nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Oblast 1 - Nábřeží, Ho Či Minovo město, Vietnam 70000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Koupelna Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge
Oblast: Oblast 1 - Nábřeží Počet pokojů: 170
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 1239 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,7
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1239)
Seřazeno podle:
Emil M. Páry Sweden, 15. března 2014
modern, central, ren

central, modern, nära till allt
9,7
Hwee S. Páry Singapore, 20. prosince 2014
Clean and new hotel with good location

Clean, staff can speak good English and service is good
7,7
Very comfortable stay and has river view. Room was upgraded
Cheng I. Obchodní cestující Taiwan, 17. prosince 2014
Staff are wonderful. Let me be at home.

1Nice service2very clean3bed is comfortable
8,7
Yu J. Jednotlivci Taiwan, 16. prosince 2014
nice view with fantastic service

friendly staffs, beautiful view, nice breakfast
9
Tuan A. Obchodní cestující Vietnam, 15. prosince 2014
Good location

Gooc location, friendly staff but the room is too small & it likes overrated.
7
It's ok. I stay one night due to short business trip.
Sarah T. Páry Germany, 15. prosince 2014
Very good choice

Rooftop pool, cleanliness, location
9,3
The location of that hotel is very good. Like in the name mentioned is it directly on the river. Every sightseeing attractions ( opera, war museum...)are walkable. Very good is also the rooftop bar and pool. Nice staff.
Thierry Q. Páry Luxembourg, 13. prosince 2014
Good new Hotel

Room, Food, Spa
9,7
Sze-Ker C. Jednotlivci Malaysia, 13. prosince 2014
Excellent Room with Reasonable Price

Clean, Comfort, Courtesy (3Cs)
9,7
Overall, it was a pleasant stay and I highly recommend this hotel to those who love to have a nice view and to enjoy great breakfast by facing the river. The highly committed staff, either front desk or cleaner, should be praised for their service.
Albertus D. Obchodní cestující Netherlands, 13. prosince 2014
pleasant stay with a river view

the view, the breakfast and the cleanliness
7,3
stay was short but good high enough for the noise of the city
William W. Rodiny s malými dětmi Philippines, 11. prosince 2014
Staff is extremely professional

Service, comfort, and cleanliness
9,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo městoLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Obchod s kávou / kavárnaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Obchod s kávou / kavárnaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - VchodLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - VyhlídkaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Či Minovo město

AS-AGWEB-3A02