Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Koupelna Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Fitness prostory Lanson Place Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/lounge Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurace Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurace Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 194
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 926 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,9
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (926)
Seřazeno podle:
Tasaneeporn B. Skupiny Thailand, 30. srpna 2015
Great hotel

Location cleanliness service
8,3
It was my great experience staying in this hotel during hongkong trip. The location is so convenient.
Nahlásit hodnocení
Che-Sheng L. Rodiny s malými dětmi Taiwan, 30. srpna 2015
Good

Comfortable
7,7
Nahlásit hodnocení
Rhudilyn A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. srpna 2015
Very good size hotel for HK

Very good size hotel for HK. Was just a bit hard to find the first time from causeway bay Mtr station. Staff are very helpful.
9
Nahlásit hodnocení
Stefanie N. Jednotlivci Singapore, 10. srpna 2015
August visit

Room condition, location, facility-gym
8,3
very satisfied
Nahlásit hodnocení
Earl K. Páry Philippines, 9. srpna 2015
Personnel very friendly and accommodating

The rooms were very clean and very comfortable and we had a handy phone with free calls
9,3
It made our visit to Hongkong more fun and memorable
Nahlásit hodnocení
Ameen A. Rodiny s malými dětmi Saudi Arabia, 2. srpna 2015
Too small rooms they say it is 35sq!

Nothing really too expensive
4
The rooms are too small , I booked the room because they advertise it as 35sq while in reality it is around 20 sq or less. Also it was too expensive for 4 stars hotel , the area is a mediocre around 500 m to timsqure
Nahlásit hodnocení
Chou I. Obchodní cestující Portugal, 29. července 2015
Clean staff friendly comfy

Very nice and clean the staff is so nice n location is still good
8,7
When I just arrive the hotel I the staff is so nice n everyone says hi to me. After I checked in they gave me 1 pm check out. But I left at 1:30 at last. But they didn't say anything or charge me extra money. My room is comfy n nice , clean n bright. I like it so so much. I stayed 2 Nite n I love it. They gave me some complimentary snacks n juice in my room. I will come here again next time I love this hotel!
Nahlásit hodnocení
Fenny B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 25. července 2015
Comfort place in hk

Comfort room with perfect staff and great service
8,3
Nahlásit hodnocení
Hang K. Páry Hong Kong, 23. července 2015
Excellent hotel excellent staff

Excellent staff who are very helpful and takes the initiatives to take the luggage in a rainy day.
9,7
I will definitely visit this hotel again next time
Nahlásit hodnocení
Rico V. Obchodní cestující Germany, 20. července 2015
Plasend stay

verry clean and comftable rooms
9
The hotel is verry clean and the room comftable. This is main reason for my booking. The hotel is close to MTR and shopping mals. I will book again.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - KoupelnaLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Fitness prostoryLanson Place Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/loungeLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/loungeLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - RestauraceLanson Place Hotel Hong Kong - RestauraceLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - RecepceLanson Place Hotel Hong Kong - LobbyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06