosty Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Lander Hotel Prince Edward Hong Kong - Obchodní centrum
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 64
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 904 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,7
Poloha
6,4
Personál
6,7
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
5,5
Všechna hodnocení (904)
Seřazeno podle:
Rui T. Jednotlivci Malaysia, 22. září 2014
nice

wifi
6,7
still good
Yiu T. Jednotlivci Hong Kong, 12. září 2014
Simply simple

price, cleaness and
6,7
Teck H. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 11. září 2014
Good

Clean,Ground Floor, good value of money
6
Overall 80% satisfied....
Andy F. Jednotlivci Hong Kong, 11. září 2014
no good

-
2
no good
Phoenix Z. Obchodní cestující United States of America, 5. září 2014
Worst Hotel Experience I've Had

Convenient to subway
4
Internet access is blocked except for websites. I was unable to check my email, nothing except ports 80 and 443 (and 53). Not that I noticed much; the room is impossible to work in anyway. There is a desk, but it is woefully inadequate; I had to put the phone and the tea tray on the bed just to get enough space to fit my laptop on it. And the tiny stool (I didn't even get a chair) was comfortable for about 30 seconds before I gave up and went down to the lobby to work. Meanwhile, I complained to the staff THREE TIMES about the internet problem, and they never did anything helpful about it. Speaking of which, several of the staff were quite rude to me, and when I asked for help locating nearby ATMs and internet cafes, they didn't know where anything was. I was excited to come to Hong Kong, but this hotel stay nearly made me cut my trip short.
Robert E. Páry Philippines, 3. září 2014
Very nice

clean, good smell, friendly staff
8,7
Mostly out of the room during the day but sleeping in their room is very cozy and its very clean. Will come back to this hotel again when visiting HK
Matthew R. Páry Australia, 1. září 2014
clean but to small for westerners

1. clean 2. price 3. aircon!!!
6,7
This was not a bad place to stay. The room was too small for me and there was nowhere to put luggage. Make sure u put the do not disturb sign on the door if you are having a private moment with your partner to avoid embarrassment as happened to us. Its about a 6 or 7 minute walk to the mrt.
Yujie L. Jednotlivci China, 24. srpna 2014
well

servise,clean,comfortable
9,3
Seng K. Jednotlivci Malaysia, 24. srpna 2014
Convinient & clean

Friendly staff
7,7
Poh Y. Jednotlivci Malaysia, 22. srpna 2014
Nice

near to the train station , easy to get food at the nearby hotel.
7
yes , is comfortable . is neat n clean.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lander Hotel Prince Edward Hong KongLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Exteriér hoteluLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Exteriér hoteluLander Hotel Prince Edward Hong Kong - LobbyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - KoupelnaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - KoupelnaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Pokoj pro hostyLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaLander Hotel Prince Edward Hong Kong - Obchodní centrum


AS-AGWEB-3A06