Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Koupelna Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Fitness prostory Lanson Place Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/lounge Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurace Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurace Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 194
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 881 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,8
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (881)
Seřazeno podle:
Chew C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 29. června 2015
Convinces:) near to time square and sogo .

They have a mini kitchen, u can do your ironing and very spacious for the deluxe room.
8,7
I'm very happy to stay at Lanson. I will stay there for my next visit:)
Monica C. Páry Australia, 20. června 2015
Great find

decor, size and vibe
8,7
Puay H. Obchodní cestující Malaysia, 20. června 2015
Feels just like home

Comfort. Location & Friendly Staff @ the Hotel
6,7
Mary C. Obchodní cestující Philippines, 8. června 2015
Nice slh

The handy phone
6,7
Nice, good location, provide handy phone that I can call local and WiFi everywhere I go and the best part it's for FREE
Thiraphat C. Páry Thailand, 1. června 2015
Nice and comfy

Location. Size of room
9
Wai L. Jednotlivci China, 31. května 2015
worth it

location, clean, style
9
Jessica T. Obchodní cestující Singapore, 29. května 2015
Great hotrl friendly staff

location efficient comfort
8,7
Nimish R. Obchodní cestující India, 19. května 2015
Great business hotel

Convenient, friendly and comfortable
8,7
Excellent stay.
Erine P. Jednotlivci Singapore, 18. května 2015
Wonderful Stay!

Staff, location and bed
9
I always love boutique hotels and am really lucky to have found Lanson Place. The room is spacious and comfortable and the staff are real helpful. I think my gf and I won't be able to survive in Hk without the free mobile phone service because we have such bad sense of direction! Will definitely stay there again.
Chew C. Obchodní cestující Singapore, 16. května 2015
The bed too soft

Loction is good ..Near sogo and time square .
8
Good, clean and friendly staff ..

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - KoupelnaLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Fitness prostoryLanson Place Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/loungeLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/loungeLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - RestauraceLanson Place Hotel Hong Kong - RestauraceLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - RecepceLanson Place Hotel Hong Kong - LobbyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05