Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, District 1, Ho Či Minovo město, Vietnam 70000 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sál Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Jídlo a nápoje Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Jídlo a nápoje Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sál Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Jídlo a nápoje Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Bazén Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Bazén Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Bazén Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Jídlo a nápoje Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Jídlo a nápoje
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sál Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lázně Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sál Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lázně Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lázně Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty
Oblast: District 1 Počet pokojů: 170

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 1741 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,7
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1741)
Seřazeno podle:
Emil M. Páry Sweden, 15. března 2014
modern, central, ren

central, modern, nära till allt
9,7
Nahlásit hodnocení
Goh Y. Obchodní cestující Singapore, 3. února 2016
Comfortable stay with great sun rise view

Comfortable room,friendly staff
8
The sun rise viewed from the Premier room with river view is fantastic.
Nahlásit hodnocení
Shyan W. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 28. ledna 2016
Friendly staffs/ Clean/ Quality for Money

bed is good not too soft. very clean and new. staffs very very friendly and warm. service is superb quality.
10
Unexpectedly superb great and nice confort stay.
Nahlásit hodnocení
Goh Y. Obchodní cestující Singapore, 17. ledna 2016
Comfortable stay

Comfortable stay
8
I stayed here many times, but price kept creeping up. Room is comfortable, staff is very friendly,and Nguyen Hue and Dong Khoi is walking distance. I always booked the river view room to enjoy the great sun rise across the Saigon River. And if you intend to bring a friend to your room after 10pm, pls note visiting hours is up to 10pm. So your friend needs to check in at the front desk with additional fee of $20.
Nahlásit hodnocení
Renny A. Páry Indonesia, 17. ledna 2016
Everything is PERFECT for us :)

The room is comfortable and clean, the staff so friendly, the food so amazing :)
9,7
We booked for 1 night to make sure we are stay in good hotel and good location. Yes we love this hotel. Its so perfect :) The reception suggested that we upgrade the room for another extra AUD 40 with balcony in front of our room with riverside view. We are happy with that but in the night time so noisy, sounds from boat and cars :( I can't sleep until 1 am but at the end, I get used to it :) The seafood buffet all you can eat was amazing. We loved it. The staff so nice and friendly. Nga and Tha Ngha Doi (I'm not sure how to write it) always take care of us and make sure everything ok. The next day we want to extend for another 3 nights but the room fully booked. OMG :( We were dissapointed but they can't do anything. Almost all 4-5 stars hotel around that area are fully booked. So... we move to another 4 stars (old hotel). Liberty hotel really HIGHLY Recommended for couples, single or family. You will love it :) Thank you Liberty Hotel... We will come back soon.
Nahlásit hodnocení
Goh Y. Obchodní cestující Singapore, 16. ledna 2016
Comfortable stay

Comfortable room, great sun ris view
8
I stayed here many times, but price kept creeping up. Room is comfortable, staff is very friendly,and Nguyen Hue and Dong Khoi is walking distance. I always booked the river view room to enjoy the great sun rise across the Saigon River. And if you intend to bring a friend to your room after 10pm, pls note visiting hours is up to 10pm. So your friend needs to check in at the front desk with additional fee of $20.
Nahlásit hodnocení
Goh Y. Obchodní cestující Singapore, 15. ledna 2016
Comfortable stay

Room is new, walking distance to Nguyen Hue, friendly staff
8
I cant remembered this is the how many times I stayed here. But the room is new, hotel is walking distance to Nguyen Hue, and the staff are very friendly. I always booked the river view room and enjoyed the sun rise. Tried to get a higher room though as traffic noise can be a little nuisance in the early morning. Roof top bar is enjoyable.
Nahlásit hodnocení
Pacharawan T. Obchodní cestující Thailand, 13. ledna 2016
Premium feel + affordable price, super nice staff

Facing river, rooftop bar with 360 city view, super comfy and clean room with super attentive and smiley staff
9,7
^_^
Nahlásit hodnocení
Neil C. Skupiny United Kingdom, 11. ledna 2016
EXCELLENT MODERN DISTRICT 1 HOTEL

STAFF, ROOMS, POOL
9,7
Fantastically located District 1 hotel. The rooms are modern, clean and comfortable. There is a roof top pool and bar. I would stay here again.
Nahlásit hodnocení
Neil C. Skupiny United Kingdom, 10. ledna 2016
EXCELLENT MODERN DISTRICT 1 HOTEL

LOCATION, ROOMS AND POOL
9,7
Excellent stay - clean, modern and comfortable rooms. Helpful and friendly staff. Great rooftop pool and bar.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo městoLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Jídlo a nápojeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Jídlo a nápojeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Jídlo a nápojeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Jídlo a nápojeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Jídlo a nápojeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Apartmá


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06