Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Koupelna Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Fitness prostory Lanson Place Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/lounge Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurace Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurace Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 194
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 903 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,9
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (903)
Seřazeno podle:
Hang K. Páry Hong Kong, 23. července 2015
Excellent hotel excellent staff

Excellent staff who are very helpful and takes the initiatives to take the luggage in a rainy day.
9,7
I will definitely visit this hotel again next time
Rico V. Obchodní cestující Germany, 20. července 2015
Plasend stay

verry clean and comftable rooms
9
The hotel is verry clean and the room comftable. This is main reason for my booking. The hotel is close to MTR and shopping mals. I will book again.
Trevor C. Obchodní cestující United Kingdom, 17. července 2015
Good Hotel

Value. Room. Location
8,3
Being a regular visitor to Hong Kong, I still believe that the Lanson Place Hotel is really a good choice for visitors to Hong Kong. Rooms are a nice size, rate is good value and the location is great. Literally on your doorstep are lots of resturants, some of the best shopping centers, and you are only a 5 minute walk to the Causeway Bay MTR station. I will continue to stay here on my future visits to Hong Kong.
Guenevierre P. Skupiny Philippines, 12. července 2015
Great Location, Great Room

Room, Location, Service
9,3
We got a Premier Room. It was very spacious, and we had a seating area where our friend could hang while waiting for us to get ready. Not only that, I loved that there was free snacks. There was also a very nice kitchenette.
Tricia T. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 8. července 2015
Nice boutique at a convenient location

Location, room and mobike phone
8
Cynthia L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 7. července 2015
My family HK trip

They provided a handy phone (1) which allows us to move around HK easily, (2) ability to contact our tour guide and friends and (3) also the ability to call home at no additional charge.
6,7
I am happy with the stay at the hotel except that the pillows and bed are too soft. Did not really have a good sleep.
Elene P. Jednotlivci Malaysia, 6. července 2015
Good service, excellent location

Location, Staff and Clean
8,7
Excellent. Really enjoyed it.
Chew C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 29. června 2015
Convinces:) near to time square and sogo .

They have a mini kitchen, u can do your ironing and very spacious for the deluxe room.
8,7
I'm very happy to stay at Lanson. I will stay there for my next visit:)
Monica C. Páry Australia, 20. června 2015
Great find

decor, size and vibe
8,7
Puay H. Obchodní cestující Malaysia, 20. června 2015
Feels just like home

Comfort. Location & Friendly Staff @ the Hotel
6,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - KoupelnaLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Fitness prostoryLanson Place Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/loungeLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/loungeLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - RestauraceLanson Place Hotel Hong Kong - RestauraceLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - RecepceLanson Place Hotel Hong Kong - LobbyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05