Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, Oblast 1 - Nábřeží, Ho Či Minovo město, Vietnam 70000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Apartmá Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Koupelna Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge
Oblast: Oblast 1 - Nábřeží Počet pokojů: 170
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 830 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,7
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (830)
Seřazeno podle:
Emil M. Páry Sweden, 15. března 2014
modern, central, ren

central, modern, nära till allt
9,7
Lin J. Skupiny Australia, 7. července 2014
It's nice place,convience transportation .

Food was fantastic I love it!!!
7,7
Jordan L. Páry Singapore, 6. července 2014
Awesome!

Gym, Bed, Cleanliness
8,3
Yew H. Obchodní cestující Malaysia, 5. července 2014
Very Good and a must try hotel Ho Chi Minh !!!

Service, Room and Breakfast Buffer.
9
Very Good hotel to stay in Ho Chi Minh. Nice room, good service and fantastic breakfast buffer not to be missed. Definitely will come back again !!!
Yaw F. Obchodní cestující Singapore, 5. července 2014
New Hotel, Good Staff Service, RevierView

New Hotel, Good Staff Service, RevierView. Located centrally near shopping, food and spas
8
New Hotel, Good Staff Service, RevierView. Located centrally near shopping, food and spas
Vu D. Obchodní cestující Vietnam, 5. července 2014
Excellent hotel

Location, staff performance, clealines
8
Long D. Páry Vietnam, 3. července 2014
Excellent location, value for money

Location, nice view, clean
8
We know HCM City very well and decided to stay at this new and modern hotel, ideally located in District 1 with view over the Saigon river. Will definitely come back...
Lek W. Skupiny Malaysia, 30. června 2014
Good, exciting and centrally located.

Security, organised and friendly.
6
Good: basically that house in what the traveller wants. The reception counter provides endless assistance to customer in term of sight,seeing, local foods, etc.
Ian H. Páry United Kingdom, 29. června 2014
Good room and pool, with poor service and building

Wifi, pool, Spa
6,3
The hotel is currently undergoing renovations on the roof (and I think expanding into the building next door). This was distracting when we tried to relax at the pool. Service of drinks and food to the pool was very slow there was a lot of confusion amongst the staff. The room and hotel were great though and if they can improve on their service it'd be a great place to stay in HCM
Lew C. Skupiny Malaysia, 27. června 2014
Good location for food and night lift

Good location, very clean and new room, confortable bed .
8
Top floor have a nice swimming pool with nice view of HCMC

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo městoLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - ApartmáLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Obchod s kávou / kavárnaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Obchod s kávou / kavárnaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - VchodLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - VyhlídkaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Či Minovo město

AS-AGWEB-3A07