Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Lost Horizon Resort Annex

Barangay Danao, Panglao Island, Danao, Panglao Island, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Bazén Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Recepce Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Zahrada Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Bazén Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Vchod Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Balkón/terasa Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Recepce Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Restaurace
Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hotelu Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Bazén Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hosty Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hosty Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hosty Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hosty Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hosty Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Koupelna Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Koupelna Lost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hosty
Oblast: Danao Počet pokojů: 23
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 735 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,6
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (735)
Seřazeno podle:
Rodney M. Jednotlivci Australia, 13. července 2015
Great stay

Room, pool ,happy hour
8,3
Everything was good. Impressed with room and facilities. Beach was about 7 minute walk. Food expensive but cheap food near by
Nahlásit hodnocení
Nisreen P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 10. července 2015
Value for money

Location, amenities, rates
8,7
We stayed in Annex for 6 days. We were only booked for 2 days originally, I had it extended. 2 min walk away from the beach. Nice room with good AC, strong wifi access, our room was spacious with comfy bed and sheets. I will definitely recommend this.
Nahlásit hodnocení
Hendreline D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 10. června 2015
Very nice place

Room food and staff
8,3
The room is great but you should put a bidet in the toilet and the water does not have hot and cold hope u can fix it staff are friendly..
Nahlásit hodnocení
Lucian N. Páry Romania, 21. května 2015
Lost Horizon Resort Annex
2,7
There are 2 buildings - lost horizont, on the beach, and the annexe, close to the main road. The annexe is 7 minutes from the beach but the road is not great. The main problem is the moisture, we could hardly breathe and all our things were wet. It smells like mould everywhere.
Nahlásit hodnocení
Rodrigo R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. května 2015
unprofessional staff & with structural danger
2
it was my second time in this place. 2nd time isnt sweeter, it was horrible. Their staff are unprofessional. It has Structural danger. I was so mad! I wont be back!
Nahlásit hodnocení
Erik J. Páry Sweden, 18. května 2015
A hot dusty walk to the beach

pool
7
This resort is okay. It is not the best, but it is also not expensive. The pool is beautiful. It is a bit of a walk down an uneven and dusty road to get to the beach. If you need to save money on your stay, then this is a good choice, but eat elsewhere as the food is no good.
Nahlásit hodnocení
Bellaflor C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 10. května 2015
Poor Service & Poor Facilities

Big Room for the Family
2,7
The booked room wasnt given during checked in. We were paying a family room and then we went to a standard room. Due to poor airconditioning system we weren't able to sleep properly. I will not recommend this hotel and will never stay here again.
Nahlásit hodnocení
Dennis N. Páry Philippines, 2. května 2015
Its ok

The Room is good enough
6
Its alright, not perfect but not bad either, i dont like the attitude of the lady at the front desk though, she is a but rude!
Nahlásit hodnocení
Zoe P. Páry United Kingdom, 1. května 2015
Very good stay

Breakfast, cleaning, room
9
Great hotel, rooms clean and well appointed with tv and fridge. Excellent value for money.
Nahlásit hodnocení
Matthew M. Rodiny s malými dětmi United States of America, 28. dubna 2015
affordable comfort

affordable family room available free breakfast
7,3
The rooms are ok. Short walk to beach and shops. Many good places to eat close by. The morning breakfast is big and good.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lost Horizon Resort Annex Panglao IslandLost Horizon Resort Annex Panglao Island - BazénLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - RecepceLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - ZahradaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - BazénLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - VchodLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Balkón/terasaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - RecepceLost Horizon Resort Annex Panglao Island - RestauraceLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Exteriér hoteluLost Horizon Resort Annex Panglao Island - BazénLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Resort Annex Panglao Island - KoupelnaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - KoupelnaLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hostyLost Horizon Resort Annex Panglao Island - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03