Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Koupelna Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Fitness prostory Lanson Place Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/lounge Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurace Lanson Place Hotel Hong Kong - Restaurace Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Lanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 194

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 1007 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,8
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (1007)
Seřazeno podle:
Rico V. Obchodní cestující Germany, 19. ledna 2016
Good stay

Cleanliness, friendly staff, location
3,3
Friendly staff, good location for shopping and dining, clean and large rooms
Nahlásit hodnocení
Kai S. Obchodní cestující Singapore, 16. ledna 2016
Nil

Nil
8,3
Nil
Nahlásit hodnocení
Chin K. Obchodní cestující Singapore, 12. ledna 2016
Honest review

Location, concierge friendliness, size of room
7,3
The stay was marred by a slightly unhappy incident.. as i needed to claim some business expenses... i realized in a panic on the eve of my departure.. that the housemaid had erroneously thrown away some receipts. I was promised a resolution/explanation the following morning (early hour flight).. and sadly, there was none.
Nahlásit hodnocení
Chun C. Páry Hong Kong, 10. ledna 2016
Nice hotel

Style, staff service, environment
8,7
It was an extremely nice stay.
Nahlásit hodnocení
Darrel S. Páry Singapore, 3. ledna 2016
Home away from home

Location, Rooms and great staff
7,3
Nahlásit hodnocení
Joni K. Skupiny Finland, 3. ledna 2016
Nice hotel

Location is good and rooms are very spacious
7,7
We enjoyed our stay in Lanson. The room was very spacious and quiet with lots of day light. Definitely a good choice in HK especially if more than two people are staying in the same room.
Nahlásit hodnocení
Natapol M. Páry Thailand, 3. ledna 2016
It's part of Causeway Bay...

Location, Room Size and Staff Performance.
8,3
Loved everything about Lanson Place Hotel. I love being close to Causeway Bay. The hotel is in a nice location (for my personal preference). The staff are really nice. Plus I love the room size and amenities that come with the room itself.
Nahlásit hodnocení
David L. Jednotlivci Canada, 30. prosince 2015
Perfect Location

Staff, service and location
8
My fourth stay at Lanson and every time is the same, great service.
Nahlásit hodnocení
Herman S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 29. prosince 2015
very nice hotel

clean and spacious room, near shopping center, many restaurant around hotel
9,3
Nahlásit hodnocení
Evelyn C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. prosince 2015
Good hotel with a great location

availability of kitchen services, location and space!
8,7
We enjoyed our stay at Lanson Place Hotel. It was spacious and nicely located in Causeway Bay. There are a lot of restaurant choices nearby. The only complaint is that the pictures for the Grand Deluxe Room (on the Agoda site) all had L-shaped sofas. So I was surprised that of the 3 rooms we booked, only 1 had the L-shaped sofa. The other sofas were small 2-seater sofas.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lanson Place Hotel Hong KongLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - KoupelnaLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Fitness prostoryLanson Place Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/loungeLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pub/loungeLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - RestauraceLanson Place Hotel Hong Kong - RestauraceLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - RecepceLanson Place Hotel Hong Kong - LobbyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluLanson Place Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06