nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Koupelna Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Lanson Place Hotel Hong Kong - Lobby Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Fitness prostory Lanson Place Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/lounge Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Vchod Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 194
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 764 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,8
Personál
8,9
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (764)
Seřazeno podle:
Yacine A. Páry Bulgaria, 9. prosince 2014
Extremely convenient and very comfortable

Design, comfort, Location
9
it was extremely comfortable. The hotel exceeded my expectations and I will recommend it to friend and acquaintances.
Carol J. Jednotlivci Philippines, 4. prosince 2014
awesome

total package and great service and staff
9,3
Great
Victor I. Páry Indonesia, 24. listopadu 2014
Short getaways..

Room space, water pressure, location
7,7
Deborah M. Obchodní cestující Australia, 18. listopadu 2014
Great Hotel!

Great vibe, relaxed environment, Private Hotel
9,7
All great.
Wong K. Jednotlivci Malaysia, 10. listopadu 2014
Good value but yet luxurious

Location, good value and services
9
Pleasant as usual
Ho S. Obchodní cestující Canada, 8. listopadu 2014
convenient location

friendly staff location and comfort
7,7
no complaints from my guests
Ho S. Obchodní cestující Canada, 8. listopadu 2014
great boutique hotel

location convenience great staff
7,7
i booked my guests to stay here and they were all very happy
Jaikishan R. Obchodní cestující Singapore, 6. listopadu 2014
Boutique Hotel in Causeway Bay

Location, price
8,7
David S. Jednotlivci Portugal, 2. listopadu 2014
My usual Stay

location, design, price
7,7
It is my favorite place to stay at for HK CWB area.
Jane C. Obchodní cestující Hong Kong, 30. října 2014
Cozy hotel

good location, good rate and good services
8
Basically a very decent place to stay in Causeway Bay. The free phone is very handy, as is the tv/DVD player in the room. Only complaint is housekeeping...found dirty dishes in the cabinet, and on my first morning, the maid was opening the door without knocking. But other than that, pretty good stay.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - KoupelnaLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - LobbyLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Fitness prostoryLanson Place Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/loungeLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - VchodLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3B04