Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, District 1 Nábřeží, Ho Či Minovo město, Vietnam 70000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace
Oblast: District 1 Nábřeží Počet pokojů: 170
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 1514 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,7
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1514)
Seřazeno podle:
Emil M. Páry Sweden, 15. března 2014
modern, central, ren

central, modern, nära till allt
9,7
Tam S. Páry Hong Kong, 2. července 2015
Good experience

Clean, nice n relax
7,3
Brian S. Obchodní cestující Indonesia, 26. června 2015
Awesome stay

Cleanliness location design
9,7
Jaco P. Obchodní cestující South Africa, 25. června 2015
i

1 2 3
9,3
Grace Y. Skupiny Hong Kong, 25. června 2015
The best hotel in HCMC!

It has a great location as almsot all tourist spots are within walking distance. It has a fantastic view of Saigon River, especially at rhe night time. The staffs are very friendly and helpful.
9
We all love this hotel for its convenient location, fantastic view and hospitable staffs. We will definitely stay here again when we visit HCMC next time.
Joshua N. Páry Malaysia, 23. června 2015
Overrated

The staff welcoming you at the entrance. They were friendly.
4,7
We booked and stayed in the deluxe room and am surprised at the standard of the room for a 4 star hotel. Seemed to me that the hotelier did not think about the layout properly before designing the room as one side of the bed had 2 bedside tables and the other side had no room for a bedside table. The bathtub was also very high and I would imagine elderly people would have problems getting in and out of the tub to shower. Lastly when I requested for a bottle opener at night, I was told by one of the staff that the hotel had only 1 bottle opener and wanted me to opened all my beverages and return the bottle opener. I can understand it if this is a small boutique hotel / B&B not from a 4 star hotel.
Yuncheul K. Jednotlivci South Korea, 23. června 2015
typical business hotel!

good location with river view. simple breakfast. a litle friendly staff
8
Horton D. Rodiny se staršími dětmi France, 22. června 2015
Great hotel

Loved this hotel the roof top bar view amazing, very clean hotel close enough to walk to different things in district 1 staff friendly value for money would stay here again
10
Excellent highly recommend *****
Olivia A. Páry Hong Kong, 22. června 2015
All stuffs are helpful and friendly.

Helpful, friendly and comfort place
9,3
Ka J. Obchodní cestující Malaysia, 18. června 2015
Kajin's review

Staff performance, very helpfull. Breakfast good. Pizza good. But waffle over grill. Location good.
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo městoLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Obchod s kávou / kavárnaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Obchod s kávou / kavárnaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - VchodLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - VyhlídkaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Či Minovo město

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01