Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hosty Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hosty Lisboa Hotel Macao - Koupelna Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hosty Lisboa Hotel Macao - Pokoj pro hosty Lisboa Hotel Macao - Okolí Lisboa Hotel Macao - Exteriér hotelu Lisboa Hotel Macao - Exteriér hotelu Lisboa Hotel Macao - Lázně Lisboa Hotel Macao - Koupelna Lisboa Hotel Macao - Exteriér hotelu Lisboa Hotel Macao - Exteriér hotelu Lisboa Hotel Macao - Interiér hotelu Lisboa Hotel Macao - Rekreační zařízení Lisboa Hotel Macao - Rekreační zařízení Lisboa Hotel Macao - Koupelna
Lisboa Hotel Macao - Koupelna Lisboa Hotel Macao - Koupelna Lisboa Hotel Macao - Koupelna Lisboa Hotel Macao - Exteriér hotelu Lisboa Hotel Macao - Exteriér hotelu Lisboa Hotel Macao - Vchod Lisboa Hotel Macao - Vchod Lisboa Hotel Macao - Blízká atrakce Lisboa Hotel Macao - Exteriér hotelu Lisboa Hotel Macao - Exteriér hotelu Lisboa Hotel Macao - Blízká atrakce Lisboa Hotel Macao - Lobby
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 1000
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 7006 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
9,1
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (7006)
Seřazeno podle:
Siow L. Páry Australia, 3. července 2015
Central to all attractions.

Beautiful older hotel with splendid artwork and deco. Excellent location to Macau old town with all must see and many restaurants
10
Lok-Fung L. Páry Hong Kong, 1. července 2015
Well done

Excellent service, convenient location, free TV and Movies
10
should provide coffee bags and spoon; the shower system is a bit complicated; need more attraction events and service to arouse people's attention for booking; missing information from the web (did not mention the indoor pool).
Jeiryoong L. Jednotlivci South Korea, 27. června 2015
Special and unique ambiance

Location Decoration Ambience
9
I really enjoyed staying at the hotel
Andrew M. Jednotlivci United States of America, 27. června 2015
Day in Macau

Staff, cleanliness, location
8,3
Great hotel in heart of casino area but close enough to historic district. I'll stay here again.
Chun Y. Obchodní cestující Hong Kong, 21. června 2015
gd

gd
6
gdgd
Renny R. Páry Indonesia, 21. června 2015
very nice stay

room, jacuzzi, everything
10
It was a very nice stay. A bit sad, I found not many friendly people in Macau, but the staff in the hotel were really nice, really made our day. We got upgraded, so it was a very nice surprise. I hope we will be upgraded again on the next stay. The room was really nice, I love the amenities, my boyfriend love the jacuzzi. And the decoration in the hotel was really superb. There is a bus terminal right next to the hotel, so it's very convenient, even though to look for bus route is a bit difficult. I really depend on google maps. We didn't try any food there, other than a hazelnut eclair that I bought from the bakery shop, which tasted really good. (We couldn't get up for breakfast) So, it was a very pleasant stay. The only downside is, we found this free shuttle minibus from the ferry terminal, so we took it, but the waiting was long in a hot weather, and since it was only minibus, there was't much space to put our suitcases. The shuttle bus is actually for this hotel and Hotel, across from Lisboa Hotel, but the driver didn't stop at this hotel, and when I asked about it, we were asked to go ourselves, we have to carry our suitcases ourselves and cross the street. That's the tiny disappointment from this hotel. So we took taxi when we left this hotel
Yuen P. Páry Singapore, 19. června 2015
Vacation

Facilities, location and staff
9,7
Good. We tried out the food at the cafe and it was good. Will stay again.
Mark C. Jednotlivci Australia, 2. června 2015
Great stay as usual

Location staff and casino
10
The location and staff are great
Soo C. Skupiny Malaysia, 25. května 2015
nice hotel

location clean room
6
not bad
Hean C. Jednotlivci Singapore, 25. května 2015
A great comfy hotel

Nice room decoration, Great Amenities & Easy Access to Grand Lisboa
6
Overall was great. Nothing to complain about.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - KoupelnaLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - OkolíLisboa Hotel Macao - Exteriér hoteluLisboa Hotel Macao - Exteriér hoteluLisboa Hotel Macao - LázněLisboa Hotel Macao - KoupelnaLisboa Hotel Macao - Exteriér hoteluLisboa Hotel Macao - Exteriér hoteluLisboa Hotel Macao - Interiér hoteluLisboa Hotel Macao - Rekreační zařízeníLisboa Hotel Macao - Rekreační zařízeníLisboa Hotel Macao - KoupelnaLisboa Hotel Macao - KoupelnaLisboa Hotel Macao - KoupelnaLisboa Hotel Macao - KoupelnaLisboa Hotel Macao - Exteriér hoteluLisboa Hotel Macao - Exteriér hoteluLisboa Hotel Macao - VchodLisboa Hotel Macao - VchodLisboa Hotel Macao - Blízká atrakceLisboa Hotel Macao - Exteriér hoteluLisboa Hotel Macao - Exteriér hoteluLisboa Hotel Macao - Blízká atrakceLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - KoupelnaLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - Pokoj pro hostyLisboa Hotel Macao - KoupelnaLisboa Hotel Macao - ApartmáLisboa Hotel Macao - ApartmáLisboa Hotel Macao - ApartmáLisboa Hotel Macao - ApartmáLisboa Hotel Macao - ApartmáLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

HK-AGWEB-2G01