Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Lanna Thai Guesthouse

41/8 Soi 6 Loikroh Road, Noční Bazar, Chiang Mai, Thajsko 50100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 532 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,7
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (532)
Seřazeno podle:
Vaclav H. Jednotlivci Czech Republic, 17. ledna 2012
Skvělé umístění

Příjemný personál
9
strávili jsme zde sice jen jednu noc ale byli jsme nadmíru spokojeni s přístupem a ochotou personálu. snídaně v ceně ubytování ale jsou standartní menší jak zde všude v regionu asie. nespornou výhodou je jeho umístění kousek od hystorického centra a vedle malého nočního trhu. vřele mužeme tento hotel doporučovat.
Nahlásit hodnocení
Sri D. Páry Indonesia, 27. května 2016
Great value
5
First we only book for 1 night, but after experiencing the place, we decide to extend for another night. Great place, just 1 minute walk to night bazaar. Room is clean, staff are helpfull
Nahlásit hodnocení
Nga H. Skupiny Vietnam, 28. dubna 2016
From Vietnam
6,7
Near Bazzar night market ( 2 mins walking)
Nahlásit hodnocení
Allan P. Jednotlivci United Kingdom, 6. dubna 2016
Perfect location
6,7
This is a friendly, clean, no frills guesthouse, just perfect to be close to the night bizarre and at a reasonable price
Nahlásit hodnocení
Andreas R. Páry Austria, 11. března 2016
Centrally located yet very quiet

Felt safe, round the corner to Anusarn
9
Overall very good, simple room, shower worked well, even warm (if you need that at 30++ centigrade;) The beds on wheels were not the very best, thought.
Nahlásit hodnocení
Everton L. Páry Brazil, 9. března 2016
Located and staff
6,3
Located next to the night bazaar. The staff are great and the rooms are good.
Nahlásit hodnocení
David C. Páry Australia, 7. března 2016
good value location
5,7
.
Nahlásit hodnocení
Tit T. Páry Hong Kong, 9. února 2016
very good
6,7
very good ! I will be back !
Nahlásit hodnocení
Aleksandr B. Rodiny s malými dětmi United States of America, 7. ledna 2016
Good for the money

Location and staff helpfulness
8,3
Nahlásit hodnocení
Pang C. Jednotlivci Singapore, 5. ledna 2016
more than what i expect for what i paid

location,cheap n nothing else
7
For a solo traveller n just a short stay.This place is what i recommend.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Lanna Thai Guesthouse Chiang MaiLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Exteriér hoteluLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - RestauraceLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - ZahradaLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Pokoj pro hostyLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Pokoj pro hostyLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Interiér hoteluLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Exteriér hoteluLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Pokoj pro hostyLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Exteriér hoteluLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Exteriér hoteluLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Exteriér hoteluLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Exteriér hoteluLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Exteriér hoteluLanna Thai Guesthouse Chiang Mai - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08