nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Largos Hotel

30 Nanking Street, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Mayfair Garden Hotel
Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Recepce Largos Hotel Hong Kong - Recepce Largos Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Koupelna Largos Hotel Hong Kong - Vchod Largos Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Apartmá Largos Hotel Hong Kong - Apartmá Largos Hotel Hong Kong - Apartmá Largos Hotel Hong Kong - Apartmá Largos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Largos Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Jordan Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1371 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,8
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (1371)
Seřazeno podle:
Chen Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 21. září 2014
good...

good location..
6,7
good
Nuttiya S. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 26. srpna 2014
Everything's great except for breakfast

Room, accomodation, staffs
8,7
Nice. Will def come back.
Markus R. Obchodní cestující Germany, 24. srpna 2014
good location, but need to be renovated

location, 2 mins to MTR, price
7,3
I stayed there for two nights over weekend. As already found in other reviews, the size (length) of the bed is really short and can't be recommend for tall people. Over all the stay was comfortable.
Patmanaden K. Skupiny Mauritius, 19. srpna 2014
fairly good. room standard was basic and small

location. price.
5,7
Amit M. Obchodní cestující India, 5. srpna 2014
Good room for the price

Comfortable room, good location and comfortable bed
7
Jim N. Obchodní cestující Malaysia, 19. července 2014
Average for business purpose

Location / distance to MTR
6,3
Average & basics are well sufficient. Do not expect anything extraordinary.
Russell J. Páry Philippines, 22. června 2014
Happy and so much fun

Clean Honest staff Affordable
9
The staff incharge to check our room during check out is very honest he returned our bag with passport and money that was june 22,2014 our room is 608
Jim N. Obchodní cestující Malaysia, 20. června 2014
Average business stay

Location to MTR & public transport
6,7
Another standard but well sufficient hotel for travellers.
Mika L. Obchodní cestující China, 19. června 2014
The hotel is old and not clean. Frontdesk was mean

Location and free Internet
3,7
Me and my fiancee both agree that we won't go there any more.
Loo N. Skupiny Singapore, 1. června 2014
Just good enough.

Friendly staff, good locations, clean room
7,7
Everything was basically just barely there in terms of my own expectation for the amount of money i paid. Particularly poor was the said free wifi in room.. We were given a room at the 9th storey, the wifi was absent. Requested to change room for better wifi connectivity, was given a room at the 6th storey, the wifi connected, but was very very poor with 10x more down time den it was up..

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Largos Hotel Hong KongLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - RecepceLargos Hotel Hong Kong - RecepceLargos Hotel Hong Kong - Interiér hoteluLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - KoupelnaLargos Hotel Hong Kong - VchodLargos Hotel Hong Kong - Obchodní centrumLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - ApartmáLargos Hotel Hong Kong - ApartmáLargos Hotel Hong Kong - ApartmáLargos Hotel Hong Kong - ApartmáLargos Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyLargos Hotel Hong Kong - RestauraceLargos Hotel Hong Kong - RestauraceLargos Hotel Hong Kong - RestauraceLargos Hotel Hong Kong - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3C08