Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lost Horizon Beach Dive Resort

Alona Beach, Tanala, Danao, Panglao Island, Filipíny 6340 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurace Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurace Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurace Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurace Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Okolí Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurace Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurace Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurace Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Okolí Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu
Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurace Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Recepce Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Restaurace Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Rekreační zařízení Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Bazén
Oblast: Danao Počet pokojů: 32
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 505 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,8
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (505)
Seřazeno podle:
Martin M. Páry Czech Republic, 6. března 2015
příjemný resort na výborném místě

poloha,pohodlí,služby
9
Hotel na perfektním místě ve středu Alona Beach.Personál byl vstřívný.Ubytování krásné s výhledem na bazén.Jídlo dobré.Prostě bez chyby - doporučuji
Nahlásit hodnocení
Martin M. Páry Czech Republic, 6. března 2015
Perfektní

Poloha,pohodlí,jídlo
8,3
Neměl chybu
Nahlásit hodnocení
Milan M. Páry Czech Republic, 18. ledna 2013
Příjemné ubytování

výhodná poloha uprostřed Alona beach
7,3
Příjemné ubytování s výhledem na moře a velmi tichou klimatizací. Hotelová restaurace večer přímo na pláži. Večer živá hudba do 22 hod., pak klid. V okolí další restaurace. Wifi k dispozici. Bazén s výřivkou malý, ale téměř prázdný. Nechá se realizovat celodenní výlet po Boholu,za den uvidíte vše, co je zde k vidění.
Sightseeing/Attractions Tip: Čokoládové kopce, nartoun filipínský (tarsier), řeka Loboc
Nahlásit hodnocení
Adrian K. Páry Singapore, 25. července 2015
Good location

Location . It is right in front of alpha beach
7
The live band at night was not too bad. For diving . I prefer the island adventure located near the resort instead of the one in the resort .
Nahlásit hodnocení
Jolina L. Páry Taiwan, 2. června 2015
not bad

comfortable
6
Nahlásit hodnocení
Jolina L. Páry Taiwan, 2. června 2015
not bad

comfortable
6
Nahlásit hodnocení
Sophia D. Páry Philippines, 31. května 2015
Good location. Clean beds

Good location and clean beds
7,7
Nahlásit hodnocení
Erik J. Páry Sweden, 18. května 2015
Great location but is otherwise lacking

location, pool, landscape
6
I did not have a lot of expectations since this is one of the cheaper resorts in the area, but I was surprised that the staff was not friendly. The AC took hours to cool down the small "modern standard" room, but I couldn't leave it on when I was out because the electricity card was zip-tied to my key. There were also no towels in the room, which to me is a basic amenity. I bought beach towels from a local shop. There was a TV blasting when I arrived with no remote control and no way to turn it off or down. I couldn't even unplug it because of the way it was mounted. I called the front desk and someone arrived in a few minutes with the remote. I was grateful for the quick response. The room was comfortable once it cooled down and was clean but worn. The tiny balcony with chairs was nice in the evening. The pool was beautiful, warm, and 7 feet deep. The location was the best part. It is right on the beach, and there is an on-site dive shop. The grounds are nicely landscaped. At check out, they tried to charge me for beer and water from the mini bar. I asked to speak to the person who claimed the items were missing since I had brought all of my own drinks. They said they would look into it while I waited in the restaurant, but I never heard another thing about it and wasn't charged any extra. The restaurant food was not good. We tried breakfast (free with the room), paid for breakfast to see if it was better (it wasn't), lunch, and dinner. The curry was awful, the eggs were runny, the french fries were not cooked. The ham was all gristle and fat. The burger and pizza were edible, but not very tasty. It reminded me of school lunch food. The bottom line is that if you just need a place to sleep, then this is a perfect spot to have as your base. It is less expensive than others and still clean. Just bring your own towels and plan to eat elsewhere.
Nahlásit hodnocení
Cyril V. Jednotlivci Philippines, 17. května 2015
Location good; food expensive; staff not so good

Location only location
6,3
You can see the difference on how they treat local and foreign tourist. Filipino mentality - foreigners = rich. Balcony shown in picture is different from actual. The picture shown is 25% smaller in actual. No proper signage in the road. Saw 2 roaches in the room; bathroom water is salty. Only good thing is location
Nahlásit hodnocení
Sarah L. Skupiny United Kingdom, 13. dubna 2015
relaxing stay

location, comfy large bed, deep pool
6,7
We had a nice stay. It was only for one night but we were very happy. The room was bigger than I expected and the bed was so comfy. The breakfast was ok and the location was great. It was also nice and quiet at night.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lost Horizon Beach Dive Resort Panglao IslandLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestauraceLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestauraceLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestauraceLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestauraceLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - OkolíLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestauraceLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestauraceLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestauraceLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - OkolíLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestauraceLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RecepceLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - RestauraceLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Rekreační zařízeníLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - BazénLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Balkón/terasaLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Beach Dive Resort Panglao Island - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Lost Horizon Beach Dive Resort, Panglao Island

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06