Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Liberty Central Saigon Riverside Hotel

17 Ton Duc Thang Street, District 1 Nábřeží, Ho Či Minovo město, Vietnam 70000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Lobby
Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive Lounge Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace
Oblast: District 1 Nábřeží Počet pokojů: 170
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 1552 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,7
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1552)
Seřazeno podle:
Emil M. Páry Sweden, 15. března 2014
modern, central, ren

central, modern, nära till allt
9,7
Nahlásit hodnocení
Thai Q. Páry Australia, 29. července 2015
Great place to stay.

Message, Sky bar and comfortable bed.
8,3
Love the sky bar and message. I really enjoy it and was a comfortable experience.
Nahlásit hodnocení
Kang G. Jednotlivci Malaysia, 25. července 2015
Comfort

Location, Cleanliness, Privacy
7,7
Nahlásit hodnocení
Pieter O. Páry South Africa, 25. července 2015
Cool stay

Staff food room all good
9
Very good
Nahlásit hodnocení
Laila L. Páry Philippines, 25. července 2015
Excellent Hotel

Clean, safe and great buffet breakfast
9
This hotel is absolutely great and excellent! Located in the downtown area of Ho Chi Minh City. Very convenient and safe. The reception personnel were very helpful in advise on what to do in the city and they can speak fluent in English. Breakfast were good, with fresh fruits, juices, fried eggs, breads and everything you would want for breakfast. I loved also the infinity pool..we enjoy swimming till 12 midnight. I will come back and surely book this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Wirawan A. Obchodní cestující Indonesia, 24. července 2015
Good location and good view on the top of hotel

Location , clean, comfortable
8,7
Good location , convinience for shopping , restaurant and store. comfortable room , good for biz traveler
Nahlásit hodnocení
Josh L. Jednotlivci Malaysia, 21. července 2015
Better than expected..

Comfortable and clean room, Good breakfast served and it's Sky Bar
10
Happy & Memorable one
Nahlásit hodnocení
Tan L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 21. července 2015
New Hotel, Great location and service

new, friendly service, comfortable room
8,7
New hotel, room was spacious and comfortable. Good receptionists and friendly staffs. Situated next to riverbank, short 3mins walk to shops round the corner..
Nahlásit hodnocení
Jessie B. Jednotlivci United States of America, 19. července 2015
Having fun in Ho Chi Ming City

1. Excellent location; the hotel is located within walking distance of several tourists attractions. 2. Hotel staff was great in all regards. 3.Room was clean and fresh plus complimentary water daily.
9,7
Excellent and very comfortable.
Nahlásit hodnocení
Ho L. Páry Singapore, 17. července 2015
comforting executive room and lounge usage

the executive lounge, the sky pool and bar, the river view at night
9,7
I will recommend travellers to pay a bit more to upgrade to their executive room with the usage of their lounge A privilege environment where you can have your breakfast from 6am to 10pm, high tea break from 3pm to 530pm and dinner serve with bar drinks from 630pm to 830pm without extra if you are their executive rooms guests We also love going up to their sky pool with the sky bar just beside and during the late evening, you can enjoy live band music while dipping in the pool and admiring the beautiful night views of buildings in district 1 of Ho Chin Minh city The only feedback for the hotel to improve more are their front line services, I notice their front desk staffs always dun show much patient with guests enquiries, maybe because their English explaination are not very good and when we repeated the questions, they will start to show their impatient I think their front desk staffs need to work hard in their service attitudes I must praise their floor manager fast and immediate action to guest complain made by us 1 night regarding his staffs mishandling of our request made to hotel during booking and bad attitudes to us, I think if his staffs can upgrade their services like him, it will be a perfect vacation stays for us at their hotel Overall I will still recommend this hotel to all travellers looking for a good location and cozy place to stay, this hotel has so many shopping malls and night markets around easy reach either by foot or few minutes taxi rides We will come back to this hotel again despite the unhappy incident happening there during this trip
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Liberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo městoLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LobbyLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Executive LoungeLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Taneční sálLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Obchod s kávou / kavárnaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Obchod s kávou / kavárnaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - BazénLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - LázněLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostoryLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - VchodLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - VyhlídkaLiberty Central Saigon Riverside Hotel Ho Či Minovo město - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Liberty Central Saigon Riverside Hotel, Ho Či Minovo město

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02