Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Link Hotel

50 Tiong Bahru Road, Chinatown, Singapur (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Link Hotel Singapur - Recepce Link Hotel Singapur - Lobby Link Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Link Hotel Singapur - Koupelna Link Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Link Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Link Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Link Hotel Singapur - Pub/lounge Link Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Link Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Link Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Link Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Link Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Link Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Link Hotel Singapur - Balkón/terasa Link Hotel Singapur - Pub/lounge
Link Hotel Singapur - Pub/lounge Link Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Link Hotel Singapur - Fitness prostory
Oblast: Chinatown Počet pokojů: 288
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 975 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
7,3
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (975)
Seřazeno podle:
Yoon L. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 26. července 2015
Under renovation

Friendly staff
7
Satisfactory but slow service @ reservation counter , with inexperienced staff.
Nahlásit hodnocení
Maureen M. Obchodní cestující Australia, 22. června 2015
Always such Pleasant Staff

Great staff, location and value for money
9,7
Nahlásit hodnocení
Phuong D. Obchodní cestující Vietnam, 17. června 2015
Clean and comfortable stay

Good location, clean and comfy bed
8
It was great for a business trip. The room is clean and the staff is careful.
Nahlásit hodnocení
Wei H. Obchodní cestující Singapore, 10. června 2015
can be better for a 4 star hotel

cleaniness ok, location convenient to where i work,
5
can be improved. chosen as it's the closest to the place i need to go.
Nahlásit hodnocení
Brahms L. Obchodní cestující United States of America, 6. června 2015
Not a 4 star hotel at all

simple, cheap, location
5,3
For some reason, I had fly bugs in my room. The windows didn't open, so I don't know how they got in my room.
Nahlásit hodnocení
Vern S. Jednotlivci Malaysia, 4. června 2015
A bit run down for the price and 4-star status
4
The room is too small. Air-con is not cold as well maybe because the room i was given is almost the corner.
Nahlásit hodnocení
Chun K. Obchodní cestující Malaysia, 21. května 2015
Business trip

NIL
6
Nothing special..
Nahlásit hodnocení
Wei H. Obchodní cestující Singapore, 19. května 2015
can do better for a 4 star hotel

clean, cozy n location
6,3
lots of room for improvement in terms of hotel staff attitude especially the front desk staff. i have been to 2 and 3 stars hotels with more capable and customer orientated services. management should review their staff and themselves to be honest. unfortunately, i need that particular location and choices are not plenty.
Nahlásit hodnocení
Wei H. Obchodní cestující Singapore, 15. května 2015
clean and cosy but....

clean, cosy, location ok
6,3
wish they trained their staff better or do regular quality checks. reception staff are generally not friendly and puts on a face like they are forced to work there.
Nahlásit hodnocení
Jennica H. Jednotlivci Singapore, 1. května 2015
Good location....but

Comfy bed, polite staff
7,7
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Link Hotel SingapurLink Hotel Singapur - RecepceLink Hotel Singapur - LobbyLink Hotel Singapur - Pokoj pro hostyLink Hotel Singapur - KoupelnaLink Hotel Singapur - Pokoj pro hostyLink Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníLink Hotel Singapur - Pokoj pro hostyLink Hotel Singapur - Pub/loungeLink Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníLink Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníLink Hotel Singapur - Pokoj pro hostyLink Hotel Singapur - Pokoj pro hostyLink Hotel Singapur - Pokoj pro hostyLink Hotel Singapur - Pokoj pro hostyLink Hotel Singapur - Balkón/terasaLink Hotel Singapur - Pub/loungeLink Hotel Singapur - Pub/loungeLink Hotel Singapur - Pokoj pro hostyLink Hotel Singapur - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01