nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Largos Hotel

30 Nanking Street, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Mayfair Garden Hotel

Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Recepce Largos Hotel Hong Kong - Recepce Largos Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Vchod Largos Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Apartmá Largos Hotel Hong Kong - Apartmá Largos Hotel Hong Kong - Apartmá Largos Hotel Hong Kong - Apartmá Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Jordan Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1348 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (1348)
Seřazeno podle:
Russell J. Skupiny Philippines, 22. června 2014
Happy and so much fun

Clean Honest staff Affordable
9
The staff incharge to check our room during check out is very honest he returned our bag with passport and money that was june 22,2014 our room is 608
Mika L. Skupiny China, 19. června 2014
The hotel is old and not clean. Frontdesk was mean

Location and free Internet
3,7
Me and my fiancee both agree that we won't go there any more.
Loo N. Skupiny Singapore, 1. června 2014
Just good enough.

Friendly staff, good locations, clean room
7,7
Everything was basically just barely there in terms of my own expectation for the amount of money i paid. Particularly poor was the said free wifi in room.. We were given a room at the 9th storey, the wifi was absent. Requested to change room for better wifi connectivity, was given a room at the 6th storey, the wifi connected, but was very very poor with 10x more down time den it was up..
Yihui C. Skupiny Taiwan, 31. května 2014
its good enough for short travel. location is good

service, location
5,7
economy choice for short traveler. its good experience for me.
Govind R. Páry Singapore, 18. května 2014
Excellent hotel, will stay again

Great location (less than 100m to MTR), cheap, clean
8
Great customer service very clean and neat small room, but well kept and good room service very near MTR, and in a good location lots of restaurants and shops nearby. off the main road, so pretty quiet unblocked views relatively cheap
Patarapon K. Jednotlivci Thailand, 3. května 2014
Nice place to stay

Quiet surroundings, Close to MRT jordan, close to 7-11
7,3
Tan M. Jednotlivci Malaysia, 28. dubna 2014
the room is too small.

nil
4,3
Yumiie C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 21. dubna 2014
Hotel is very near Mtr station

Near Mtr station ,near by 7 eleven and just walk 5 mins can get a lot of restaurant and shop
7
Chuance C. Skupiny Singapore, 14. dubna 2014
Close to shopping areas but very poor quality room

Location, airport shuttle bus bus-stop and Starbucks nearby
4,3
Good location. Very poor cleanliness. Bed is yellowing. Stained walls and floor. Toilet is horrible.
Chuance C. Skupiny Singapore, 12. dubna 2014
Close to shopping area but poor room

Close to shopping areas, airport shuttle bus busstop and starbuck nearby
4,3
Poor room and cleaniness

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Largos Hotel Hong KongLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - RecepceLargos Hotel Hong Kong - RecepceLargos Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - VchodLargos Hotel Hong Kong - Obchodní centrumLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - ApartmáLargos Hotel Hong Kong - ApartmáLargos Hotel Hong Kong - ApartmáLargos Hotel Hong Kong - ApartmáLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - RestauraceLargos Hotel Hong Kong - RestauraceLargos Hotel Hong Kong - RestauraceLargos Hotel Hong Kong - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3C08